Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jes u pravu si, al to važi za nove korisnike, ako si već pod ugovorom plaćaš kao i do sada.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Dok ne istekne ugovor a onda je treća cena,skuplja naravno.

Samo da proverim Blok 44 bez interneta i telefona, ili samo ja, cekam operatera da se javi
Pojavio se ali popodne ima dosta prekida

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li uredjaj za tv po tvom radi na wifi ili mora lan kabli

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Izgleda je bio prekid interneta u celoj srbiji, super sve se povecava brzina, super par izgleda ne (bar po sajtu) i svi bi trebalo da dobijemo tv po tvom?

Bio prekid i u centru. Isto nije radilo

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Screenshot_2020-11-03 Paketi Privatni korisnici Supernova.png

Ovi u call centru nemaju pojma o novim paketima :)

Lepo ce biti ako svima sleduje ovo povecanje brzine i koriscenje aplikacije kao sto trenutno pise.

Ponovo nema ni interneta ni televizije.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Povecace brzinu kako ne.. oni samo znaju da uskrate i dodaju izmisljene troskove i sl. :type:

Ne. Ako hoćeš da pređeš na novi paket potpisuješ novi ugovor.

Genije, to je TV i momenat kad HDMI kabl sa boxa uključuje u TV ;)

Čovek lepo objasnio i kako se uključuje adapter u struju. I kako se buta mrežni kabl u box.

Šta hoćeš više? :D

Poslednja izmena:
Meni treba pomoc a apsolutno se ne razumem u gomilu izraza koji su vama maternji jezik. Pa da skratim. Bila srecni korisnik RV od kad se pojavio dok ga nisu ukrali. Sad treba da resim ostajem li i potpisujem novi ugovor jer sam se drzala na starom iako su mi ukinuli i HBO i N1, prvenstveno zbog cene a i neta koji uglavnnom dobro funkcionise. Kad sam rekla da ne potpisujem podigli su cenu za 300 din i zovu svakdnevno (a kad zovem ja da pitam sta je sa netom - molimo sacekajte... Obisla po komsiluku raspolozive provajdere i definitivno zaglupela.
Ja sam sad na digitalnoj, znaci kartica u tv i ruter za wi fi, gde god hocu nakacim tv na kabl, nikakve dodatne kutije. Koliko sam shvatila kod sbb,orion-a, mts toga nema, kod oriona super net ali i tv je wi fi, znaci padne signal,padne i tv? Mts ima dobru ponudu ako udjem u Box 4( finansijski).
U blokovima sam, znaci svi uglavnom na optickom.
Ima neko da da savet a da ja amater to razumem?

Meni treba pomoc a apsolutno se ne razumem u gomilu izraza koji su vama maternji jezik. Pa da skratim. Bila srecni korisnik RV od kad se pojavio dok ga nisu ukrali. Sad treba da resim ostajem li i potpisujem novi ugovor jer sam se drzala na starom iako su mi ukinuli i HBO i N1, prvenstveno zbog cene a i neta koji uglavnnom dobro funkcionise. Kad sam rekla da ne potpisujem podigli su cenu za 300 din i zovu svakdnevno (a kad zovem ja da pitam sta je sa netom - molimo sacekajte... Obisla po komsiluku raspolozive provajdere i definitivno zaglupela.
Ja sam sad na digitalnoj, znaci kartica u tv i ruter za wi fi, gde god hocu nakacim tv na kabl, nikakve dodatne kutije. Koliko sam shvatila kod sbb,orion-a, mts toga nema, kod oriona super net ali i tv je wi fi, znaci padne signal,padne i tv? Mts ima dobru ponudu ako udjem u Box 4( finansijski).
U blokovima sam, znaci svi uglavnom na optickom.
Ima neko da da savet a da ja amater to razumem?

a šta ti ustvari hoćeš ????????

hoce li slucajno podici postojecim korisnicima brzinu?

Nov preko starog i 100 vise?

Pre neko vreme su omogucili jos 2 upload kanala ,tako da sada ima barem 3 kod nekoga sigurno ima i 4.

Ja sam podneo zahtev za taj uređaj. I kod drugog operatera sam imao premotavanje i baš sam navikao da gledam šta hoću kada hoću. Nadam se samo da će sve raditi bez problema. Plaćam izlazak ekipe na teren 500 din i uslugu 300 din mesečno.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno