Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je, kod mene kada nestane struja iako imam ups internet i televizija ne rade!

Ne pričamo o tome jer da su škrtice obezbedile agregat ili ups na mestu gde im je oprema za taj deo grada radili bi ti i net i televizija kao što radi kod mene kada nestane struje.Naravno da ni kod mene nisu obezbedili rezervno napajanje već se njihova oprema napaja iz mreže koja se retko isključuje tj taj deo mesta je povezan sa napajanjem iz termoelektrane koja je u mom mestu.
Pričamo o pojačivačima koji su na stubovima EDB i koji će raditi bez obzira da li na "banderama" ima struje ili nema...

Pojačivači nisu pasivni po pitanju napajanja, tako nešto ne postoji.

Napajaju se daljinski, kroz koaksijalne kablove koji povezuju pojačivače ide napon od 50 - 60v, a kreće sa jedne tačke (trafo sa 220 na 60), i napaja po nekoliko pojačivača, zavisno od tipova koaksijalnih kablova i potrošnje pojačivača...

Eto pojašnjenja,moja greška za pasivne pojačivače.

Nazire se kraj sa njima
d916a91dee5011d2d79a809cf2345607.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Koliko se ceka na slanje mejla sa drugim aktivacionim kodom za HBO GO?

Nisam znao da naplaćuju pozive call centru. Čak se i tretira kao "specijalni broj" i ne ulazi u minute iz postpaid paketa. Pa gde to još ima...
1dd6de23e8d8b035d2bf6fdda07c43cd.jpg

Sent from OnePlus 7 Pro

Sto ne bi zvao onak klasik broj kad se isto javljaju. Ne vidim prednost?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nisam znao da naplaćuju pozive call centru. Čak se i tretira kao "specijalni broj" i ne ulazi u minute iz postpaid paketa. Pa gde to još ima...
1dd6de23e8d8b035d2bf6fdda07c43cd.jpg

Sent from OnePlus 7 Pro
Prijatelju ja bih rekao da si ti zvao sa Telenor mreže

Sent from my SM-A202F using Tapatalk

a za VIP postaid je free poziv?

Ocigledno moj propust sto nisam detaljno gledao sta pise na sajtu. Nisam uopste imao pojma da imaju odvojene brojeve. Hvala sto ste mi otvorili oci :D

Dogovor sa dodatnim pogodnostima telefonom postignut 1. aprila za novu tarifu, danas 15. dan i jos cekam da stigne email na koji potvrdno trebam odgovoriti da bi aktivirali novu tarifu...
Al je zauzet i u poslu šef koji to odobrava.
Da nije zakacio virus pa ga nema na poslu?

Je l' uspeo neko da dogovori neki poseban usgovor gde bi se placalo tipa 6 meseci u godinu dana? Treba mi za vikendicu, a ne bih placao preko zime.

A je cekam vec 10 dan i nista,u call centru mi kazu da moram jos neki dan da sacekam.

Isto, čekam već 2 nedelje da reše problem (do tada razmenili 20 mejla i 1 zvao tel.) i da mi opet pošalju aktivacioni kod (jer na onaj što mi poslali nije mogla reg.) za registraciju HBO GO, ali još uvek ništa!

Sad me zvali iz SN da kažu da odustaju od one "priključne takse" (18.000) zbog situacije.

Ima zove se plaćanje priključne takse pa onda bez UO, može da plaća i da koristi samo kad mu treba.

Dogovor sa dodatnim pogodnostima telefonom postignut 1. aprila za novu tarifu, danas 15. dan i jos cekam da stigne email na koji potvrdno trebam odgovoriti da bi aktivirali novu tarifu...
Al je zauzet i u poslu šef koji to odobrava.
Da nije zakacio virus pa ga nema na poslu?

Ja se izvinjavam na OVOM zbunjujucem postu, ovo je trebalo da ide u MTS temu a zasto sam ja TO ovde pisao nemam pojma, ovo danas sve nesto nakrivo, pogresno, frljavo radim...

Mislim da bi oba posta trebao mod da obrise, totalno nepotrebno ovde stoji.

Poslednja izmena:
Isto, čekam već 2 nedelje da reše problem (do tada razmenili 20 mejla i 1 zvao tel.) i da mi opet pošalju aktivacioni kod (jer na onaj što mi poslali nije mogla reg.) za registraciju HBO GO, ali još uvek ništa!

Nešto tu nije u redu, zovi ih opet. Ja sam ih zvao za HBO GO i dobio mejl sa kodom za aktivaciju u roku od 2 sata. Nakon 6 dana oni su nešto drndali i deaktivirali mi taj nalog. Opet zvao i njih i HBO GO podršku i sutradan dobio novi mejl sa novim kodom za aktivaciju, ali morao sam da pravim novi nalog, na novu mejl adresu.

Ali nemaš ugovornu obavezu....

Ne znam kakvu si ponudu očekivao?
Da košta isto a da možeš da ne placas kada hoćeš?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Recimo ugovornu obavezu na 48 meseci pri cemu bi se usluga koristila 6 meseci neprekidno, pa 6 meseci ne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno