Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Te pomenute kanale ja ni do sada nisam imao(bivši AVCOM) i rekli su mi da ce se početkom februara svima ostalima ugasiti ;)

Na sajtu još uvek ne piše koji je upload za novi paket super par max...

Interesantno je da Supernova optužuje UM da su hteli da krše zakon, a istovremeno Supernova je konkretno prekršila zakon a to nije istakla. Bilo bi pošteno reći kad se optužuje neko drugi, pogledati prvo u svoje dvorište. Vest koju su objavili treba da piše izvinjavamo se svim korisnicima jer smo prekršili zakon na štetu korisnika, obaveštavamo korisnike da mogu da raskinu ugovore bez ikakvih troškova. Takođe, možete potpisati nove ugovore, sa novim paketima (sad su ubacili novi paket "max") koji obuhvataju novi sadržaj kanala po novoj ceni uz mogućnost kupovine televizora na rate (to sad ima na sajtu vidim).

Ma ljudi vec godinama se zna raspored SBB- SK kanali, MTS- Arene i to funkcionise tako. I korisnici tih operatera su bili svesni da je to tako i da nece dobiti ove druge. Mi koji smo bili na Kopernikusovoj mrezi smo imali srecu da imamo obe varijante . Ako se neko seca ni Kopernikus nije imao na pocetku Arene pa ih je dobio . Onog trenutka kad ih je kupio MTS mogli smo ovo da ocekujemo.

Послато са TA-1053 помоћу Тапатока

Sad da vidimo šta kaže Efektiva, mišljena advokata, Ratel.

To sam i ja hteo da kazem. Nece sigurno ostati na ovome. I ne treba zuriti. Ne ide u prilog SN da izgubi tolike pretplatnike. Ne ide u prilog UG da izgubi toliki novac za prava.

Naravno da će ostati na ovome

Ja takodje ne bi trcao pred rudu sa raskidom, moja drugarica je donedavno u Ruzveltovoj imala mtsov adsl i EON app joj je bio blokiran.

sada je presla na SBB i meni dala eon app za TV tako da ja nisam u problemu '(osim u otezanom tj usporenom koriscenju) ali to "blazeno stanje" moze da potraje sve dok nekom iz SN ne dune pa ogranici pristup EON-u.

Resenje vidim u mobilno/kucnom netu (Vip ili Telenor) ali ne znam da li su oni flat ili ima ogranicenja protoka podataka?

Ovde se uopšte ne radi o tome što pričate. Problem je N1. Kraj.

Zato ovo, zato Vesić silazi u podrume da snima SBB kablove, zato optužbe da SBB uništava infrastrukturu(a u stvari Telekom kopao), zato zahtev da u Borči demontiraju mrežu zbog kršenja kućnog reda?! itd itd itd.

Evo hipotetički, šta mislite sad dođe SBB i kaže, okej, imamo problem sa ostalim kanalima, hajde sešćemo opet da pregovaramo bla bla. Kao znak dobre volje besplatno ustupamo N1 na emitovanje. Šta mislite da li bi Supernova vratila N1? [emoji846]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

[emoji23] Trebali su to da im urade da pokazu pravu istinu

Послато са TA-1053 помоћу Тапатока

@Labello Možda tebi. Njima svakako ne, otuda sve ovo.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Da je problem N1, mogli su na svakih par dana da mu menjaju poziciju o objasne to tehnickim razlozima. Niko ne bi mogao da ga gleda, tako da,... nije ovo teorija zavere.

Da je problem N1, mogli su na svakih par dana da mu menjaju poziciju o objasne to tehnickim razlozima. Niko ne bi mogao da ga gleda, tako da,... nije ovo teorija zavere.

Mogli su ali se nisu setili....:d

*mjau**mjau**mjau*. koji sam mozak. Mogu ladno da im prodajem ideje :D

U trgovini mi je jasno šta je veleprodaja samo mi nije jasno kako to kod sportskih događaja i takmičenja funkcioniše.

MYD је регистрован за обављање делатности попут техничке и комерцијалне
експлоатације патената, лиценци и других права, специјализоване медијске
продукције у области спорта, организације спортских догађаја, унапређења
промоције производа, посредничких активности итд.
Стварну делатност циљног друштва представљају активности у области велепродаје
права медијског емитовања (телевизија, интернет итд.) спортских догађаја и/или
такмичења. Ова права, циљно друштво купује од њихових власника попут спортских
федерација, савеза и/или лига, комитета па и самих спортских клубова, и иста продаје
заинтересованим ТВ емитерима, дистрибутерима медијског садржаја,
телекомуникационим операторима или другим учесницима на интернет тржишту
(ОТТ технологија), првенствено у земљама источне и југоисточне Европе. Сви они,
као учесници на малопродајном тржишту емитовања и/или дистрибуције медијског
садржаја, ове садржаје преносе до њихових крајњих корисника (ТВ гледалаца,
корисника интернета итд.). Циљно друштво не поседује зависна друштва.

Izvor https://novaekonomija.rs/assets/documents/HD-WIN-MYD-Sports-SA.pdf

Predlog, svi da pišemo Ratelu, upravo to činim i tražim zvaničan stav Ratela, da li je gubitak vek kog broja kanala razlig za raskid ugovora, zatrpajmo Ratel
J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

gde da skinem kodi i kako da ga instaliram , kako da gledam sportske kanale sa SK

Zanimljivo kad pogledaš ko su im klijenti i partneri ima i SK.Nije mi jasno da li ovi prodaju prava na kanale ili sportska prava ili su marketinška agencija koja prodaje raklame u okviru određenih kanala.

https://myd-sports.com/clients-partners/

A kad pogledaš koji su najvažniji "proizvodi" te firme, vidiš da se sportski program na SN neće ništa preterano poboljšati.
"some of our most important products are: Serie A, French Football Ligue 1, English Football League Championship, EFL Carabao Cup, ABA Basketball League, Spanish ACB Endesa Basketball League, Croatian Football League, Serbian Football League, Czech Football League, Rugby Six Nations, Top Rank Boxing etc."

Hah znaci zbog toga su nekima pustili fantomski net tipa da provere dal mreza izdrzava :D

9d48694ff660f683e0b6b06676f52d64.png

50c2604bb57380cf0c5ad1106632bd18.png

Bilo kako bilo moji ukucani izpizdeli zbog SK debakla u ponedeljak raskidanje ugovora i prelazak na SBB

Predlog, svi da pišemo Ratelu, upravo to činim i tražim zvaničan stav Ratela, da li je gubitak vek kog broja kanala razlig za raskid ugovora, zatrpajmo Ratel
J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ma bre ljudi raskida se bez problema, jedino ako sad ne postoji dil između Ratela i SN, jer su obe državne firme, jel tako :)
Ja sam onda pre godinu i više pisao Ratelu kad su ukinuli ona 4 kanala, sećate se...i koliko se sećam sve mi to prošlo kod Ratela, moram da nađem negde to pismo (da, pismo, ne mail ;)). Nego posle vratili kanale pa sam odustao, a čak mi RV tada dao kao znak izvinjenja neki paket na par meseci kao znak izvinjenja :)
Samo treba cepati preko Ratela, ovako direktno sa njima nema baš vajde...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

..hoce li u avcom-u da ukidaju neke kanale?

Who gives a fak for N1... to je ionako CIA televizija, propagandna sluzba strane obavestajen agencije koja otvoreno deluje u našoj zemlji protiv interesa ove zamlje, laze, podrzava sve koji su protiv drzave, naroda, ako hocete srpske pravoslavne crkve, vojske, policije, srpskih interesa, srpskog drustva, mene, svih vas, svih nas kolektivno...
Ko to gleda i poveruje u sve sto se tamo prica je __________________ (dodajte sami sta god hocete).
Njome upravljaju strani plaćenici i domaći izdajnici, u njoj rade srebroljupci, prodaju maglu i mrak kao otkrovenje i istinu, a sve u interesu domaćih BOGATAŠA, stranih zelenaša i gadova najgoreg reda.

Bas tako,ja gledam samo rts,pink,hepi(trebalo bi da ga prekrste u vuciceva sreca),kopernikus i prvu.:d

Ja ne gledam ni to, a N1 kanal nikada nisam ni pogledao.

Ne zanimaju me vesti i gluposti, tako da ne gledam nista a i ne citam, od novina.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno