Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нема ниједан спдиф? То користим тренутно на скајмастеру кад некад пустим радио. Какав је приступ, може као скајмастер да се укључи без тв и мењају канали или као еон мора уз тв?

@Djolepn Ja imam Super par plus i po jedan modul i stb tako da se nadam da meni neće ništa uzimati kada dođu to da stave. A pogotovo što ću ja move da doplaćujem.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Aman ljudi kako ne shvatate da ne mozeš da dobiješ novi box i zadržiš kam modul ili skymaster resiver....kratko i jasno glava za glavu.....

@Djolepn Ja imam Super par plus i po jedan modul i stb tako da se nadam da meni neće ništa uzimati kada dođu to da stave. A pogotovo što ću ja move da doplaćujem.

Ja sam imao dva set top boxa i cl modul i stari ott stb. E oni kad su došli uzeli mi stari ott i cl modul takođe je paket super par plus

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Ja sam imao dva set top boxa i cl modul i stari ott stb. E oni kad su došli uzeli mi stari ott i cl modul takođe je paket super par plus

Imao si pravo da zadržiš ott box jer svaki korisnik ima pravo na 3 tv po tvom uređaja. ott box si mogao da prijaviš kao drugi uređaj uz doplatu od 120 din mesečno.....

@rameddenas

Brate mili, ja tebe ništa više ne razumem. Prvo kažeš, ne može da se zadržiš, sad kažeš može. A još i 3 tv po tvom uređaja.

Koliko ja vidim u mom paketu ukupno mogu imati tri uređaja, bilo oni moduli, stb ili move.

Svaki korisnik je do juče imao pravo da ima 6 uređaja.......Mnogi to nisu znali pa nisu ni iskoristili tu mogućnost. Pitate s kako,.......imaš pravo po ugovoru na 3 da budem jasniji "obična" resevera koji dobijaju sliku preko običnog kablovskog (nekad se zvao antenski) kabla.Usluga tv po tvom je posebna usluga koja nema veze sa kablovskom jer ide preko interneta i preko tv po tvom usluge imas pravo na dodatna 3 resvera koji se zovu ott box (naplaćuju se po 120din po komadu)...što znači ukupno 6 resivera kako god se zvali... To je bilo do juče a od danas ukoliko imaš 3obična i 3 ott uređaja a želiš novi box onda vraćaš 1 običan i jedan ott.....ukoliko imaš 3 obična i jedan ott oduzima ti se jedan običan i ostaje ti ott jer ces sa novim boxom imati 3obična i dva tv po tvom uređaja (dozvoljeno je 3) jer je ovaj novi kombinovani uređaj 2 u 1....nadam se da sam bio jasan. NE MOŽEŠ DA ZADRŽIŠ OBIČNE BOXOVE A OTT MOŽEŠ UKOLIKO IMAŠ 1 ILI DVA KOMADA JER DOBIJANJEM NOVOG BOXA DOBIJAS TREĆI OTT BOX JER JE KOMBINOVANI

Poslednja izmena:
Aman ljudi kako ne shvatate da ne mozeš da dobiješ novi box i zadržiš kam modul ili skymaster resiver....kratko i jasno glava za glavu.....
Dakle ovde nisi bio u pravu. Ja sam lepo napisao da imam samo po jedan modul i reciever. Dakle kada mi donesu taj Move uređaj nemaju razloga bilo šta da mi uzimaju jer ću onda ukupno imati 3 uređaja.

@razor81.....koliko ti boxova ili cam modula i ott boxova imaš....šta sve imaš od uređaja?

Dakle ovde nisi bio u pravu. Ja sam lepo napisao da imam samo po jedan modul i reciever. Dakle kada mi donesu taj Move uređaj nemaju razloga bilo šta da mi uzimaju jer ću onda ukupno imati 3 uređaja.

Potpuno si u pravu....nisam konkretno mislio na tebe.imaćeš tri obična i jedan tv po tvom ott uređaj----- fizički 3 uređaja
Eto dokaza da jedan i jedan nisu uvek dva...:)

Poslednja izmena:
Jedan cam modul i jedan Skymaster i ništa više.

Tebi nemaju pravo da oduzimaju jer imas pravo na 3 uređaja a imaš dva......to pise i na sajtu 1 move box i 2 stb/cam .....i nemoj dozvoliti liku koji ti bude doneo uređaj da ti bilo šta oduzima samo zato sto on nije dobro informisan

Tebi nemaju pravo da oduzimaju jer imas pravo na 3 uređaja a imaš dva......to pise i na sajtu 1 move box i 2 stb/cam .....i nemoj dozvoliti liku koji ti bude doneo uređaj da ti bilo šta oduzima samo zato sto on nije dobro informisan
Ok, tako sam i ja razumeo. Neće dobiti ništa nazad, pošto ni ja neću Move da koristim za gledanje kanala.

Poslednja izmena:
To je sve što ima
cd04283c163a194f15e6bc7f8f05511a.jpg

A radi li taj usb, moze li se na njega zakaciti fleska pa da se s nje gleda sarzaj ili da li se moze zakaciti velika fleska ili hdd pa da se snima tv program s tim uredjajem na te externe memoriske uredjaje ?

Poslednja izmena:
A radi li taj usb, moze li se na njega zakaciti fleska pa da se s nje gleda sarzaj ili da li se moze zakaciti velika fleska ili hdd pa da se snima tv program s tim uredjajem na te externe memoriske uredjaje ?
To nisam probao stvarno

Pustili premotavanje Hbo 1,2,3 Cinemax 1,2. Stari ott uređaj je u pitanju. Super par plus paket.

To nisam probao stvarno

A što se tiče slike preko DVB-c jel ok i da li je lošija ili istog kvaliteta kao na STB-u Skymaster XC2, jer znam kada sam upoređivao Skymaser i onaj "stari" OTT da je slika na OTT-u za live program bila baš lošija?

Poslednja izmena:
A što se tiče slike preko DVB-c jel ok i da li je lošija iili istog kvaliteta kao na STB-u Skymaster XC2, jer znam kada sam upoređivao Skymaser i onaj "stari" OTT da je slika na OTT-u bila baš lošija?
Ne na ovaj je baš dobra slika. Ali dosta sporo menja kanale
d40d1e84dc688d721a6ffbe50bd3ed4e.jpg

Verujem da je slika preko DVB-C odlična jer se dobija preko kabla....a pretpostavljam kada premotavaš unazad da je loša jer ide preko servera tj. interneta.....ispravi me ako gešim

Ne na ovaj je baš dobra slika. Ali dosta sporo menja kanale
d40d1e84dc688d721a6ffbe50bd3ed4e.jpg

E sadbizuelno je meni lepši ima i bolji daljinski.Kažeš HBO nema vraćanje unazad, na starom danas pustili. E nije mi jasno kako na njemu otključavaju dodatne kanale. Verovatno ima integrisano nešto ili po serijskom broju uređaja pa tako otključaju.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

E sadbizuelno je meni lepši ima i bolji daljinski.Kažeš HBO nema vraćanje unazad, na starom danas pustili. E nije mi jasno kako na njemu otključavaju dodatne kanale. Verovatno ima integrisano nešto ili po serijskom broju uređaja pa tako otključaju.

Verovatno kao na običnom stb pošto kad su ga namestili zvali su nekoga da pusti signal pročitali seriski broj uređaja i mac sa njega i tek tada su pušteni kanali

Sad ima izgleda na svim kanalima gledanje unazad

Nemaju još svi kanali, bar na ovom starom ott uređaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno