@rameddenas: Možeš malo kod očnog da svratiš slobodno. Pošto spisak ima sva 3 HBO kanala, Cinemax, Cinestar kanale.. i na spisku je 346 kanala (uključujući i radio "kanale").
Da li je isti spisak na OTT i DVB-C ne znam i nisam tvrdio da je isti. Napisao sam "ako je isti" (onda je to ovo).
Nisam Supernova korisnik pa nemam pristup DVB-C da proverim ... a realno i ne interesuje me toliko već sam samo kad videh da spominješ ručno prepisivanje liste hteo da uštedim trud i vreme kad znam da mi trreba 20s da "pokupim" listu kanala.
To za fortnite i druge igre koje patchujes nije nista cudno, jer su verovatno tako i podesene, tj. da dozvole multi-thread download.
Kod mene ex rv blok 44 drugi raspored, deciji kanali mnogo nize
J
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
A gde imaju ta audio podešavanja? Kanale gledam preko modula ali nisam uspeo da pronađem tako nesto.Kod nas na Exe Netu Nickelodeon HD je sinhronizovan na hrvatski. Ručno sam morao da ga podesim u audio podešavanjima. Možda je i na Supernovi tako.
Nemamo ni Dorcel. Vidim ima 2 komada [emoji24]Gledaoci exKopernikus nemaju RTS NAUKA HD, RTS KLASIKA HD, RTS 3 nije u HD Discovery nije u HD... Cinestar Comedy nije u Hd...Turizam plus nije u HD itd.
Pitao sam da se navedu kanali koje gledate a koji vam fale, a ne uopšteno. Znaš koliko bi mene lično bolelo uvo da nemam RTS NAUKU, KLASIKU ili 3!?!Gledaoci exKopernikus nemaju RTS NAUKA HD, RTS KLASIKA HD, RTS 3 nije u HD Discovery nije u HD... Cinestar Comedy nije u Hd...Turizam plus nije u HD itd.
Pitao sam da se navedu kanali koje gledate a koji vam fale, a ne uopšteno. Znaš koliko bi mene lično bolelo uvo da nemam RTS NAUKU, KLASIKU ili 3!?!
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Ja nemam rts nauku a imam rts klasiku [emoji481] dobra je za spavanje, mene opusti ta muzika i uspava.Pitao sam da se navedu kanali koje gledate a koji vam fale, a ne uopšteno. Znaš koliko bi mene lično bolelo uvo da nemam RTS NAUKU, KLASIKU ili 3!?!
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Gledaoci exKopernikus nemaju RTS NAUKA HD, RTS KLASIKA HD, RTS 3 nije u HD Discovery nije u HD... Cinestar Comedy nije u Hd...Turizam plus nije u HD itd.
Ne nego je on rekao da su korisnici RV povlašćeni i da Kopernikus ima slabiju ponudu, pa sam zamolio da navede šta mu nedostaje. Mislio sam da mu ovo što je naveo nedostaje na Kopernikusu.nisi ga razumeo. on je napiso koji mu kanali fale u odnosu na spisak koji sam postavio jer nemaju svi korisnice isti spisak.....on nije napisao koji kanali upšteno fale na supernovi
Meni jeste u HD@rameddenas
Ne znam da li si stavio po rasporedu kanale ali npr Pink premium meni nije HD i nalazi se na 141 programu.
Isto sam ex Radijus Vektor.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
@rameddenas
Ne znam da li si stavio po rasporedu kanale ali npr Pink premium meni nije HD i nalazi se na 141 programu.
Isto sam ex Radijus Vektor.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari