Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Produzio ugovor jer su mi nazalost jedina opcija i dobio hbo i tv po tvom. I tv po tvom radi normalno na telefonu ali na aplikaciji na televizoru pise gledanje sadrzaja je onemoguceno van dozvoljene mreze. Probao sam na nalogu da deaktiviram tv pa ponovo aktiviram i isti k. Zna li ko gde je zapelo

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Posle koliko vremena od potpisivanja ugovora su ti poslali sifru za nalog za tv po tvom, i da li su ti odmah otkljucali Hbo? Ja cekam vec nedelju dana da se smiluju, juce sam ih zvao...

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Potpisao u cetvrtak prosli, juce ih zvao jer se nista nije desavalo i rekli sacekajte jos 2-3 dana al evo malo pre pustili. Al kao sto rekoh ne radi mi tv po tvom na aplikaciji na televizoru

Samsung. Pise im na sajtu da imaju aplikacije za lg i samsung, za ostalo ne znam. A kad se tek pojavio tv po tvom uzeo sam i dobio neki box koji se na oko videlo da je uzas. U roku od pola sata 3 puta sam morao da ga iskljucujem iz struje da dodje sebi jer zakuca, i nazvo ih i reko nosite mi ovo sr*nje iz kuce. Ako ne poprave aplikaciju trazicu im onda hbo go, bolje ista nego nista

Više nije (Gronet), a bio je. Izgleda da čitaju forum.

Pa kad im je već tako slaba tehnička podrška a ovi iz pozivnog centra uglavnom pojma nemaju ni o čemu, osim da resetuju modem, onda je bar dobra stvar da čitaju ovaj forum. Treba da ih je sramota koliko kritika ima ovde. A što se tiče BBC Earth, ne vidim zašto bi ga zaključavali? Kod SBB-a je sve to otključano, a čak i HBO i Cinemax i Cinestar kanale možeš da gledaš iz početka 7 dana unazad. Kod Supernove em je loše (posebni android uređaj, stalno puca i prekida, ne vidiš kad premotavaš itd.) em nema ovih filmskih kanala da se mogu gledati kada ti hoćeš.

Za Danilo74: Računaj da ćeš imati i problema sa nekim uslugama za elektronsko plaćanje, jer nove korisnike na Supernovoj stavljaju iza CG NAT-a. Ja imam na primer problem sa WebMoney jer mi ne prolaze autentifikacije pa ne mogu da aktiviram apk, niti da potvrdim transakcije.

Iskreno ja sam kod njih samo zato što su mi ponudili povoljan ugovor, ali dok istekne vraćam se na SBB, ako se ne poprave, skinu me sa CG NAT-a i zamene ove krš uređaje.

Molimo da navedete vaše ime i adresu... :D
Polomiće se od brzine kojom će da krenu otklanjati nedostatke samo da bi zadovoljili svakog korisnika... :d

Ja sam vec 24h bez interneta.
Jedva ih dobijes a oni mi kazu, da je kvar i da imam strpljenja.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Da ne bude da ih branim ali od kada smo takvi postali da mora za juce i odmah, kao da kvarovi se nigde ne desavaju u svetu. Jesu losi na nekim mestima ali negde i funkcionisu kako tako. Od modema s pulsnim biranjem smo dosli do optike i sad ako bude kvara kuku majko, lopovi, nesposobni... niko se ne zapita sto malo malo nema struje negde, sto Zrenjanin nema vodu za pice. Neke stvari ne zavise od njih jer ako nema struje negde, sto se kod mene cesto desava jbs i internet i televiziju, jos uvek nisam kupio agregat. Da li je SBB bolji, vrv jeste ali su imali monopol i njih je boleo qrc za korisnike jedno vreme pa sada kada ima kakvu takvu konkurenciju ulazu u opremu. Valjda ce i ovi slepci iz Telekoma da se nekad opamete. Svi znamo sta je dobro ali nekada nemamo mogucnosti da dodjemo do tog boljeg. Ja sam imao SBB i prodali su mrezu Jotelu bez da su pitali hocu li da ostanem kod njih ili ne, tako da meni je izbor Supernova ili Jotel, sve moj do mojega.
Moje cisto razmisljanje bez da se neko ne nadje povredjen.

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Ja stalno pricam da je obicno struja problem...
negde capne struja i svi iza nemaju signal i ako oni imaju struje, slicna prica je kada se negde prekine kabl.

SBB ipak pokriva urbanije krajeve a ne sva sela po srbiji gde se kablovi vuku po banderama pa ne mozete cuti toliko takvih problema.

Jel moze neko da mi kaze kakav je internet u SN, zaninima me 50/5, koliko je stabilan i da li ima prekida? inđija.

Jel moze neko da mi kaze kakav je internet u SN, zaninima me 50/5, koliko je stabilan i da li ima prekida? inđija.
Bukvalno procitaj poslednjih 10 strana thread-a...

On a side note, toliko problema imaju sa netom u poslednjim nedeljama, mesecima da sam na kraju skapirao "workaround". Jedini nacin da mi net radi kod njih stabilno je da konstantno budem na VPN-u. U mom slucaju Nord SRB server - i vazda full brzine, stabilan ping i duplo bolje rutiranje i problema generalno (dns itd...) nema ili su znacajno manje izrazeni. Sam "feel" koriscenja je najbolji polazatelj - sve je "fluidnije" , samo radi...

Supernova , gde sve bolje radi preko VPNa... Ironija

Naravno, ne racunam momente kada imaju globalno usporenja i prekide... Tad se prebacim na Telenor home privremeno...

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam primetio da mi treba 2-3 sekunde da pocne otvarati nove stranice (posle paljenja kompa taj dan ili prvi put nakon paljenja kompa).
Nisam najsigurniji ali moguce i da neke od njih i naknadno otvara sporije...
Ne smem da iz zovem i bilo sta trazim (cak ni da ruter prebace u bridge mod) jer me strah da ce me cusnuti iza GC-NAT.
Ovo od kad su zamenili Cisco za novi Thomson TCM471.
Jeste Super Par Plus paket sa 120/15 net i jeste da brzine idu oko 115/15 i da rade torrent-i ali ne znam da li bi me natovali jer sad je najjaci paket Super Par Max, a ako se dobro secam sad samo za Super Par Max (svima) daju net bez GC-NAT...

Poslednja izmena:
Sem ona 2 broja za kontakt jel postoji jos neki? cela ulica nema kablovsku, od jutros, a niko se nejavlja?

Na sajtu su samo ta dva.

Nego, sada otišao na sajt da proverim da li ima još neki broj, da pomognemo čoveku, i naletim na ovo: https://mojasupernova.rs/Privatni/Podrska/Servisne-informacije

Sve iz Supernova grupe pripajaju Kopernikusu?

edit: ovde lud zbunjenog :D :D :D

Svuda isti dokument, spominje se neka Citadela i Radijus Vektor
Ja lepo pisao odavno da su ovde mufljuz radnje. I dalje sam pri tom stavu

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Odrekli smo se redovnog godisnjeg ubrzanja interneta zarad nepotrebnih kanala :D Koliko u proseku pogledate u toku meseca ? ;)

najodvratniji provajder IKADA, a bas mnogo odvratnih sam se nagledao do sada
poslednjih nekoliko nedelja bukvalno prekidi interneta od po nekoliko sati svaki drugi dan (skoro svaki zapravo), genericki odgovori, cekanje na operatera u prokletom kol centru po pola sata (bukvalno)
ne postoje reci kojima bih opisao svoju frustraciju sada, bukvalno bih se odselio iz zemlje samo zbog interneta jer nijedan provajder koga sam ikada imao nije radio kako treba i pruzao adekvatnu podrsku

Totalno si u pravu.
U ovoj Srbiji ni jedan provajder nije u stanju da opsluži više od možda 200-300 hiljada korisnika od podrške do usluge i da to radi kako treba.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Sretan put, svako dobto i pišite nam... javite se kako je tamo...

Sretan put, svako dobto i pišite nam... javite se kako je tamo...
Neverovatno koliko si bezobrazan i politički obojen!

Ali ništa ne postižeš. Makar na ovom forumu ljudi više veruju svojim očima nego plitkoj propagandi.

Kod mene mesec + 5 dana. Problem sa internetom i fiksnim telefonom još nije rešen. Danas ću poslati još jedan zahtev za umanjenje računa.

Strašno je šta su napravili od nekada pristojnog provajdera.

Neverovatno koliko si bezobrazan i politički obojen!

Ali ništa ne postižeš. Makar na ovom forumu ljudi više veruju svojim očima nego plitkoj propagandi.

Kod mene mesec + 5 dana. Problem sa internetom i fiksnim telefonom još nije rešen. Danas ću poslati još jedan zahtev za umanjenje računa.

Strašno je šta su napravili od nekada pristojnog provajdera.

@roadracer, sada ni ja vas ne razumem što je čovek bezobrazan i politički obojen ?, ako će da se sele radi interneta, slobodno. Ako im je sve potaman a sami internet fali e onda ....izvinjavam se.

Supernova jedan od najgorih provajdera ikada, jedva cekam da mi istekne ugovor da ih se resim.

Ja i dalje idem AVcom ugovor dokle bude moglo, ne prelazi mi se na Supernovu, iako nemam nikakvu alternativu ovde kod mene, nažalost. IPTV ne dolazi u obzir naravno.

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno