Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To su novi paketi i cena je za njih, ti imas jos 1god. po toj ceni ... tako razmisljam, nisam nigde cuo/procitao
Druze, nemoj da spamujes temu bez razloga... Ja sam na super par plus i evo ti na slici, sve lepo pise. Do 01.01 placam 3.299,00 a posle toga 3.399,00.
cc10b06ec4bfd69dd8bbceef4cc3f123.jpg

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

i ja ne verujem šta čitam....cccccccc.......
kakav klasičan solo boting :d

Poslednja izmena:
Pozdrav, sredinom Jula mi je istekla ugovorna obaveza od 2 godine sa Supernova/Kopernikus-om i bilo je ono pljackanje za otkazni rok od mesec dana i sve sam to lepo zavrsio i otkacio sa njima, sve uredno isplatio i vratio na vreme sve sto treba od opreme.
I tako 16. Decembra mi stize racun da moram da platim za period 01.11.2020.-30.11.2020. u iznosu od 1 dinara (0,83 iznos+0,17pdv=1dinar). Posto pise da je rok za placanje do 15. Decembra a racun je stigao 16. Decembra ocekujem da ce biti nekih problema, pa bih da vidim da li je bilo slicnih iskustava? A ne vidim razlog zasto posti platiti nesto sto im ne pripada u uznosu od nekih 45 ili 50+1 dinara.
Isto tako delim iskustvo za buduce korisnike da znaju sta mogu da ocekuju.

Pozdrav ekipa. Šta spada pod ove 3 mobline aplikacije u paketima? Da li to moze na Samsung TV pošto imam neku njihovu Supernova aplikaciju u storu?

Ja ne mogu da verujem na šta je spala ova tema, ljudi čitajte malo poruke, a ne kao padobranci samo cap i poruka, ko hoće da raskida sretan put želim, ko neće dobro ostao, lično pravo svakog pojedinca. Postavljate pitanja jedna te ista.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ja ne mogu da verujem na šta je spala ova tema, ljudi čitajte malo poruke, a ne kao padobranci samo cap i poruka, ko hoće da raskida sretan put želim, ko neće dobro ostao, lično pravo svakog pojedinca. Postavljate pitanja jedna te ista.

I ja sam tako nešto slično napisao i zbog toga su svi oni osuli paljbu na mene i još me proglasili da sam bot i njihov radnik. sledeće što očekujem je to da mi napakuju da sam špijun cia mia bia i neznam ti ja već šta.....ma ovde je najbolje da se pridržavaš opcije ignor pa kad im stigne račun i nešto o čemu smo ukazivali biće posle šta ovo kako ovo....lepo sam ja bio napisao čitajte prethodnih deset stranica pa komentarišite a ti si nnapisao čitajte malo a ne kao padobranci samo cap.....
Svako dobro svima i uživajte u otključanim kanalima......

Poslednja izmena:
I ja sam tako nešto slično napisao i zbog toga su svi oni osuli paljbu na mene i još me proglasili da sam bot i njihov radnik. sledeće što očekujem je to da mi napakuju da sam špijun cia mia bia i neznam ti ja već šta.....ma ovde je najbolje da se pridržavaš opcije ignor pa kad im stigne račun i nešto o čemu smo ukazivali biće posle šta ovo kako ovo....lepo sam ja bio napisao čitajte prethodnih deset stranica pa komentarišite a ti si nnapisao čitajte malo a ne kao padobranci samo cap.....
Svako dobro svima i uživajte u otključanim kanalima......
Pa sve je objašnjeno već po milioniti put. Hoću da odgovorim i pomognem ali ne na pitanja koja su već odgovorena, zato što ne čitaju postove.

Pa sve je objašnjeno već po milioniti put. Hoću da odgovorim i pomognem ali ne na pitanja koja su već odgovorena, zato što ne čitaju postove.

Slažem se.....
Jedva čekam da neko postavi pitanje: a jel radi ovaj novi move box na baterije? :D

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Vi, što komentarišete pisanje na forumu u stilu "ne verujem šta čitam", "na šta je spala ova tema", "to je sve već toliko puta prežvakano"...itd, postali ste veći trolovi od nas koji stvarno želimo da malo i povremeno trolujemo... :type:
(Pozivam admina da obriše sve ovakve poruke, osim mojih naravno)

Nego, da li ima ovde neki akviziter koji bi mi uradio neku akrobaciju, sve čisto i legalno? Nešto kao raskid ugovora → prelazak na najslabiji paket → prelazak na najjači sa akcijom 12 meseci po ceni starog paketa...

Poslednja izmena:
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Vi, što komentarišete pisanje na forumu u stilu "ne verujem šta čitam", "na šta je spala ova tema", "to je sve već toliko puta prežvakano"...itd, postali ste veći trolovi od nas koji stvarno želimo da malo i povremeno trolujemo... :type:

Nego, da li ima ovde neki akviziter koji bi mi uradio neku akrobaciju, sve čisto i legalno? Nešto kao raskid ugovora → prelazak na najslabiji paket → prelazak na najjači sa akcijom 12 meseci po ceni starog paketa...

druže, javi mi se u inbox ti si toliko skroman da ću evo ja da ti platim celu ugovornu obavezu od 24 mes......ne treba ti akviziter

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Ja nisam trol direktno ću ti odgovoriti ne stoje ovde džabe preko 10000 poruka. Ja sam u EX AVcom od prvog dana kad je počeo da radi sada (Supernova) i veoma sam zadovoljan. A ko hoće da raskida ugovor samo napred ne davite nas sa time... Pre bih rekao da je suprotna priča...

Jel realno ovo, ne samo danas...

no1 ... još me proglasili da sam bot i njihov radnik...

Vas dvojica da mi se u ponedeljak lično javite u kancelariju cim dodjete na posao, ne moze to tako, sad ce svi znati da ste ovde po radnom zadatku...
Lepo sam vam odrzao predavanje kako se ponasa na forumu, kako se klijentela privlaci, cime da im mazete oci, kako da ih pridobijete, pa vidite majku mu da ja to tako uspesno vec godinama radim i nisu me jos uvek uspeli provaliti, niti ce...
A vas dvojica ko deca, odma pa bub, ti broj 1 odma ja "nisam" njihov radnik, a ti broj 2 neces po 1.000.001. put da ponavljas ono sto ti je radni zadatak...
Naučiću ja vas kako se pise po forumima il ja šef specijalnog odelenja za dezinformaciju i kontra propagandu neću biti...

Vas dvojica da mi se u ponedeljak lično javite u kancelariju cim dodjete na posao, ne moze to tako, sad ce svi znati da ste ovde po radnom zadatku...
Lepo sam vam odrzao predavanje kako se ponasa na forumu, kako se klijentela privlaci, cime da im mazete oci, kako da ih pridobijete, pa vidite majku mu da ja to tako uspesno vec godinama radim i nisu me jos uvek uspeli provaliti, niti ce...
A vas dvojica ko deca, odma pa bub, ti broj 1 odma ja "nisam" njihov radnik, a ti broj 2 neces po 1.000.001. put da ponavljas ono sto ti je radni zadatak...
Naučiću ja vas kako se pise po forumima il ja šef specijalnog odelenja za dezinformaciju i kontra propagandu neću biti...
Lepa Brena za tri osobe...
3a2214e5462a515d3fe84037e141f8c4.gif

Ako moze.pomoc?Internet mi ocajan,kada merim na speed testu prema Moja Supernova serveru pokazuje da je sve ok,brzina 55 a kada stavim bilo koji drugi server brzina je 1-2.Sta se desava?

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Ako moze.pomoc?Internet mi ocajan,kada merim na speed testu prema Moja Supernova serveru pokazuje da je sve ok,brzina 55 a kada stavim bilo koji drugi server brzina je 1-2.Sta se desava?

A koliko dobijaš prilikom downloada? Da li je oduvak bilo tako? Da li meriš na WiFi i ako meriš da li si probao na kablu?

Nije mi jasno kako očekujete da vam neko da savet a nikakve informacije ne pružite.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

A koliko dobijaš prilikom downloada? Da li je oduvak bilo tako? Da li meriš na WiFi i ako meriš da li si probao na kablu?

Nije mi jasno kako očekujete da vam neko da savet a nikakve informacije ne pružite.

Bio je neki prekid interneta od pola sata.Inace stalno stanje je ovako.
Merim preko kabla.Speed test ka Moja Supernova serveru uvek pokaze download od 50 -60 Mbps.
Prema bilo kojem drugom serveru download ne prelazi 25 Mbps.
Sta to znaci?

Bio je neki prekid interneta od pola sata.Inace stalno stanje je ovako.
Merim preko kabla.Speed test ka Moja Supernova serveru uvek pokaze download od 50 -60 Mbps.
Prema bilo kojem drugom serveru download ne prelazi 25 Mbps.
Sta to znaci?

Slikaj merenje. Možda ka tim drugim serverima meriš sa single konekcijom a na SN sa multy. Koji paket imaš i koliko ti je download u radu, ne na testu?

Znaci da su linkovi SN do centrale "onako" recimo dobri, a da su od centrale pa dalje losi i zaguseni...

Aco, ta merenja "bilo koji drugi serveri" su serveri kod nas u srbili van srb, negde u EU, USA...?

Promeni i brauzer pa mesi speedtest-om, hoce i s drugim pretrazivacem da se vidno promene rezultati merenja.

Jesi merio na RATEl sajtu brzinu?
https://nettest.ratel.rs/en/newtest/

Ako ti i ovde pokazuje manje (a meri ujutru, u podne, posle podne i uvece, vise puta uvece od 20-23:59h) pa ako su brzine znatno manje od propisane paketom (za vise od 20%, dakle samo 80% od propisane) zali se, pisi email(ove), prilozi ss merenja i linkove merenja, zali se , zali se i proveri po komsiluku, u ulici u naselju kakve su brzine pa ako je vise vas zahvaceno, zalite se svi jer sto vas se vise zali pre ce doci nesto da poprave. MORAS biti bas uporan, ako treba i mesecima dosadjivati, ako imas osnova i problem stvarno postoji...

Poslednja izmena:
Sinoc mi prestao ruter da radi. Znaci, televiziju imam internet nemam. Ruter zacrnio, ni jedna lampica da se pokaze. One standardne procedure sve isprobao, i na kraju zvao podrsku. Naravno pribelezili prijavu, ali vikenda uhvatio tako da po starom obicaju do ponedeljka nista. Kakva li je dalja procedura, ako je stvarno ruter crkao, kad bi se dobio drugi? Ovo sad kraduckam od komsije.

Ako imaš blizu poslovnicu ruter pod mišku i požuri dok ne zatvore.Ja sam tako zamenio ruter kada je crkao.

Jel' imaš neko drugo napajanje za ruter da isprobaš? Često ono pravi problem, a ne sam uredjaj.
Pozdrav

Pokusao sam da izdejstvujem neki zamenski ruter bar do ponedeljka, ali kazu nisu u mogucnosti i blablabla. Pokusacu sad da probam sa napajanjem. Hvala vam za pomoc.

Dobi ćeš drugi ruter bez ikakve nadoknade(besplatno), jer dok si pod ugovorom svaki uređaj koji dobiješ od njih je pod garancijom dokle god ti traje ugovorna obaveza.
Ranije je moglo da se zameni u poslovnicu a sad isključivo preko call centra-prijava kvara, pa terenska ekipa dolazi na kućnu adresu i menja opremu.
Tebe kači vikend pa ćeš u toku nedelje dobiti drugi. Kada se neki uređaj pokvari (box ili ruter) brzo se zahtev realizuje tipa 48sati od prijave kvara.

Poslednja izmena:
Posto se povela citava rasprava oko onog povecanja, zvao sam kontakt centar i receno mi je da za stare pakete isto poskupljuje, ali se ne dobijaju vece brzine. Sto mi je nelogicno, ali ajde. Skoknucu naredne nedelje do Sava Centra pa cu javiti sta su rekli, posto ovi iz kontakt centra nisu uvek pouzdani izvor informacija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno