Kakav je wifi singal tih powerline-a koji salju u okolinu?
Nije to WiFi vec tipa lan preko strujne mreze mada uvek mozes povezati ruter na njega ako bas hoces WiFi

Kakav je wifi singal tih powerline-a koji salju u okolinu?
ProradiloKompletan prekid u Lazarevcu-gornji grad...
Poceli su pregovori. Najverovatnije nece se produzavati jer je SBB podigao cenu SK paketa. Trenutno je SN to preskupo
Ceo EPG kod nas ne funkcionise kako treba. Listam kanale i na nekom nadjem neki film koji bih gledao, kad ga pustim vidim da je nesto drugo u pitanju, opet pustim EPG i tek se tada postane tacan. EPG se ne azurira kako treba.U Svrljigu kanal Cinestar Fantasy ne radi od kako su ga pustili. Epg na svim cinestar kanalima je pogresan.
Ceo EPG kod nas ne funkcionise kako treba. Listam kanale i na nekom nadjem neki film koji bih gledao, kad ga pustim vidim da je nesto drugo u pitanju, opet pustim EPG i tek se tada postane tacan. EPG se ne azurira kako treba.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
I ladno me prebacise na CGNAT .... Adresa u opsegu 100.64.x.x - i naravno odmah problemi sa ftp serverom , sa brdo sajtova (captcha) i tako ...
Zvao kontakt centar - devojka nije imala pojma o cemu pricam ali je napisala "zalbu naprednoj tehnickoj podrsci".
Ima li neki efikasniji nacin da se vratim na public range sem zalbe podrsci ?
Odbio rekao samo preko mene možete da ga iznesete iz kuće [emoji16][emoji16][emoji16]Ako ti je Horizont ispravan nemoj im dati da ga zamene, cak je i SkyMaster bolji od tok androida koji nema nista
Pozz svima, da se ja javim sa jos jednim problem sa ovim distributerom.
E sad krece problematika: krenem posle da odradim jos par speed testova i kako se "budio dan" tako je brzina lagano opadala. Vec u podne se spustila na 10-13mbps, u vecernjim satima na svega 6-7-8mbps(download, dok se upload i ne menja mnogo). Odradim ponovo test u gluvo doba noci- opet zakucava speedtest u patos(preko 100ke). I tako je bilo i naredna dva dana.
Danas sam razgovarao sa operaterom i njegove reci su bile "pa desi se da to tako varira". Kakvo bre variranje za X10, cime se oni drogiraju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari