Stvarno se risiveri placaju po 3e ??:trust: ja imam 2 komada jedan se koristi drugi stoji a treci je njihov Vox tv
Popuni ručno gateway još jednom tu u IPv4 TCP/IP podešavanjima mrežne.
Pogledaj u dhcp podešavanjima da nisu ograničene ip adrese od neke adrese, npr. od 192.168.0.50.
Kod Tecnicolora je 0.1
Pogledajte prilog 291360
Pogledaj od koje adrese dhcp dodeljuje adrese.
Pogledajte prilog 291361
https://www.iplocation.net/
Mislim da bi trebalo ponovo skenirati.Meni sinoć nestao signal na TV-u i posle par min dosao ali nestali neki kanali, pojavili se neki novi, sve izmešano. Takva situacija i od jutros, ne znam da li ponovo da skeniram ili ne...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Meni sinoć nestao signal na TV-u i posle par min dosao ali nestali neki kanali, pojavili se neki novi, sve izmešano. Takva situacija i od jutros, ne znam da li ponovo da skeniram ili ne...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Kuku majko taman mi prag za prelazak iz SBB-a u Supernovu pređe 50% i onda pročitam ovde te NAT, te skeniranje kanala, te nestaje te dolazi signal, i opet izgubim volju za promenom dresa. Kod mene prešlo dvoje iz SBB-a već i plus sinovljev školski drug isto, i svi kažu sve ok pa pomislim to je to idem i ja. Mnogo mi velika ušteda prelaskom ali iskreno mi frka
Nakon ponovnog skeniranja na sva 3 TV-a, radi sve okej...dobio si novu programsku šemu.....verovatno su ti duplirani kanali....da bi izbegao duplirane kanale najbolje je da obrišeš sve kanale iz liste i ponovo skeniraš.... .
Naravno@bakara ti verovatno imaš PCMCIA carticu pa ti tv sam skenira kanale. Ovo sa skeniranjem se odnosi na STB i OTT.
Verujem da je razlog postavljanja fixne ip adrese mrežne karte forwardovanje porta zbog torenata?
Ova 62.240...mi deluje kao da si natovan.Koja ti je ip adresa u Technicoloru pod WAN karticom?Ako nisu iste onda si natovan i nema svrhe da radiš to što pokušavaš dok ne dobiješ javnu dinamičku ip adresu ili zakupiš statičku.
Verujem da je razlog postavljanja fixne ip adrese mrežne karte forwardovanje porta zbog torenata?
Ova 62.240...mi deluje kao da si natovan.Koja ti je ip adresa u Technicoloru pod WAN karticom?Ako nisu iste onda si natovan i nema svrhe da radiš to što pokušavaš dok ne dobiješ javnu dinamičku ip adresu ili zakupiš statičku.
https://www.iplocation.net/
Bilo je priče o tome milion puta. Verujem da će i MyIP pokazati istu adresu, ako je uporedi sa onom u ruteru i vidi da su različite znači da je natovan.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Na CG-NAT si (na screenshot-u se lepo vidi da je WAN konekciji dodeljena IP adresa 100.64.64.177) tako da nema otvaranja portova. Zato ti se i raspada torrent...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari