Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima ih svuda..
Meni su nudili da postave tu kutiju na kuću da im dam struju i da mi daju internet džabe, ja nisam pristao jer torusni trafo unutra je ogroman i troši sigurno više od cene interneta

glavna mreža je optička ali u kuće ulazi koaks i dalje.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
56f37f4d75b72ca7e6ec1a0d51c1d0f9.jpg
Trebao si da tražiš sve full džabe najveći paket sa telefonom pregovaraj dalje.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Tražio sam, ali ne daju, samo net...to je malo.

Tražio sam, ali ne daju, samo net...to je malo.

Malo, ili sve ili ništa, na tvoju kuću postavljaju, ti si taj koji diriguje, od drugarice ćale pre par godina istu situaciju imao doduše sa sbb-om ista priča bila ali on rekao ili sve ili nastavite dalje i na kraju mu dali sve. Dan danas uživa. Gospodski.

Ne verujem da troši puno ali on je u prilici da pregovara i može mu se. Ali ako je njima zinulo, njemu treba još više jer bilo koji kvar da se desi kod njega dolaze, a u privatno dvorište se ne sme ulaziti kad on nije kući. Drugo šta je on jedan na 200 novih korisnika ni ne osete. Ja da sam u prilici kao on samo bi rekao nastavite dalje.

Onaj trafo unutra je baš veliki i snažan, tako ako možda i ne troši trenutno mnogo oni mogu nakaciti ko zna koliko korisnika i opreme kada im ja dam struju a sve da bi uštedeo 1200din mesečno,
tako da u najboljem slučaju mogu biti ili na nuli ili u minusu, a za više od toga oni nisu pristajali tako da ja nisam prihvatio.

Onaj trafo unutra je baš veliki i snažan, tako ako možda i ne troši trenutno mnogo oni mogu nakaciti ko zna koliko korisnika i opreme kada im ja dam struju a sve da bi uštedeo 1200din mesečno,
tako da u najboljem slučaju mogu biti ili na nuli ili u minusu, a za više od toga oni nisu pristajali tako da ja nisam prihvatio.

Podržavam

Je li ovo kutija Supernove?
433df16924ca8e4d337d111e012f9968.jpg

Sent from my motorola one macro using Tapatalk

Kod mene u mestu takve kutije je postavljao samo SBB, dok kutijice koje je Supernova postavljala su malo drugačije...
Raspitaj se?

Update: ponudili su mu obnovu 8x1 na oba ugovora ..prihvatio[emoji3]
Dobar ng poklon

na koliko je povecana brzina za nove korisnike u odnosu na 60/8? tj. na 80/?

Ako vec Supernova uzima korisnike ExeNeta, zasto ne uzme i infrastrukturu, konkretno mislim na upload interneta...ili im je i to u planu za skoriju buducnost?

Naravno da je uzela i infastrukturu.
Ako znas sta je infrastruktura :)

i nije niko uzeo korisnike exe neta vec je supernova kupila exe net.

Poslednja izmena:
Naravno da je uzela i infastrukturu.
Ako znas sta je infrastruktura :)

i nije niko uzeo korisnike exe neta vec je supernova kupila exe net.

Znaci namenski ne daju iste brzine kao sto je ExeNet nudio u svojim paketima?

ps: kupila i uzela moze da se kaze da je isto u ovom slucaju, jer je exenet bukvalno bio prisiljen da prihvati ponudu prodaje

I dalje imas u ponudi exe pakete na njihovoj infarastrukturi

Bas tako. Uapli sa kalasnjikovima u Exe net, kao onomad Dinkicevi u NBS i ostale komercijalne drzavne banke. Elem, svi koji su ma Exe net infrastrukturi imaju mogicnost za stare Exe net pakete.

Ma opusteno i ja sam sad korisnik Supernove, delimicno mi je sve jasno sta se dogadja....Svako dobro!

Kod nas nema na Exe Netu.

Pozdrav,

da li postoji negde lista sa frekvencijama kanala?

Promenio sam televizor, skenirao sam samo digtalne kanale i posle skeniranja tj. pretrage ispostavilo se da nemam sve kanale koje sam imao na starom televizoru (neki od njih VH1 Classic, neki od MTV kanala), to je što sam odmah primetio a verovatno da ih ima i još. Imam najveći paket - otključane sve kanale i koristim u TVu CI+ modul.

Da li su ti kanali što mi "fale" i dalje analogni pa ih nisam skeniranjem pronašao ili je nešto do TVa?

Greška, pogrešio sam temu, sorry.

Pozdrav,

Promenio sam televizor, skenirao sam samo digtalne kanale i posle skeniranja tj. pretrage ispostavilo se da nemam sve kanale koje sam imao na starom televizoru (neki od njih VH1 Classic, neki od MTV kanala), to je što sam odmah primetio a verovatno da ih ima i još. Imam najveći paket - otključane sve kanale i koristim u TVu CI+ modul.

Da li su ti kanali što mi "fale" i dalje analogni pa ih nisam skeniranjem pronašao ili je nešto do TVa?

Probaj da vratiš risiver na fabrička podešavanja,zatim odradi skeniranje kanala.Možda neće biti isti raspored,ali uglavnom je to.

Pozdrav,

MTV je promenio koncept, sada imas po dekadama zasebne kanale 80'/90'... a VH1 classic ne postoji vise!

"The channel closed on 5 October 2020, with Born to Run by Bruce Springsteen being the last video played on the channel before being replaced with MTV 80s."

https://en.wikipedia.org/wiki/VH1_Classic_(European_TV_channel)

Zvali su me danas za obnovu ugovora i ugradnji kartice. Znam da nije obavezno potpisati ugovor, ali me interesuje sledece.. Jel mora ta kartica? Napricase mi da se analogna televizija gasi, sto ne gledam.. Tv mi ima u ponudi ATV, DTV.. Ovo prvo ne palim. I da cu ostati bez kanala, a o tome pricaju godinu dana, pa evo gledam i dalje tv normalno.

Meni zvuci ovo, kao na teranje da potpisem ugovor.. HBO ne gledam, to je npr. zakljucano, da trazi CAM modul i covek mi objasnio, kako ce tako biti za svaki kanal za koji nisam pretplacen?

Ponuda je 12 meseci po trenutnoj cifri koju placam(2011 din) i posle godinu dana 2699..

Poslednja izmena:
Istina je to za analogne kanale i zaključavanje. Većina operatera je to još odavno uradila, tako da biraj supernovu ili nekog drugog provajdera ako imaš. Uglavnom svugde će ti biti isto po tom pitanju. Moraju stb ili kartice za tv da bi ti radili digitalni kanali.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Zvali su me danas za obnovu ugovora i ugradnji kartice. Znam da nije obavezno potpisati ugovor, ali me interesuje sledece.. Jel mora ta kartica? Napricase mi da se analogna televizija gasi, sto ne gledam.. Tv mi ima u ponudi ATV, DTV.. Ovo prvo ne palim. I da cu ostati bez kanala, a o tome pricaju godinu dana, pa evo gledam i dalje tv normalno.

Meni zvuci ovo, kao na teranje da potpisem ugovor.. HBO ne gledam, to je npr. zakljucano, da trazi CAM modul i covek mi objasnio, kako ce tako biti za svaki kanal za koji nisam pretplacen?
Ponuda je 12 meseci po trenutnoj cifri koju placam(2011 din) i posle godinu dana 2699..

Zvali su te za ugradnju kartica jer će uskoro zaključati sve kanale koje sada možeš slobodno da gledaš, što znači da bez ugrađenog CAM modula i kartice u tv nema kanala, a naravno uz to ide i obnova ugovora zbog zaduženja nove opreme.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno