Ako je sudeći po komentarima ovde svi smo iza CG NATa. Javna IP izgleda može samo uz doplatu.Kakvo je trenutno stanje kod Supernove? Da li se iko dobija dinamičku javnu IP adresu ili su svi iza NAT?
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Ako je sudeći po komentarima ovde svi smo iza CG NATa. Javna IP izgleda može samo uz doplatu.Kakvo je trenutno stanje kod Supernove? Da li se iko dobija dinamičku javnu IP adresu ili su svi iza NAT?
Zbog ukupnog brojaČek a što su ti uzeli? Jel ti ne treba ili zbog ukupnog broja?
Ja sam imao dva set top boxa i cl modul i stari ott stb. E oni kad su došli uzeli mi stari ott i cl modul takođe je paket super par plus@Djolepn Ja imam Super par plus i po jedan modul i stb tako da se nadam da meni neće ništa uzimati kada dođu to da stave. A pogotovo što ću ja move da doplaćujem.
Ja sam imao dva set top boxa i cl modul i stari ott stb. E oni kad su došli uzeli mi stari ott i cl modul takođe je paket super par plus
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Dakle ovde nisi bio u pravu. Ja sam lepo napisao da imam samo po jedan modul i reciever. Dakle kada mi donesu taj Move uređaj nemaju razloga bilo šta da mi uzimaju jer ću onda ukupno imati 3 uređaja.Aman ljudi kako ne shvatate da ne mozeš da dobiješ novi box i zadržiš kam modul ili skymaster resiver....kratko i jasno glava za glavu.....
Jedan cam modul i jedan Skymaster i ništa više.@razor81.....koliko ti boxova ili cam modula i ott boxova imaš....šta sve imaš od uređaja?
Dakle ovde nisi bio u pravu. Ja sam lepo napisao da imam samo po jedan modul i reciever. Dakle kada mi donesu taj Move uređaj nemaju razloga bilo šta da mi uzimaju jer ću onda ukupno imati 3 uređaja.
Jedan cam modul i jedan Skymaster i ništa više.
Ok, tako sam i ja razumeo. Neće dobiti ništa nazad, pošto ni ja neću Move da koristim za gledanje kanala.Tebi nemaju pravo da oduzimaju jer imas pravo na 3 uređaja a imaš dva......to pise i na sajtu 1 move box i 2 stb/cam .....i nemoj dozvoliti liku koji ti bude doneo uređaj da ti bilo šta oduzima samo zato sto on nije dobro informisan
Izbacio sam ja fotkeMože neka fotka? Kakav interfejs ima, podešavanja, funkcije itd....
Može neka fotka? Kakav interfejs ima, podešavanja, funkcije itd....
Izvinjavam se, video sam samo ove na kraju a ne one od ranije fotke interfejsa.Izbacio sam ja fotke
To je sve što ima![]()
To nisam probao stvarnoA radi li taj usb, moze li se na njega zakaciti fleska pa da se s nje gleda sarzaj ili da li se moze zakaciti velika fleska ili hdd pa da se snima tv program s tim uredjajem na te externe memoriske uredjaje ?
Na novom nema premotavanje za hboPustili premotavanje Hbo 1,2,3 Cinemax 1,2. Stari ott uređaj je u pitanju. Super par plus paket.
To nisam probao stvarno
Ne na ovaj je baš dobra slika. Ali dosta sporo menja kanaleA što se tiče slike preko DVB-c jel ok i da li je lošija iili istog kvaliteta kao na STB-u Skymaster XC2, jer znam kada sam upoređivao Skymaser i onaj "stari" OTT da je slika na OTT-u bila baš lošija?
E sadbizuelno je meni lepši ima i bolji daljinski.Kažeš HBO nema vraćanje unazad, na starom danas pustili. E nije mi jasno kako na njemu otključavaju dodatne kanale. Verovatno ima integrisano nešto ili po serijskom broju uređaja pa tako otključaju.Ne na ovaj je baš dobra slika. Ali dosta sporo menja kanale![]()
Verovatno kao na običnom stb pošto kad su ga namestili zvali su nekoga da pusti signal pročitali seriski broj uređaja i mac sa njega i tek tada su pušteni kanaliE sadbizuelno je meni lepši ima i bolji daljinski.Kažeš HBO nema vraćanje unazad, na starom danas pustili. E nije mi jasno kako na njemu otključavaju dodatne kanale. Verovatno ima integrisano nešto ili po serijskom broju uređaja pa tako otključaju.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari