Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To izgleda nesto veceras cackali, do nekih 5 popodne mi je bilo 118mbps i sad kad sam se vratio iz grada vidim modem ubagovan stoji da je online medjutim no internet acces, onda ga ugasim\upalim i vidim ovo
I dalje isto :D
8901804939.png

8901862427.png

To od nas uzeli pa tebi dali... vracaj visak. :d

Ja danima nisam video 120Mbps, poslednji put 5.12. a 118Mbps sam video 10.12.

Capture.JPG 2.JPG 3.JPG

Sprckali su nesto, negde nesto fali ili nije dovoljno a bilo je ranije u redu...

Poslednja izmena:
4 Cinestar kanala, ali u SD :( Da li je ovo u Velikom paketu ili?

Mislim da Cinestar I kod ostalih emituje u SD-u, samo su Cinestar Premiere 1 I 2 kod ostalih u HD rezoluciji

Zar Cinestar kanali već nisu bili u ponudi do sada?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Koliko ja znam cinestar nije bio, bar kod RV nije nikad bio

Sinestar je bio kod Kopernikusa.Ostali kanali nisu.
supernova.jpg

Reklama kaže HD, a Comedy I Fantasy u SD-u.
Pritom legende izbacile HD verziju BN-a, a ostavili SD.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

jesu, bas sam juce vrteo, a inace sam potpisao novi ugovor.

gledam ovaj cinestar su smestili na 171 iza cinemax i HBO samo se nadam da im nije ideja da ih dodatno naplacuju jer to zaista nisu neki premium kanali da bi ih neko placao.

ne znam sta su planirali ali deluje da ce ih zakljucati sto bi bila glupost.

Poslednja izmena:
Cinestar ide uz hbo obicno

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Koja frekvencija da ne tražim sve ponovo jer me mrzi da opet čačkam. Na na novom tvu iz 5og pokušaja sam namestio..

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Nadam se, da ce ubaciti i HD verzije Cinestara, to ce biti jedini "balans" kad izleti SK...bar za mene :)

Poslednja izmena:
Pašće tu novi ugovor 99%. To je moja procena. Kad tad.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

vranje nema prijem na trekfenciju 682 tu su kanali OBN CINE STAR i ostali kanali sta je problem

Još jedna "lepa" vest..

Dragi korisnici,

Obaveštavamo vas da će od 01. februara 2020. godine privatnim korisnicima fiksne telefonije cena poziva iz fiksne mreže ka mobilnim mrežama iznositi 10 dinara sa uključenim PDV-om.

Za sve dodatne informacije pozovite naš kontakt centar na 19911 ili posetite neku od naših poslovnica.

Vaša Supernova!

MIslim da sada stvarno nema više smisla, pre tri meseca potpisao jedan ugovor gde su pozivi ka mts u obe mreže bespaltni a sada ovo...

Novogodisnja iznenadjenja:

Ovde reklamiraju besplatne razgovore u mts mrezi:
Screenshot_2020-01-01 Paketi Privatni korisnici Supernova.png

A ovde najavljuju da ce se naplacivati, nije samo jasno da li je iznos fiksan ili kako se vrsi obracun?
Screenshot2_2020-01-01 Obaveštenje za korisnike.png

btw zna li nesto koji su to "M" i "L" paketi kojima pripada cinestar?

Screenshot4_2020-01-01 CineStar – Novi paket filmskih kanala na Supernovi.png
Koliko znam supernova paketi se zovu super par i super sve (plus) ili je ovo neko pogresio ili ko zna sta je.

Poslednja izmena:
Reč je o povećanju cene poziva ka mobilnim brojevima u Srbiji sa beše 8 na 10 din... Dakle kad zovete Telenor, VIP, Globatel... brojeve.

Super TV je pojedinacna usluga. Samo televizije

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Reč je o povećanju cene poziva ka mobilnim brojevima u Srbiji sa beše 8 na 10 din... Dakle kad zovete Telenor, VIP, Globatel... brojeve.

Mislis da ce za mts ostati besplatno?

Super TV je pojedinacna usluga. Samo televizije
Bas su neodredjeni u vestima, a mi treba da nagadjamo gde ce da pripada cinestar u super par i super sve paketima.

Poslednja izmena:
Super tv M paket (210 kanala) ide uz Super par i Super sve, a Super tv L (260 kanala) ide uz Super par + i Super sve +. Tv S paket je jedini koji nece imati te kanale, on je bas klot.

Pozdrav, da li jos neko ima gubitak paketa. Zvao sam call centar, bili mi serviseri ali i dalje imam gubitak paketa interneta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno