Ovo je postala jedna farsa u rangu rijalitija, ali nije se tome čuditi, dolazi na naplatu rijalitizacija društva...
Prepucavanja po portalima, otvorena pisma, medijski mrak... Ludilo.
Koliko UM isto nije čista u svemu ovome, govori i to da su ugasili potpuno link preko kojega se do sada mogao pratiti N1 live na netu.
Pa da im je cilj da spreče medijski mrak, ne bi brže bolje otišli i ugasili stream, jednog običnog news kanala, za koji je u svetu već postala praksa da je F2A na satelitu i dostupan je preko neta (imamo i primer kod nas AlJazzera, koja ima FullHD stream na YT).
UM sad samo izigrava žrtvu, a najcrnje od svega je to da koliko god bili protiv vlasti/države, jedino UM nije žrtva ovde.
Telekom se čak ovde postavio, bar po izjavama, zaista "šmekerski", hoće sve i N1 i Novu S... Iako znaju da im UM neće dati ništa.
Posle će reći, eto oni fingiraju medijski mrak, mi smo im dali prostor da svi građani mogu da gledaju Olju, Ivana, Kesića, al njih baš briga za stanje medija. I lepo će to spinovati i ispašće veći borci za slobodu govora/medija od N1/UM.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Nikad nije bio ugašen, samo je bio zabačen, a na mesto direktne prečice koja je vodila do njega je stavljena prečica za kupovinu EON-a...Gde je N1 imao stream, na njihovom sajtu je odavno ugasen?
Postoji stream koji uvek radi, ne mislim na njihovom web-u, ako si stvarno zainteresovan naćićeš gaOvo je postala jedna farsa u rangu rijalitija, ali nije se tome čuditi, dolazi na naplatu rijalitizacija društva...
Prepucavanja po portalima, otvorena pisma, medijski mrak... Ludilo.
Koliko UM isto nije čista u svemu ovome, govori i to da su ugasili potpuno link preko kojega se do sada mogao pratiti N1 live na netu.
Pa da im je cilj da spreče medijski mrak, ne bi brže bolje otišli i ugasili stream, jednog običnog news kanala, za koji je u svetu već postala praksa da je F2A na satelitu i dostupan je preko neta (imamo i primer kod nas AlJazzera, koja ima FullHD stream na YT).
UM sad samo izigrava žrtvu, a najcrnje od svega je to da koliko god bili protiv vlasti/države, jedino UM nije žrtva ovde.
Telekom se čak ovde postavio, bar po izjavama, zaista "šmekerski", hoće sve i N1 i Novu S... Iako znaju da im UM neće dati ništa.
Posle će reći, eto oni fingiraju medijski mrak, mi smo im dali prostor da svi građani mogu da gledaju Olju, Ivana, Kesića, al njih baš briga za stanje medija. I lepo će to spinovati i ispašće veći borci za slobodu govora/medija od N1/UM.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Izgleda da da. Mislim postavljali su optiku ali nisam znao priključuju li ili je sve on hold zbog inspekcije.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Nema funkciju rutera nego najobicnijeg kablovskog modema,iza stavljas svoj ruter i nemaš nikakvih brigabn sat je zamenjen za neki Cine Star fantasy tv (av com) @offline71 tnx za info mada ne znam ni sta je bridge mode :d
Ja sam od Supernove (AVcom) dobio ovaj. Ima wifi i dual je....koji ruter daju u av com i valja li? hvala
Izgleda da opet rade kanali i da je Sport Klub prebacen u HD
Evo decko je Live izbacio sve, 22.01.2020. oko 01 :45h,
Za one koji ne veruju neka zaustave snimak na par mesti i videce datum na utakmici, videce i utakmice koje su na programu za 22.01. ,
N1 tv vesti i sve ostalo...
https://www.youtube.com/watch?v=1Jz...QKWlPsbeiatDksQrVPy4coBv2_-M_mpNNfR-XFzwuLeRI
Slazem se, zato i kazem da je to vec iznosenje prljavog vesa, ali mailovi deluju vrlo verodostojno.Da smo normalna drzava, neko bi zaglavio zatvor zbog objavljivanja prepiski pregovora koji su svugde u svetu nda. I to jos Kurir dosao do istih...
Sacekajte lepo kraj parodije, ne nasedajte ni na jednu stranu pa onda resavajte eventualne promene.
...riding on 720p...
To je samo privatna prepiska koja se dotice detalja iz ugovora.U ovome što je kurir (namerno malim) objavio ja ne videh mejl gde UM traži teritorijalnu podelu već samo navodni mejl gde neko neimenovan navodi da je to protivzakonito.
Molba
Da li je neko uspeo da raskine ne ugovor i da nam da sugestije.
Svi dobijaju te thomson modeme sa integrisanim ruterom i integrisanim antenama.Imam konkretan problem, ono g od modema za net mi daje wifi samo u jednoj prostoriji, bio sam uzeo Tendu i ona mi je resila situaiju ali sam nju dao sestri posto ono mtsovo g od modema je imalo strasan lag na wifi a tendu sve da kupim sutra sutra i eto vec 6 meseci sutra je kupujem.
Kada sam letos otisao kod njih u ispsotavu(Niska ispostava je u pitanju) lik mi kaze a to su oni losi modemi za jedno 3 do 4 meseci menjacemo te modeme ali morate da prijavite da vam modem ne valja pa dobijate zamenski. Da li neko ima modeme njhove koji imaju domet veci od 4m?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari