Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pink premium je u HD-u.
Raspored kanala sam ja sortirao na resiveru tako kako je na spisku. Svako od vas može da sortira kanale na željenoj poziciji, a ne kako vam supernova nameće njihov glupi (salata) raspored kanala
Ma ok, raspored manje više nije bitan. Suština je da smo iz iste ex firme a da nemamo isto.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

po meni, što se tiče kanala supernova ima sve što treba da ima, bukvalno za svakoga po nešto. ja ne znam koji to još kanal fali u ponudi da bi svi korisnici bili zadovoljni.....jedino što fali je da se što više kanala prebaci u HD, ali vidim da supernova radi na tome i polako prebacuje u HD-u i svaki neki novi kanal koji se ubaci bez obzira da li je krš ide u HD-u.....(neko će reći loš im je kvalitet HD-a(muljava slika) -nije tačno, promeni televizor ili podesi osvetljenje kontrast boje oštrinu i imaćaš super sliku na HD-u)....korisnik sam ex RV-Borča
što se tiče korisnika kopernikusa imaće te i vi istu ponudu kao i svi ostali-mislim na RV- jer se radi na tome da svi imaju istu ponudu i iste kanale.....strpite se.....
Nema bas sve sto treba da ima... Nema Cinestar TV 2 HD,ni Cinestar TV Premiere 1 i 2 HD... Zasto to do sad nisu ubacili za celu Srbiju? Nego samo nesto izbacuju...

Tačno je da korisnici unutar ex RV nemaju iste kanale(programsku šemu). Ja sam u Borči a sestra je na Ledinama a oboje smo korisnici ex RV a nemamo iste kanale........Verovatno se supernova fokusira sada na ove nove provajdere što je kupila od 01.11. i exenet od 16.11. pa je zapostavila provajdere koje je je ranije kupila, i samim tim su zaboravili da pritisnu dugme da svi imaju istu ponudu......(to je moje mišljenje)

Ja sam korisnik RV bio i pre nekih 15 godina i koliko se sećam i tada je bila razlika u kanalima po opštinama. Mislim da nisu oni ništa zaboravili ali ne verujem da je ujednačenje ponude svima "klik na dugme".

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Ja sam korisnik RV bio i pre nekih 15 godina i koliko se sećam i tada je bila razlika u kanalima po opštinama. Mislim da nisu oni ništa zaboravili ali ne verujem da je ujednačenje ponude svima "klik na dugme".

Sve je moguće....ne kažem da nisi u pravu...ja sam se zato ogradio i napisao da je to moje mišljenje.....ko zna zbog čega je to tako....

Nema bas sve sto treba da ima... Nema Cinestar TV 2 HD,ni Cinestar TV Premiere 1 i 2 HD... Zasto to do sad nisu ubacili za celu Srbiju? Nego samo nesto izbacuju...

u pravu si fale kanali cinestar premiere HD 1 i 2-imam ih na total tv-u odlični su kanali, a što se tiče kanala cinestar tv 2 HD on je bio u ponudi super nove par meseci pa su ga sklonili. inače taj kanal i ne fali jer puštaju filmove sa ostalih cinestar kanala tako da ne nedostaje taj kanal

Primetih da kod ovog novog hibridnog stb kada se našteluje tv da se ugasi i kada se tv ugasi ugasi se i stb što nije loša opcija

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Hdmi CEC funkcija.

Primetih da kod ovog novog hibridnog stb kada se našteluje tv da se ugasi i kada se tv ugasi ugasi se i stb što nije loša opcija

to je zato što tvoj tv uređaj ima "cec" kontrolu i sihronizovan je sa hibridnim box uređajem. u podešavanju tv-a imaš opciju da isključiš tu opciju ako hoćeš, ali pošto je tebi to ok da se iskljičuje kad i tv onda nemoj ništa da diraš

Hvala na odgovorima iskreno nisam ni znao da to može u svakom slučaju meni odgovara

Zvala me pre neki dan iz supernove neka gospodja da mi ponudi super ponudu ako prervremeno produzim ugovor na novih 24 meseca (imam 7 meseci do kraja)
Dobijem 6 meseci po dinar, 120 mbit i HBO gratis za 3300din mesecno (to sad kosta 3400 da li je pogresila ne znam)

Ja se skroz zbunio ne razumem sta mi to nudi kada je sada brzina u tom paketu 150mbit, znaci oni prakticno nude jos uvek stari paket pokusavajuci da me nagovore da zbog 6 meseci po dinar placam mesecno 800 dinara vise
U sustini meni je to interesantno i potpisao bi samo za isti paket, a ne za taj skuplji, ali tu opciju mi nisu nudili.

Inace imam na dve lokacije dva ugovora, i bas me zanima da li moze prevremeno produzivanje uz 6 meseci po dinar, jel dobio neko to?

edit;

da se ispravim za ovo gore, pise da je za super par i dalje 120mbit, za taj paket nisu podigli briznu, a za super sve je sa 120 podignuto na 150mbit.

Poslednja izmena:
@bakara Ponuđen ti je super par plus u kome je brzina i dalje 120 mbs.

Da, upravo sam to i napisao gore, u novom super par move paketu je brzina ista kao sto je bila, a cena 100din veca, sto je potpuno nelogicno.
mora da je neka greska na sajtu, posto i osnovni paket ima vecu brzinu.

Screenshot_2020-11-08 Super par Paketi.png

Poslednja izmena:
Da, upravo sam to i napisao gore, u novom super par move paketu je brzina ista kao sto je bila, a cena 100din veca, sto je potpuno nelogicno.
mora da je neka greska na sajtu, posto i osnovni paket ima vecu brzinu.

Pogledajte prilog 292093

Nije greška na sajtu. Na super par plus move paket nije povećana brzina interneta, povećana je samo cena paketa za 100 din.....jeste nelogično ali ne zaboravi da je to supernova

Samo je osnovnom i povećana, za druga dva nije.

@bakara komentar sam postovao pre edita.

Bilo je ljudi kojima su nudili promo period i dosta pre istekabugovorne obaveze, uz zaključenje novog.

Ja bi vrlo rado produzio ugovor uz benefite, ali bez prelaska na veci paket jer mi on apsolutno ne treba.

Ipak mislim da je greska na sajtu za super par, nema sanse da su za 800din skuplji paket ostavili istu brzinu a sve su drugo promenili osim toga.

Poslednja izmena:
Plus je od običnog paketa skuplji 700 din a osim 40mbs veće brzine ima i više kanala u ponudi uključujući i HBO paket, move bez doplate. U odnosu na stari za 100 din razlike u ceni si dobio Move.

Poslednja izmena:
Ja bi vrlo rado produzio ugovor uz benefite, ali bez prelaska na veci paket jer mi on apsolutno ne treba.

Ipak mislim da je greska na sajtu za super par, nema sanse da su za 800din skuplji paket ostavili istu brzinu a sve su drugo promenili osim toga.

Hmmm ne bih rekao, koliko vidim cilj im je da korisnik uzme što više usluga od njih u paketu!

Pa tako i u ovom slučaju su hteli da ti utrape i fixni telefon uz povećanje neta... tj. povećali su samo brzine u SUPER SVE paketima, ako ne grešim!?

Hmmm ne bih rekao, koliko vidim cilj im je da korisnik uzme što više usluga od njih u paketu!

Pa tako i u ovom slučaju su hteli da ti utrape i fixni telefon uz povećanje neta... tj. povećali su samo brzine u SUPER SVE paketima, ako ne grešim!?
Povećali su i brzinu Super par Start

Povećali su i brzinu Super par Start

Da videh sada, ali šteta što nisu povećali brzinu i u paketu SUPER PAR PLUS, nego je ostao ne promenjen...
Ali opet kažem ne verujem da su greške i na sajtu a i u cenovniku!

A na optici je li povećana brzina? Sad je vidim 200 mb/s na paketu "Super Par Plus Move", a na "Super Sve Plus Move" 250 mb/s. Kolika je brzina bila pre novog cenovnika?
Ja sam inače na Exe Net optici, pa zato pitam.

Poslednja izmena:
Na optičkim paketima SUPER SVE PLUS je brzina sa 200 Mbps povećana na 250 Mbps, dok je u optickom paketu SUPER PAR PLUS brzina ostala ista 200 Mbps.

Na optičkim paketima SUPER SVE PLUS je brzina sa 200 Mbps povećana na 250 Mbps, dok je u optickom paketu SUPER PAR PLUS brzina ostala ista 200 Mbps.

Da li je ovo povećanje vezano za sve korisnike ili samo za one koji potpišu novi ugovor na 24 meseca i kada ovo startuje?

I tako 11 dana prođe, a ja još ne dobih HBO Go i TV po tvom naloge... Džabe svakodnevno smaranje podrške... Baš me zanima dal bih sad mogao da pišem prigovor RATEL-u za neispunjavanje ugovora.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Kod nas na Exe Netu Nickelodeon HD je sinhronizovan na hrvatski. Ručno sam morao da ga podesim u audio podešavanjima. Možda je i na Supernovi tako.
Kod mene ex.Kopernikus NickToons ima hrvatski i srpski audio. Nickleodeon HD i pored ručnog nameštanja nema.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Mene zanima koji ruter daju uz ovaj super start sve ? Ili da ne menjam webstar :D

Ne daju vise rutere, sada daju tehnikolor modem koji ima integrisan AC ruter i ip telefoniju, sve u jednom.

Zdravo,
Prelazim sa MTSa na SN za koji dan.
Hocu njihov paket Sve plus move od 3700din.
Imam TV u prizemlju, na spratu, potkrovlju, i u decijoj sobi.
1. Da li cu moci na svim TV da premotavam unazad, ili na barem dva?
2. Mogu li napraviti kombinaciju da imam 4 televizije, jer mi je jedan TV smart LG pa bi mozda tu ubacio onu aplikaciju, mada mi je to najbitniji TV u kuci, pa ne bih to radio ako je nesto problematicno?

Super sve plus MOVE

Preko 250 radio i TV kanala

• Preko 40 HD kanala

• 1 x MOVE smart box

• 2 STB / CAM

• 3 naloga za mobilni

Samo jedan MOVE smart box dobijaš na tom paketu.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno