Zeha
... ispod radara ...
- Učlanjen(a)
- 01.09.2007
- Poena
- 785
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i5 13600K, Deepcool AG620 - CPU hladnjak
- Matična ploča
- Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO
- RAM
- Kingston DDR5 32GB (2x16GB) Fury Renegade KF564C32RSK2-32
- GPU
- Asus TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING
- Storage
- Sasmung NVME 990PRO 1TB, Sasmung NVME 970EVO plus 2TB, Seagate hdd 16TB IronWolf Pro, Seagate Archive HDD 8TB
- Zvuk
- Sound Blaster Z, Sennheiser HD 599SE, Logitech X-230
- PSU
- FSP Hydro PTM PRO Platinum 1000W
- Kućište
- Fractal Design Define 7, 4x Be Quiet SILENT WINGS 4 140mm PWM high-speed
- Monitor
- Dell Alienware AW2723DF
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3S, Logitech MX Keys S Graphite
- Ostale periferije
- HP LaserJet P1006
- Laptop
- Lenovo Legion 5 (82JN003EYA)
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S21 Ultra
- Pametni uređaji
- LG 43UM7600PLB LED
- Pristup internetu
- Optički internet
Neverovatno koliko si bezobrazan i politički obojen!
Ali ništa ne postižeš. Makar na ovom forumu ljudi više veruju svojim očima nego plitkoj propagandi.
Kod mene mesec + 5 dana. Problem sa internetom i fiksnim telefonom još nije rešen. Danas ću poslati još jedan zahtev za umanjenje računa.
Strašno je šta su napravili od nekada pristojnog provajdera.
Nek bude da mu je to odgovor na više poruka u različitim temama.
Politicki se ljudi mogu razlikovati ali se barem trebaju poštovati.
Ne smeta meni ni najmanje sto se oni zale da njima ne valja internet (politicki obojen, SN, vlast ga stvara kroz "drzavno" preduzece), meni smeta PLJUVANJE po drzavi i narodu.
Svako malo pa neko zapljune po drzavi i narodu.
Drzava nam je takva kakvom je mi pravimo, vlast je onakva kakvu biramo (da zamislite ja smatram da se vlast treba birati i izabrati na izobrima a ne osvajati na ulici), ja ne zelim revolucije jer u njima ginu ljudi, stradaju svi, nevini i "krivi" a obicno losi ljudi u njima isplivaju ka vrhu jer su spremni da gaze preko tudjih zivota do vrha...
Neko rece, kome je internet pokretač da ode i trazi srecu negde drugde, gde ga sunce tuđega neba nece grijati kao ovo ovde, slobodan je da ide al neka nas ovde ne opterecuje time.
Zovite zapisnicare na neki od brojeva za zalbe pa priajvite probleme ili menjajte provajdera al nemojte opet ovde nama stalno kukati...
Poslednja izmena: