Powerline?Da radi to ok samo sto ti extenderi katuju bandwidth na pola, ja sam ih zamenio sa powerline u drugom stanu
Meni je extender smanji brzinu na polaProbaću sa extenderom valjda će biti ok
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Treba da se raspitaš koji provajder bi uveo instalacije, dal Radijus Vektor ili ko već i onda ako imaš nekog bližeg nek ti kaže lična iskustva.Pozdrav, korisnici smo Pošta net kablovske nešto više od 15 godina(nalazimo se u Paviljonima na NBGD-u, blok 7A) i posle niza ukidanja raznih kanala, i to iz više puta, mislimo da je krajnje vreme da menjamo(setili smo se nakon 15 god XD). U našoj zgradi ima više operatera: pošta net, sbb i orion(optička). Ovo nam nije prvi put da ukidaju kanale, ali sad mislimo da su stvarno preterali. Ranije su, čini mi se, početkom 2015.god ukinuli 2 SK kanala, kako bi ga posle vratili početkom 2016, i ne samo njih vratili, nego i dodali do 6SK i N1, i još neke kanale(tad smo prvi put i bili upoznati sa N1). Od 1.12. ukinuli tih 6SK, N1 i još neke, i to im nije bilo dovoljno, od 1.1. ukinuli eurosportove, discovery, animal, tlc, disc.science, još neke iz te kuće. Razlog što nismo prešli u sbb još te 2016., kao ni sad, je u tome što smatramo da su bezobrazno skupi u odnosu na druge(nije nam problem da platimo, ali smatramo da nisu vredni toliko, možda i jesu po pitanju kvaliteta usluga, eon kutija itd, ali šta nam vredi, kad se dobija beda od kanala u osnovnoj ponudi, dok za iste pare dobiješ premium paket kod nekog drugog operatera), orion nema sk. U pošti imamo brzinu neta 30/2 (nije prevelika brzina, ali nam je sasvim okej, samo je bitno da radi i ne prekida). Pukom sreće, kad smo za taj neki vikend saznali za SN, u pon su otvorili svoj prvi kutak u Bg u delti, i odmah smo i otišli do njih. Rekli su nam da ima tehn. mogućnosti na našoj adresi za uvođenje, samo je potrebno da im dostavimo 50% potpisa stanara iz naše zgrade za saglasnost da nam uvedu u zgradu.
Ono što nas zanima je sledeće: da li se išta zna o tome što sam ovde video da je neko spomenuo ugovor i opstanak SK i N1 na supernovi, koji mesec tačno čekamo da to vidimo, feb ili mart, neki rekli feb, neki mart, a bitno nam je da znamo da li da potpisi još pričekaju? Takođe nas zanima za samu televiziju, da li se kanali prekidaju, koliko je to često itd? Kakav je internet, da li se prekida, ako uzmemo paket super sve, gde je brzina 60, nešto vidim ovde da nisu svi zadovoljni netom? Znam da to zavisi i od lokacije, ali ipak, kakvo je celokupno stanje svega toga?
Unapred se zahvaljujem, i izvinjavam se na dužem tekstu![]()
1. Da li imate kanale AMC, Diva i DW?
2. Da li imate EPG na Cinestar kanalima?
Pozdrav, korisnici smo Pošta net kablovske nešto više od 15 godina(nalazimo se u Paviljonima na NBGD-u, blok 7A) i posle niza ukidanja raznih kanala, i to iz više puta, mislimo da je krajnje vreme da menjamo(setili smo se nakon 15 god XD). U našoj zgradi ima više operatera: pošta net, sbb i orion(optička). Ovo nam nije prvi put da ukidaju kanale, ali sad mislimo da su stvarno preterali. Ranije su, čini mi se, početkom 2015.god ukinuli 2 SK kanala, kako bi ga posle vratili početkom 2016, i ne samo njih vratili, nego i dodali do 6SK i N1, i još neke kanale(tad smo prvi put i bili upoznati sa N1). Od 1.12. ukinuli tih 6SK, N1 i još neke, i to im nije bilo dovoljno, od 1.1. ukinuli eurosportove, discovery, animal, tlc, disc.science, još neke iz te kuće. Razlog što nismo prešli u sbb još te 2016., kao ni sad, je u tome što smatramo da su bezobrazno skupi u odnosu na druge(nije nam problem da platimo, ali smatramo da nisu vredni toliko, možda i jesu po pitanju kvaliteta usluga, eon kutija itd, ali šta nam vredi, kad se dobija beda od kanala u osnovnoj ponudi, dok za iste pare dobiješ premium paket kod nekog drugog operatera), orion nema sk. U pošti imamo brzinu neta 30/2 (nije prevelika brzina, ali nam je sasvim okej, samo je bitno da radi i ne prekida). Pukom sreće, kad smo za taj neki vikend saznali za SN, u pon su otvorili svoj prvi kutak u Bg u delti, i odmah smo i otišli do njih. Rekli su nam da ima tehn. mogućnosti na našoj adresi za uvođenje, samo je potrebno da im dostavimo 50% potpisa stanara iz naše zgrade za saglasnost da nam uvedu u zgradu.
Ono što nas zanima je sledeće: da li se išta zna o tome što sam ovde video da je neko spomenuo ugovor i opstanak SK i N1 na supernovi, koji mesec tačno čekamo da to vidimo, feb ili mart, neki rekli feb, neki mart, a bitno nam je da znamo da li da potpisi još pričekaju? Takođe nas zanima za samu televiziju, da li se kanali prekidaju, koliko je to često itd? Kakav je internet, da li se prekida, ako uzmemo paket super sve, gde je brzina 60, nešto vidim ovde da nisu svi zadovoljni netom? Znam da to zavisi i od lokacije, ali ipak, kakvo je celokupno stanje svega toga?
Unapred se zahvaljujem, i izvinjavam se na dužem tekstu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari