To sam i ja hteo da kazem. Nece sigurno ostati na ovome. I ne treba zuriti. Ne ide u prilog SN da izgubi tolike pretplatnike. Ne ide u prilog UG da izgubi toliki novac za prava.
Alfa vrati se...
Zanimljivo kad pogledaš ko su im klijenti i partneri ima i SK.Nije mi jasno da li ovi prodaju prava na kanale ili sportska prava ili su marketinška agencija koja prodaje raklame u okviru određenih kanala.
https://myd-sports.com/clients-partners/
Da je problem N1, mogli su na svakih par dana da mu menjaju poziciju o objasne to tehnickim razlozima. Niko ne bi mogao da ga gleda, tako da,... nije ovo teorija zavere.
Piše da se bavi veleprodajom prava na emitovanje sportskih događaja i takmičenja.
U trgovini mi je jasno šta je veleprodaja samo mi nije jasno kako to kod sportskih događaja i takmičenja funkcioniše.
Zanimljivo kad pogledaš ko su im klijenti i partneri ima i SK.Nije mi jasno da li ovi prodaju prava na kanale ili sportska prava ili su marketinška agencija koja prodaje raklame u okviru određenih kanala.
https://myd-sports.com/clients-partners/
Nemam taj mail. Jesi li im pisao, da li prolazi? Ako odgovaraju operateri, dzabe mail.
Ma bre ljudi raskida se bez problema, jedino ako sad ne postoji dil između Ratela i SN, jer su obe državne firme, jel takoPredlog, svi da pišemo Ratelu, upravo to činim i tražim zvaničan stav Ratela, da li je gubitak vek kog broja kanala razlig za raskid ugovora, zatrpajmo Ratel
J
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Samo traži na google kodibalkan i onda prati uputstvo ili vidi na tom sajtu imaš instalaciju.gde da skinem kodi i kako da ga instaliram , kako da gledam sportske kanale sa SK
Who gives a fak for N1... to je ionako CIA televizija, propagandna sluzba strane obavestajen agencije koja otvoreno deluje u našoj zemlji protiv interesa ove zamlje, laze, podrzava sve koji su protiv drzave, naroda, ako hocete srpske pravoslavne crkve, vojske, policije, srpskih interesa, srpskog drustva, mene, svih vas, svih nas kolektivno...
Ko to gleda i poveruje u sve sto se tamo prica je __________________ (dodajte sami sta god hocete).
Njome upravljaju strani plaćenici i domaći izdajnici, u njoj rade srebroljupci, prodaju maglu i mrak kao otkrovenje i istinu, a sve u interesu domaćih BOGATAŠA, stranih zelenaša i gadova najgoreg reda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari