kucao sam admin i password,video na netu podesavanje tog cisca...
Ako hoću kablovsku na više od tri uređaja moram da uzmem još jedan priključak,da li je kod svih tako?
Sent from my T1 7.0 using Tapatalk
Obicno imas pored tri "zvanicna" mogucnost i za digitalnu TV preko DVB C tunera ili analognu TV sve to ide kroz kabl.Ako hoću kablovsku na više od tri uređaja moram da uzmem još jedan priključak,da li je kod svih tako?
Bivši avcom,digitalna,analogna me ne interesuje.Malo mi glupo objašnjenje da kao zbog opterećenja mreže mora novi priključak zbog više od tri uređaja,ali ajde...Sad imam pet pa sve ok radi.Ok tako je kako je,ide novi priključak.
Krenuli su u digitalizaciju,zato ova priča...
Sent from my T1 7.0 using Tapatalk
Pa i imaju preko 200. Mene zanima ispravnost rečenice "Sve što voliš je na Supernovi" u gramatičkom smislu. Prilično sam siguran da su osim google reklama i bilbordi izlepljeni istom reklamom.
Ako bi mi neko razjasnio da li se radi ovde o lokativu kao mestu gde imaš sve što voliš ili o akuzativu sa predlogom "na".
Malo me buni to jer je naziv sastavljen od 2 opisna prideva: super i nova.
![]()
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Supernova nije nastala od 2 opisna prideva, nego je imenica. Zato se i menja kao imenica (na Supernovi, a ne Supernovoj).
Kako šipak?iskorišćena da se predstavi nešto wow, sjajno, dobro a ustvari dobismo šipak.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Ne razumem šta želiš ovim?
Pitanje, od juče nemam RTS2 analogno, (ex RV Blok 44) il to kod svih ili ?
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Ma mogu oni uslugu da nazovu i Sky, težak krš.Da ti, kad već nisi učio astronomiju ni nekad bio zainteresovan za nju, kažem da je reč o imenici koja se menja tako, a ne kao pridev, zbog čega je "Supernovi" iz reklamnog materijala potpuno pravilno, a "Supernovoj" nije s obzirom na to da su iz Telekoma sami objavili da su se nazvali po eksploziji zvezde karakterističnoj po velikom sjaju (ovde), zbog čega su i stavili zvezdicu u logotip.
Poslao mejl, i naprasno se pojavio, e sad zbog mejla ili prate forum ko to znaMozda su promenili poziciju kanala, preskeniraj ponovo analogne kanale
Informacije jos sa pocetka supernove su takve. Meni su jos na pocetku rekli da kako kom starom operateru budu isticali ugovori da ce gasiti. Jer sada nemaju ni svi u supernovi SK kanale. Sve zavisi koji ti je bio operater pre nego sto ga je supernova kupila...Ljudi, ima li nekih (ne)zvaničnih ili drugih informacija o tome koliko će se zadržati SportKlub kanali u okviru Supernova paketa? Bilo je priče da će to biti samo dok ne istekne licenca koju je Vektor imao za emitovanje ovih kanala, a posle toga u Supernova paketima ostaju samo Arene.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Zato što ni jedni, a ni drugi ne žive od reklama i gledanosti, nego od toga koliko pretplatnika Telekom/SBB ima. U Britaniji su taj problem Sky i BT rešili.A bilo bi tako dobro, i imali bi mnogo vise korisnika da mogu tu ponudu da ujednace svima i da je zadrze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari