Više nije (Gronet), a bio je. Izgleda da čitaju forum.Zašto su od pre 2 dana BBC Earth HD skremblovali?! Do sada je bio otključan.
Al kao sto rekoh ne radi mi tv po tvom na aplikaciji na televizoru
Više nije (Gronet), a bio je. Izgleda da čitaju forum.
Bukvalno procitaj poslednjih 10 strana thread-a...Jel moze neko da mi kaze kakav je internet u SN, zaninima me 50/5, koliko je stabilan i da li ima prekida? inđija.
Ja lepo pisao odavno da su ovde mufljuz radnje. I dalje sam pri tom stavuNa sajtu su samo ta dva.
Nego, sada otišao na sajt da proverim da li ima još neki broj, da pomognemo čoveku, i naletim na ovo: https://mojasupernova.rs/Privatni/Podrska/Servisne-informacije
Sve iz Supernova grupe pripajaju Kopernikusu?
edit: ovde lud zbunjenog![]()
![]()
Svuda isti dokument, spominje se neka Citadela i Radijus Vektor
Nije se niko odrekao već nas niko ništa i ne pita, rade kako oni hoće i kraj.Odrekli smo se redovnog godisnjeg ubrzanja interneta zarad nepotrebnih kanalaKoliko u proseku pogledate u toku meseca ?
![]()
Neverovatno koliko si bezobrazan i politički obojen!Sretan put, svako dobto i pišite nam... javite se kako je tamo...
Neverovatno koliko si bezobrazan i politički obojen!
Ali ništa ne postižeš. Makar na ovom forumu ljudi više veruju svojim očima nego plitkoj propagandi.
Kod mene mesec + 5 dana. Problem sa internetom i fiksnim telefonom još nije rešen. Danas ću poslati još jedan zahtev za umanjenje računa.
Strašno je šta su napravili od nekada pristojnog provajdera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari