Veruj mi da baš ovo što si naveo provajderi dobijaju po ceni paštete. Em je ta oprema prilično skromnih karakteristika, em se uzima na veliko.Ljudi ne racunaju koliko kosta, modem, wifi ruter i cam kartice koje dobiju a to je svaki korisnik dobio na koriscenje
Zvao, pitao, nema
Besmisleno je. Prikljucna taksa je 5000 + je sam paket skuplji za 400 dinara kad nema UO + nema tri meseca za dinar. Izađe čak nešto skuplje na mesečnom nivou.
Zvao, pitao, nema
Besmisleno je. Prikljucna taksa je 5000 + je sam paket skuplji za 400 dinara kad nema UO + nema tri meseca za dinar. Izađe čak nešto skuplje na mesečnom nivou.
Evo baš smo krenuli, biće uskoro sve pod konac[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji28]sta je problem u vranje ispadaju kanali internet ima ali kao za crveni krst mnogo varira ili popravite ili da ne gledamo nista bar nece placamo
Ja ga koristim moji utisci, uređaj solidan s tim što oni imaju daljinsku kontrolu nad njim. Po mom mišljenju treba da ažuriraju aplikaciju na tom uređaju. USB su otključali da se može gledati neki filmčić. Ima youtube koji je isključen. Nemaju svi kanali vraćanje 7 dana. Pošto koristim i eon uređaj ja sam skinuo aplikaciju sa google play za telefon i prepravio sa aplikacijom app cloner iinstalirao u eon box i uz pomoć miša koristim. Uz originalan supernovin box aplikacija na boxu je malo spora. Što se tiče video kluba to je plač majke božje jer je slika toliko mala da je strašno. Na ekranu od 32 slika ispada 18 inča toliko su smanjili da su slova odnosno prevod veći. Dete koje uči za IT bi to bolje rešilo.Pozdrav, da li neko koristi android uredjaj koji se dobije u Supernovi i uslugu tv po tvom? I kakvi su mu utisci? Meni je ovo ne mogu reći blagi očaj, ali vrlo blizu tome. Uređaj radi kako kad, premotavanje takođe, nekada bez greške nekada toliko prekida, da je nemoguće gledanje. Interfejs uređaja je mnogo konfuzan. Što se tiče neta ok je imam 200/20. Da li je moguće da su stavili u promet "pametan" uređaj, a ukinuli mu osnovne funkcije kao što je youtube i slično. Više im nije toliko mlad sistem pa da se vade na to.Podrška presmešna u smislu kada zoveš sve se svodi na generičke odgovore tipa resetujte uređaj i upisaćemo reklamaciju. Mislio sam da je ovo ipak malo više ozbiljnija priča, ali izgleda da sam se prevario. Možda se vremenom popravi situacija ali sumnjam. Svako dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari