Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde je N1 imao stream, na njihovom sajtu je odavno ugasen?

bn sat je zamenjen za neki Cine Star fantasy tv (av com) @offline71 tnx za info mada ne znam ni sta je bridge mode :d

Ovo je postala jedna farsa u rangu rijalitija, ali nije se tome čuditi, dolazi na naplatu rijalitizacija društva...
Prepucavanja po portalima, otvorena pisma, medijski mrak... Ludilo.

Koliko UM isto nije čista u svemu ovome, govori i to da su ugasili potpuno link preko kojega se do sada mogao pratiti N1 live na netu.
Pa da im je cilj da spreče medijski mrak, ne bi brže bolje otišli i ugasili stream, jednog običnog news kanala, za koji je u svetu već postala praksa da je F2A na satelitu i dostupan je preko neta (imamo i primer kod nas AlJazzera, koja ima FullHD stream na YT).
UM sad samo izigrava žrtvu, a najcrnje od svega je to da koliko god bili protiv vlasti/države, jedino UM nije žrtva ovde.

Telekom se čak ovde postavio, bar po izjavama, zaista "šmekerski", hoće sve i N1 i Novu S... Iako znaju da im UM neće dati ništa.
Posle će reći, eto oni fingiraju medijski mrak, mi smo im dali prostor da svi građani mogu da gledaju Olju, Ivana, Kesića, al njih baš briga za stanje medija. I lepo će to spinovati i ispašće veći borci za slobodu govora/medija od N1/UM.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Radi stream ali mozda je blokiran za ip adrese koje dolaze znas vec od gde, ako imas vpn probaj.

Svakako će supernova odnosno telekom u bliskoj budućnosti biti prodat nekom iz amerike i slično. Kao što je i SBB prodat Velikoj Britaniji.

Prava "Šmekerica" :d

Gde je N1 imao stream, na njihovom sajtu je odavno ugasen?
Nikad nije bio ugašen, samo je bio zabačen, a na mesto direktne prečice koja je vodila do njega je stavljena prečica za kupovinu EON-a...
Ali ako odeš na Google i kucaš N1 uživo, mogao si da gledaš normalno na njihovom sajtu, međutim sad stream više ne postoji, izbacuje Error, I nudi mi opciju da se vratim na početnu stranicu N1 portala.

Hvala, nisam znao. Vidim da izbacuje gresku a ne radi ni preko VPN-a. To je isti stream koji ide na Kodi predpostavljam?

Izgleda da da. Mislim postavljali su optiku ali nisam znao priključuju li ili je sve on hold zbog inspekcije.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ovo je postala jedna farsa u rangu rijalitija, ali nije se tome čuditi, dolazi na naplatu rijalitizacija društva...
Prepucavanja po portalima, otvorena pisma, medijski mrak... Ludilo.

Koliko UM isto nije čista u svemu ovome, govori i to da su ugasili potpuno link preko kojega se do sada mogao pratiti N1 live na netu.
Pa da im je cilj da spreče medijski mrak, ne bi brže bolje otišli i ugasili stream, jednog običnog news kanala, za koji je u svetu već postala praksa da je F2A na satelitu i dostupan je preko neta (imamo i primer kod nas AlJazzera, koja ima FullHD stream na YT).
UM sad samo izigrava žrtvu, a najcrnje od svega je to da koliko god bili protiv vlasti/države, jedino UM nije žrtva ovde.

Telekom se čak ovde postavio, bar po izjavama, zaista "šmekerski", hoće sve i N1 i Novu S... Iako znaju da im UM neće dati ništa.
Posle će reći, eto oni fingiraju medijski mrak, mi smo im dali prostor da svi građani mogu da gledaju Olju, Ivana, Kesića, al njih baš briga za stanje medija. I lepo će to spinovati i ispašće veći borci za slobodu govora/medija od N1/UM.

Postoji stream koji uvek radi, ne mislim na njihovom web-u, ako si stvarno zainteresovan naćićeš ga

Izgleda da da. Mislim postavljali su optiku ali nisam znao priključuju li ili je sve on hold zbog inspekcije.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ako imaš mogućnosti da platiš 1 mesec duplo ja bih na tvom mestu prvo priključio SBB a onda tek raskidao ugovor sa SN.

Mom drugu koji stanuje u bloku 22 na Nbgd su pre 2-3 meseca rekli da može da se priključi, on otkazao RV, nakon mesec dana vratio opremu, potom došli majstori da ga priključe na SBB i ustanovili da nema mogućnosti. Pokajnički se vratio i potpisao ugovor sa SN, 2 dana je bio neta i TV-a.

bn sat je zamenjen za neki Cine Star fantasy tv (av com) @offline71 tnx za info mada ne znam ni sta je bridge mode :d
Nema funkciju rutera nego najobicnijeg kablovskog modema,iza stavljas svoj ruter i nemaš nikakvih briga :)

Sent from my MI 6X using Tapatalk

...koji ruter daju u av com i valja li? hvala
Ja sam od Supernove (AVcom) dobio ovaj. Ima wifi i dual je.
7fe2bbaaf3eba14652104cce839f2d50.jpg
63290f7b28a3731d0270945e0577e1ff.jpg

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Rade ti kanali još uvek kod bivšeg Groneta (BPP Ing) - opština Grocka. Međutim, nema više Grandova, i SK Golfa. Mislim da je i Vavoom isključen.

Odbili su zahtev za umanjenje pretplate. Poslali smo im opet mail sa istim zahtevom da malo razmisle (posto su nam poslali PR tekst gde su oni sjajni, ali eto opet ta UG) i obrazlozili da im je istekao ugovor za koji su znali, a nas nisu obavestili da ukidaju kanale. Kao soluciju smo naveli i prekid saradnje, sto mi trenutno nije opcija, ali je razmatram. Evo njihovog odgovora
Poštovana,

Nažalost, pojedini kanali isključeni su od strane United Media-e.

Želimo da vas obavestimo da, uprkos velikim naporima, nismo uspeli da postignemo dogovor sa kompanijom United Media u vezi sa nastavkom emitovanja sledećih televizijskih kanala - svi Sport klub kanali, Pikaboo, Vavoom, Grand kanali, Cinemania, Lov i ribolov, N1.

U nameri da korisnicima na teritoriji Srbije omogućimo gledanje pomenutih kanala bez diskriminacije, prihvatili smo izuzetno visoku cenu koja nam je ponuđena, koja čak nije ni obuhvatala dozvolu za emitovanje svih kanala, poput Nove S i Nove Sport. Međutim, United Media je otišla korak dalje, kršeći zakon, zahtevala da podelimo tržište Srbije i korisnike, tako što bi jednima pomenuti sadržaji bili dostupni, dok bi drugi ostali uskraćeni bez ikakvog razloga.

Ističemo da će Supernova nastaviti da se na tržištu izdvaja najkvalitetnijom TV ponudom sa više od 250 kanala. Od Nove godine obogatili smo našu ponudu sa šest novih kanala (četiri CineStar, Toxic TV i Arena Esport), a u narednom periodu nastavićemo sa još atraktivnijim sadržajima na zadovoljstvo korisnika.

Po Opštim uslovima pružnja usluga Vlasnik KDS-a zadržava pravo izmene izbora i pozicija TV programa u okviru izabranih digitalnih paketa.

Kao što već naveli od Nove godine obogatili smo ponudu sa novim kanalima, a što ćemo nastaviti i u narednom periodu.

Shodno navedenom, u ovom trenutku neće biti umanjenja mesečna pretplata.

Hvala na razumevanju.

Srdačan pozdrav,

tel. +381 19911
e-mail. [email protected]
www.mojasupernova.rs

Za dodatne informacije možete posetiti našu internet stranicu www.mojasupernova.rs , pozvati naš kontakt centar na broj 19911 ili posetiti najbližu poslovnicu

Ne postoji opcija umanjenja pretplate,možeš samo da raskines ili nastaviš

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Piros ovaj botovski odgovor salju svima.

Nema sanse da ti smanje, ali pokusavaj, ja bih prvi voleo da se zavrsi ova buka, i da mi skinu 600din, da placam 2k i cao.. :D

Posle puno brisanja, opomena i par banova ipak sam primoran da crtam i budem bezobrazan jer drugacije ne vredi a glupo mi je zarad par botova, blago zaostalih ili maximalno bezobrazno -sebicnih likova da ponovo zakljucavam temu:
Ovo je IT forum. I to privatni IT forum, sto znaci da neko placa i odgovara za njega.
U pravilima je napisano da je politika strogo zabranjena i to nije bez razloga. To znaci da vasa politicka vidjenja i stavovi ovde nikoga ne zanimaju niti ce biti tolerisani.
Ako mogu 99,9% clanova da se pridrzavaju toga, moze i taj mizerni ostatak.
Ako treba, banovacu sve ko spomene p od politike jer administracija nece dozvoliti da Bench bude eventualno prozvan ili ne daj Boze vise od toga zbog par gore opisanih likova.
Ako ne mozete da se suzdrzite ili mislite da to nije u redu, bolje se sami udaljite od foruma, bice bolje za sve.
Hvala na razumevanju.

...riding on 720p...

I ako moze bez Kurir i sl naslova sa "kurir" tekstovima, to svi koje zanima mogu da procitaju na njihovim sajtovima.

...riding on 720p...

U ovome što je kurir (namerno malim) objavio ja ne videh mejl gde UM traži teritorijalnu podelu već samo navodni mejl gde neko neimenovan navodi da je to protivzakonito.

Da smo normalna drzava, neko bi zaglavio zatvor zbog objavljivanja prepiski pregovora koji su svugde u svetu nda. I to jos Kurir dosao do istih...
Sacekajte lepo kraj parodije, ne nasedajte ni na jednu stranu pa onda resavajte eventualne promene.

...riding on 720p...

Da smo normalna drzava, neko bi zaglavio zatvor zbog objavljivanja prepiski pregovora koji su svugde u svetu nda. I to jos Kurir dosao do istih...
Sacekajte lepo kraj parodije, ne nasedajte ni na jednu stranu pa onda resavajte eventualne promene.

...riding on 720p...
Slazem se, zato i kazem da je to vec iznosenje prljavog vesa, ali mailovi deluju vrlo verodostojno.

U ovome što je kurir (namerno malim) objavio ja ne videh mejl gde UM traži teritorijalnu podelu već samo navodni mejl gde neko neimenovan navodi da je to protivzakonito.
To je samo privatna prepiska koja se dotice detalja iz ugovora.

Ali ni jedna ni druga strana izgleda ne moze da iznese ugovor

inace sto je neko rekao da je zatvorena kancelarija u belvilu...
Nije zatvorena vec prebacena u delta city

Poslednja izmena:
Ja napisah da je zatvorena, tragom vesti sa supernove. Izvinjavam se ali nije moja greška.
2020-01-22_123346.jpg

Molba
Da li je neko uspeo da raskine ne ugovor i da nam da sugestije.

Manite politiku nego konkretno, saveti, iskustva

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
I mene zaniaju iskustva, za politiku mi ne treba neko da mi otvara oci sam vidim.

Imam konkretan problem, ono g od modema za net mi daje wifi samo u jednoj prostoriji, bio sam uzeo Tendu i ona mi je resila situaiju ali sam nju dao sestri posto ono mtsovo g od modema je imalo strasan lag na wifi a tendu sve da kupim sutra sutra i eto vec 6 meseci sutra je kupujem.
Kada sam letos otisao kod njih u ispsotavu(Niska ispostava je u pitanju) lik mi kaze a to su oni losi modemi za jedno 3 do 4 meseci menjacemo te modeme ali morate da prijavite da vam modem ne valja pa dobijate zamenski. Da li neko ima modeme njhove koji imaju domet veci od 4m?

Drugo da li postoji opcija mirovanja jer planiram da renoviram kucu i minimum 3 a a mozda i vise necu uopste koristiti njihove usluge a da placam to vreme 2400 nema logike.Mislim, svakako sam razmisljao da ne produzim ugovor koji istice jula (ovo me zanima kako ide da li oni rade onu prevaru da sami produze automatski ugovor na dve godine ako se ne ode kod njih i ne kaze necu da obnovim ugovor) jer nisam zadovoljan kvlaitetom (Televizija se koci, sporiji net pootovo uvece).
U svetlu novih dogadjaja, sledeece nedelje cu najverovatnije sa kolegom da odem da vidimo sta ce nam reci oko raskida jer i on je nezadovoljan sto nema SK a uzeo je bas ovog provajdera zbog SK.

Ako poprave usluge mozda i nastavim da koristim njihove usluge , imam tu neke kombinacije da uzmem EXE net internet a onda da uzmem NEON posto koleginica ima nekoliko naloga plus imam Netflix nalog ali to mi je cimanje, uvek je lakse sve na kup.

Poslednja izmena:
Molba
Da li je neko uspeo da raskine ne ugovor i da nam da sugestije.

Stavljali su ljudi vec ovde poruke direktno od supernove sa upustvima...
U sustini je prosto, pokupis svu opremu i kod njih pismeno podneses zahtev za raskid i vratis opremu.

prethodno smislis sta ces dalje.
Imam konkretan problem, ono g od modema za net mi daje wifi samo u jednoj prostoriji, bio sam uzeo Tendu i ona mi je resila situaiju ali sam nju dao sestri posto ono mtsovo g od modema je imalo strasan lag na wifi a tendu sve da kupim sutra sutra i eto vec 6 meseci sutra je kupujem.
Kada sam letos otisao kod njih u ispsotavu(Niska ispostava je u pitanju) lik mi kaze a to su oni losi modemi za jedno 3 do 4 meseci menjacemo te modeme ali morate da prijavite da vam modem ne valja pa dobijate zamenski. Da li neko ima modeme njhove koji imaju domet veci od 4m?
Svi dobijaju te thomson modeme sa integrisanim ruterom i integrisanim antenama.
Bolji ruter od tog moras sam da kupis.

Evi jos jednom da postavim kakobi trebao da izgleda formular za raskid
e6f53cd6b3fff87f093ec1ebe5e422c0.jpg

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Evo, "kontrola štete" na terenu, brže-bolje! :D Grupica omladinaca i omladinki nudi pakete Supernove i MTS-a, ko šta više voli, snage su ujedinili. Žurio sam, a i više me ne zanimaju, "preudali smo se", tako da nismo dugo pričali. Ako neko želi da pokuša da izvuče popust u trenutnoj situaciji, budite spremni ako vam pozvone. Srećno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno