Imaju na vestima od aprila da je ovo dostupno, a ja bukvalno kliknuo na onaj cet sto im stoji na sajtu sto je preko fejsa mislim i trazio aktivaciju. Trazili mi siftru korisnika i mail i u roku od par sati stigao mail sa uputstvom, aktivirao i radi lepoGde si podneo zahtev? Ne vidim da imaju na sajtu tu opciju
To je to...User prazno
pass admin
Pa i on vidiš da pita da li da "čeka još malo"
Nemoj da čekate zovite odmah pa ako je neko prijavio super, prijavi i ti i znače da više ljudi ima problem i brže će resiti
Većina ljudi čeka i računa da je neko drugi prijavio...i vreme samo prolazi
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Juče mi se klinac žali da ne može da gleda nijedan kanal preko kompa. Piše mu da je previše uređaja prijavljeno na isti stream. Ja proverio i od 6, koliko je moguće, prijavljeno je 4. Od toga jedan IP STB, jedan smart TV i dva telefona. Zvaću ih sutra ali ako neko ima ideju šta bih mogao da uradim bio bih zahvalan.
Edit:
Zaboravih da dodam da sam probao da obrišem cookies and other data, kao i cached images and files u opera browseru koji koristi. Posle toga sam instalirao brave i probao preko njega ali isto prijavljuje.
![]()
Šta bi od ovoga, nikakve zvanične najave nema, a sutra je 7.9. i šta se očekuje tačno? Ista ponuda kao mts ili?Od 7. septembra prelazi se na jedinstvenu Supernova ponudu, dodatno unapređenu.
To ce da bude Super vest do kraja septembra... Narocito za najskuplji paket... Ne bi me iznenadilo da ga dignu na 5200 dinara...Nezvanično. Po nekoj novoj unapredjenoj ponudi (koja kreće uskoro) Cinestar kanali idu u zasebnu ponudu (kao što su HBO&Cinemax, adult kanali, zadruga...) Svi u HD.
Plaćaće se dodatno, korisnicima sa najvećim paketom dižu pretplatu!!
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Pa koliko strimova može istovremeno da se koristi? U tom trenutku je bio korišćen samo jedan, onaj na IP STB-u. TV na kom je instalirana aplikacija je bio isključen a na oba mobilna telefona u tom trenutku nije korišćena aplikacija. Ubeđen sam da to nije problem.
Usluga TV PO TVOM dostupna je svim korisnicima koji imaju Super Par ili Super Sve pakete, a omogućava praćenje TV programa na jednom TV prijemniku (uz IP STB uređaj) i na tri različita mobilna uređaja, koji mogu biti mobilni telefon/tablet. Za mobilne uređaje aplikacija
„Supernova TV po tvom“ dostupna na iStore-u i Google Play Store-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari