To izgleda nesto veceras cackali, do nekih 5 popodne mi je bilo 118mbps i sad kad sam se vratio iz grada vidim modem ubagovan stoji da je online medjutim no internet acces, onda ga ugasim\upalim i vidim ovo
I dalje isto
![]()
![]()
Koliko ja znam cinestar nije bio, bar kod RV nije nikad bio
Cinestar ide uz hbo obicno
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
650000, 682000, 690000 i 738000KHzKoja frekvencija da ne tražim sve ponovo jer me mrzi da opet čačkam. Na na novom tvu iz 5og pokušaja sam namestio..
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Koliko ja vidim ništa ne izleće, samo se dopunjava.... Gooooooodinama ispraćamo taj famozni SK ali on nikako da ode [emoji6]Nadam se da ce ubaciti i HD verzije Cinestara, to ce biti jedini "balans" kad izleti SK...bar za mene![]()
Reč je o povećanju cene poziva ka mobilnim brojevima u Srbiji sa beše 8 na 10 din... Dakle kad zovete Telenor, VIP, Globatel... brojeve.
Bas su neodredjeni u vestima, a mi treba da nagadjamo gde ce da pripada cinestar u super par i super sve paketima.Super TV je pojedinacna usluga. Samo televizije
Kod mene nijedan nije u HD formatu, u usluzi TV PO TVOMu usluzi TV po tvom, kanal Cinestar TV Fantasy emituje u HD formatu, ostali su u SD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari