Na većini može obe frekvencije,ja još nisam video ruter na kome može samo jedna...
Pokusaj sa promenom izbora zemlje na tv... Probaj neku drugu zemlju da izaberes...Pomoć
TV Alpha stavljen Cam , ali se nešto poremetilo, koji su parametri za skeniranje, što god stavim neki bezveze redosled, nikako da dobijem kako imam na Horizontu ili Androidu
Hvala
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Nije ti bas jasno pitanje, koji provajder?
Ako tek uvodis provajder je supernova, niko drugi vise ne postoji i ne postoji mogucnost da dobijes opremu bilo kog starog provajdera.
vec je proslo 8 meseci od kad je pocela supernova, to sto mi jos uvek imamo zasebne teme sve manje ima smisla jer je sada verovatno vec preko 60% ima ugovor sa SN a u narednih mesec - dva ce to otici na 80% jer vise nema smisla ostati stari korisnik, tako da kad SN bude napunila godinu dana retko ko ce imati stari ugovor.
Bilo Germany , ja stavio Srbija, haos, vratio na Germany haosPokusaj sa promenom izbora zemlje na tv... Probaj neku drugu zemlju da izaberes...
Supernova jeste brend telekoma,Po pisanju ovde, govori se o tome da je supernova brend, ali da su stari provajderi i dalje ti koji odrzavaju svoj deo mreze. Neko je spomenuo da je prvi put potpisao ugovor za sn u poslovnici, a dobija racune od nekog masko d.o.o.
Vidim da se ljudi zale da im je na rv mrezi problem u vecernjim satima, pa me je zanimalo da li moze da se zna cija mreza je ova koju su upravo kod mene dovukli. Mozda tu nema istih problema. Jer meni po ovome deluje da nisu spojili sve u jednu mrezu, vec svako od starih provajdera odrzava svoj deo.
Bilo Germany , ja stavio Srbija, haos, vratio na Germany haos
A i kad su nameštali oni RTS bio na poziciji 50, instalter reko "znao " sam i ode
J
Stavi FinskuBilo Germany , ja stavio Srbija, haos, vratio na Germany haos
A i kad su nameštali oni RTS bio na poziciji 50, instalter reko "znao " sam i ode
J
I da završim na temu EPG-a. Postoji jedna sjajna, iako ne idealna, android aplikacija, TV Profil. Lako se koristi, pregledna je, postoji odabir zemlje i kablovskog operatera, mogu se birati kanali koje želiš da vidiš. Jedina mana koju sam uočio jeste da izborom operatera ne dobijaš baš sve kanale koji su u ponudi, konkretno to je slučaj za Supernovu. Ali je dovoljno dobra jer ja pratim tek par kanala.
To je solidna zamena za EPG, postoji i alarm za emisije. Zato sam i prehodno napisao da nema snimanja bez EPG-a, što ova app ne može da zameni.
Pa cija je supernova i eon?:dPo meni nema bolje opcije od mts optike za net i EON za televiziju.Ko ima takvu mogućnost ne treba mu ni Supernova ni SBB.
TV profil android i iphone aplikacija. Postoji i sajt tvprofil.comgde i kako se moze skinuti i instalirati ta aplikacija
Evo satell200 dobio ponudu 12 meseci po dinar.Juce me pozvase i ponudise da predjem na super par i dobijam 12 meseci 50% ...
to je u porodicnoj kuci nije u Bg...moji su dole i imao do sada samo tv paket L...koji od nove poskupljuje sa 1399 na 1599...kad sam se sabrao na kraju uzeo sam jel mi je ok...dobijam jos jedan stb i modem-wifi...tako da na 3 tv digitalni signal ..60 mbit net i 210 kanala ...zadovoljice potrebe svih nas ,[emoji16][emoji16]
Isto ponudili i drugarevoj babi...
Nego kakav je taj modem ruter 2u1 sto daju..jel ima i 2.4 i 5 ghz?
Evo satell200 dobio ponudu 12 meseci po dinar.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari