Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

2020-01-03_224748.png

i kod mene slični rezultati
serveri
mts
radijus
telenor
mts beograd
google

No kod mene internet radi normalno. Ono šta sam ja probao, radi, normalna brzina.
Ukucah mts.rs u browseru, prvo se pokaza da sajt nije dostupan, pa se onda učita, ne brzo kako bi trebalo.
Telenor.rs se takođe sporo učitava.
Čini mi se da Radijus ima problem sa domaćim konekcijama - ne bih znao kako drugačije to nazvati.

Poslednja izmena:
Tebi je upload u svakom momentu blizu 15 ili cak 15 ja ne prebacujem 6.5. Evo ti SS gde je download koliko toliko ok a upload katastrofa
A ovo je url od RV direktno (ne telenor il ostali)>...

Prilozi

• 1592.png
    1592.png
    89.2 KB · Pregleda: 80
Ja prijavio problem.
Nije do rutera.
Ali ako me pamćenje ne vara ovo je problem koji traje nekoliko dana.

Tebi je upload u svakom momentu blizu 15 ili cak 15 ja ne prebacujem 6.5. Evo ti SS gde je download koliko toliko ok a upload katastrofa
A ovo je url od RV direktno (ne telenor il ostali)>...

Koji ti imaš paket? 60/8?

@ doggmania a kakvi su rezultati, kad testiras nemacke/holandske lokacije ...wow serveri verovatno nisu po srbiji

Ovako danima/nocima radi. Paket 120/15... Da nemam backup Telenor HOME - koji mi da kucnem u drvo lepo radi i vrsi posao za work from home - jos pre par dana bih se zalio... Ovako tek veceras ih zovem ... Da mi je neko pricao da cu RV da pravim od blata ne bih mu verovao.

Super_Nova.png

Poslednja izmena:
Moskva

Frankfurt

Boston

Hong Kong

Brazil

Milano

Paris

Niš

Zagreb

Pozdrav kolege forumaši, imam jedno pitanje. Prešao sam sa vdsl-a čekajući optiku u centru BG-a na supernovu,bivši AVcom, međutim muči me upload, tj da li su ove vrednosti ok. Download je super, ali upload ne prelazi 10,5 Mbps. U prilogu dostavljam parametre modema i speed test. Screenshot_2020-01-03_213223.jpg https://www.speedtest.net/result/8912494233

Vratio se dox jos pre neki dan. Epg radi meni godinu dana bez problema, svakako smo navikli da usluga nije svima ista kao za internet tako i za epg

Poslednja izmena:
DOX TV se vratio :)
Inače na Horizontu se pojavio CineStar Action na kanalu 153 gde je bio Trailer Channel.
Na STB-ovima su mi sva tri Cinestar odmah posle Cinemax-a...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

TV po tvom

Sve više kanala ima mogućnost vraćanja, npr dečiji, Epic ali još nema HBO

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Jel pokušavao neko da na njihov cbn da zakači one recimo tende ili neke druge za pojačavanje wi fi signala što se uključuju u struju?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Da radi to ok samo sto ti extenderi katuju bandwidth na pola, ja sam ih zamenio sa powerline u drugom stanu

Internet preko struje, samo moraju da budu na istoj fazi

Probaću sa extenderom valjda će biti ok

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Ima li neko da mu android uredjaj TV po tvom radi, ovo je sramota, zvao, merili, ali nema pomoci, baferuje pa baferuje
J

Pozdrav, korisnici smo Pošta net kablovske nešto više od 15 godina(nalazimo se u Paviljonima na NBGD-u, blok 7A) i posle niza ukidanja raznih kanala, i to iz više puta, mislimo da je krajnje vreme da menjamo(setili smo se nakon 15 god XD). U našoj zgradi ima više operatera: pošta net, sbb i orion(optička). Ovo nam nije prvi put da ukidaju kanale, ali sad mislimo da su stvarno preterali. Ranije su, čini mi se, početkom 2015.god ukinuli 2 SK kanala, kako bi ga posle vratili početkom 2016, i ne samo njih vratili, nego i dodali do 6SK i N1, i još neke kanale(tad smo prvi put i bili upoznati sa N1). Od 1.12. ukinuli tih 6SK, N1 i još neke, i to im nije bilo dovoljno, od 1.1. ukinuli eurosportove, discovery, animal, tlc, disc.science, još neke iz te kuće. Razlog što nismo prešli u sbb još te 2016., kao ni sad, je u tome što smatramo da su bezobrazno skupi u odnosu na druge(nije nam problem da platimo, ali smatramo da nisu vredni toliko, možda i jesu po pitanju kvaliteta usluga, eon kutija itd, ali šta nam vredi, kad se dobija beda od kanala u osnovnoj ponudi, dok za iste pare dobiješ premium paket kod nekog drugog operatera), orion nema sk. U pošti imamo brzinu neta 30/2 (nije prevelika brzina, ali nam je sasvim okej, samo je bitno da radi i ne prekida). Pukom sreće, kad smo za taj neki vikend saznali za SN, u pon su otvorili svoj prvi kutak u Bg u delti, i odmah smo i otišli do njih. Rekli su nam da ima tehn. mogućnosti na našoj adresi za uvođenje, samo je potrebno da im dostavimo 50% potpisa stanara iz naše zgrade za saglasnost da nam uvedu u zgradu.

Ono što nas zanima je sledeće: da li se išta zna o tome što sam ovde video da je neko spomenuo ugovor i opstanak SK i N1 na supernovi, koji mesec tačno čekamo da to vidimo, feb ili mart, neki rekli feb, neki mart, a bitno nam je da znamo da li da potpisi još pričekaju? Takođe nas zanima za samu televiziju, da li se kanali prekidaju, koliko je to često itd? Kakav je internet, da li se prekida, ako uzmemo paket super sve, gde je brzina 60, nešto vidim ovde da nisu svi zadovoljni netom? Znam da to zavisi i od lokacije, ali ipak, kakvo je celokupno stanje svega toga?
Unapred se zahvaljujem, i izvinjavam se na dužem tekstu :)

Bežite od Supernove glavom bez obzira
J

Pozdrav, korisnici smo Pošta net kablovske nešto više od 15 godina(nalazimo se u Paviljonima na NBGD-u, blok 7A) i posle niza ukidanja raznih kanala, i to iz više puta, mislimo da je krajnje vreme da menjamo(setili smo se nakon 15 god XD). U našoj zgradi ima više operatera: pošta net, sbb i orion(optička). Ovo nam nije prvi put da ukidaju kanale, ali sad mislimo da su stvarno preterali. Ranije su, čini mi se, početkom 2015.god ukinuli 2 SK kanala, kako bi ga posle vratili početkom 2016, i ne samo njih vratili, nego i dodali do 6SK i N1, i još neke kanale(tad smo prvi put i bili upoznati sa N1). Od 1.12. ukinuli tih 6SK, N1 i još neke, i to im nije bilo dovoljno, od 1.1. ukinuli eurosportove, discovery, animal, tlc, disc.science, još neke iz te kuće. Razlog što nismo prešli u sbb još te 2016., kao ni sad, je u tome što smatramo da su bezobrazno skupi u odnosu na druge(nije nam problem da platimo, ali smatramo da nisu vredni toliko, možda i jesu po pitanju kvaliteta usluga, eon kutija itd, ali šta nam vredi, kad se dobija beda od kanala u osnovnoj ponudi, dok za iste pare dobiješ premium paket kod nekog drugog operatera), orion nema sk. U pošti imamo brzinu neta 30/2 (nije prevelika brzina, ali nam je sasvim okej, samo je bitno da radi i ne prekida). Pukom sreće, kad smo za taj neki vikend saznali za SN, u pon su otvorili svoj prvi kutak u Bg u delti, i odmah smo i otišli do njih. Rekli su nam da ima tehn. mogućnosti na našoj adresi za uvođenje, samo je potrebno da im dostavimo 50% potpisa stanara iz naše zgrade za saglasnost da nam uvedu u zgradu.

Ono što nas zanima je sledeće: da li se išta zna o tome što sam ovde video da je neko spomenuo ugovor i opstanak SK i N1 na supernovi, koji mesec tačno čekamo da to vidimo, feb ili mart, neki rekli feb, neki mart, a bitno nam je da znamo da li da potpisi još pričekaju? Takođe nas zanima za samu televiziju, da li se kanali prekidaju, koliko je to često itd? Kakav je internet, da li se prekida, ako uzmemo paket super sve, gde je brzina 60, nešto vidim ovde da nisu svi zadovoljni netom? Znam da to zavisi i od lokacije, ali ipak, kakvo je celokupno stanje svega toga?
Treba da se raspitaš koji provajder bi uveo instalacije, dal Radijus Vektor ili ko već i onda ako imaš nekog bližeg nek ti kaže lična iskustva.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

@Kizabrt
Sto je vise ppruzalaca usluge u ulazu, moguci su veci popusti prilikom sklapanja ugovora.
SN ima bolesti, kao da je to trulo pravljeno pa se nikakone mogu srediti i dovesti u red, stalno neki porblemi kojekude...
Evo meni radilo, sem prvog meseca, sve uglavnom dobro i iza 15.12.+19. poceli problemi, secka net ponekad, manja brzina (narocito DL) u vecernjim satima uglavnom... verovatno su nas previse povezali pa se zagusili, sto bi neko rekao alavi su, zagrizli previse pa ne mogu da sazvacu...
Tv im je uglavnom ok, desava se ponekad da nesto rade pa nestaju kanali ili ih premeste, mada tv sam radi ok kod mene.

Orion optika ti je preporuka za net jer je optika i jer je najjeftinije (valjda), tv od SN ili sbb... na toj tvojoj lokaciji jer nemas mts optiku.

1. Da li imate kanale AMC, Diva i DW?
2. Da li imate EPG na Cinestar kanalima?

Ne znam koliko televizora koristiš u stanu,moj savet je za net optika(Orion ili mts) a za televiziju EON.
Supernova nije preležala dečije bolesti,treba imati živaca za njih.Većina nas je na Supernovi jer nemamo drugi izbor...

U Svrljigu kanal Cinestar Fantasy ne radi od kako su ga pustili. Epg na svim cinestar kanalima je pogresan.

Ne znam kakva je situacija kod bas, ali EPG na Cinestarovim kanalima je potpuno netačan...

EPG na CineStar kanalima prikazuje programsku semu prethodnih kanala koji su zamenjeni (BN, Valentino, Pro7).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno