Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komso si probao restart? Ja bez dve plave nikad nisam imao net.

Nisam komso. I ja sam se zacudio,znam kad ovako sve zute svetle da nema neta, kad ono pogledam radi sve normalno. Izgleda da nesto pobrljavio, uradicu sutra restrart pa cu da vidim.

Sent from my Pocophone F1 using Tapatalk

Vranje bez kablovske i interneta.
Informacija koju sam dobio je da je presečen kabal.

danas sam kablovskoj dodao net i fixni... ne mogu uci u podesavanja cisco modema ,da konfigurisem wifi...ne prihvata admin admin
kao ni ssid kod i key...

Poslednja izmena:
Probaj prazno nista ne upisuj na oba mesta.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

kucao sam admin i password,video na netu podesavanje tog cisca...

Ako hoću kablovsku na više od tri uređaja moram da uzmem još jedan priključak,da li je kod svih tako?

Sent from my T1 7.0 using Tapatalk

Ako hoću kablovsku na više od tri uređaja moram da uzmem još jedan priključak,da li je kod svih tako?

Ako se nalazis na teritoriji kablovskog operatera koji posluje pod Supernova brendom, a koji u ponudi nudi analogni paket kanala(skoro sve teritorije, osim onih koje pokriva Kopernikus), onda mozes spojiti koliko god hoces televizora, i imaces na njima do 60 analognih kanala, a ukoliko zelis digitalnu televiziju na vise od tri tv uredjaja(ili pripadas Kopernikusu i jednostavno nemas analogne kanale u ponudi), onda za taj cetvrti,peti,sesti uredjaj za digitalni kablovski prijem moras platiti ceo novi ugovor, kao da imas dva posebna prikljucka za kablovsku u kuci.

Poslednja izmena:
@offline71 Probaj da uzmeš i one uređaje za vraćanje, mislim da možeš max. 6 tv uređaja da imaš, 3 Coax (Skymaster) i 3 OTT (za vraćanje).

Bivši avcom,digitalna,analogna me ne interesuje.Malo mi glupo objašnjenje da kao zbog opterećenja mreže mora novi priključak zbog više od tri uređaja,ali ajde...Sad imam pet pa sve ok radi.Ok tako je kako je,ide novi priključak.

Krenuli su u digitalizaciju,zato ova priča...

Bivši avcom,digitalna,analogna me ne interesuje.Malo mi glupo objašnjenje da kao zbog opterećenja mreže mora novi priključak zbog više od tri uređaja,ali ajde...Sad imam pet pa sve ok radi.Ok tako je kako je,ide novi priključak.

Krenuli su u digitalizaciju,zato ova priča...

Kontaktirali su te u vezi instalacije CI modula/STB-ova, ili si ti izvrsio prelazak na SN paket?
Zakljucavanje digitalnih paketa(tj.digitalizacija kako oni taj porces nazivaju)nebi trebalo da se desi tako brzo, jer oni svakako nebi smeli da krse osnovne opste uslove koje ti garantuje stari avcom paket,i da ti iz ponude ukinu sve “slobodne” kanale koje mozes da pratis na svim televizorima u kuci, jer su to tehnicki uslovi koji su tebi i svim avcom korisnicima zagarntovani ugovorom. Tako da dok god budu na snazi stari avcom ugovori, SN nebi smela da vrsi neke radikalne promene sto se ovoga tice, ali svakako mogu da zakljucaju odredjene pakete kanala i time podstaknu trenutne korisnike starih avcom paketa na obnavljanje novih ugovora kako bi dobili pristup tim kanalima.

Pa i imaju preko 200. Mene zanima ispravnost rečenice "Sve što voliš je na Supernovi" u gramatičkom smislu. Prilično sam siguran da su osim google reklama i bilbordi izlepljeni istom reklamom.

Ako bi mi neko razjasnio da li se radi ovde o lokativu kao mestu gde imaš sve što voliš ili o akuzativu sa predlogom "na".
Malo me buni to jer je naziv sastavljen od 2 opisna prideva: super i nova.

fc57eb95663f8c628bb4506fc93a1566.jpg

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Supernova nije nastala od 2 opisna prideva, nego je imenica. Zato se i menja kao imenica (na Supernovi, a ne Supernovoj).

Supernova nije nastala od 2 opisna prideva, nego je imenica. Zato se i menja kao imenica (na Supernovi, a ne Supernovoj).

Hvala. Ostaje da vidimo kako se po padezima menja i ova * ispred. [emoji16]

Ne razumem šta želiš ovim? Ova pojava ima veze sa kablovskom samo je iskorišćena da se predstavi nešto wow, sjajno, dobro a ustvari dobismo šipak.

Pitanje, od juče nemam RTS2 analogno, (ex RV Blok 44) il to kod svih ili ?

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Može da bude i 1din mesečno 24 meseci, kad je usluga takav težak krš, ne bih nikome želeo da ima posla sa ovakvim *super-"operaterom". To je gore leglo nestručnih, lenjih i nesposobnih radnika nego Orion Telekom. A u Orion-u većinski studenti rade.

Ne razumem šta želiš ovim?

Da ti, kad već nisi učio astronomiju ni nekad bio zainteresovan za nju, kažem da je reč o imenici koja se menja tako, a ne kao pridev, zbog čega je "Supernovi" iz reklamnog materijala potpuno pravilno, a "Supernovoj" nije s obzirom na to da su iz Telekoma sami objavili da su se nazvali po eksploziji zvezde karakterističnoj po velikom sjaju (ovde), zbog čega su i stavili zvezdicu u logotip.

Poslednja izmena:
U Svrljigu vec 5-6 dana nema EPG, kada ga ima nije tacan.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Da ti, kad već nisi učio astronomiju ni nekad bio zainteresovan za nju, kažem da je reč o imenici koja se menja tako, a ne kao pridev, zbog čega je "Supernovi" iz reklamnog materijala potpuno pravilno, a "Supernovoj" nije s obzirom na to da su iz Telekoma sami objavili da su se nazvali po eksploziji zvezde karakterističnoj po velikom sjaju (ovde), zbog čega su i stavili zvezdicu u logotip.
Ma mogu oni uslugu da nazovu i Sky, težak krš.
Na svoje pitanje dobio sam jasan i precizan odgovor od drugog člana.
Astonomija i svemir me ne zanimaju ali svakako hvala, nije na odmet naučiti nešto novo.

U Vlasotincu nema kablovska.
Net radi normalno.
Tehničari kažu pokidan kabl negde oko Grdelice bice slika u toku dana

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Što se tiče interneta, usluga je OK. Osim što je modem drljav pa prekine saobraćaj ponekad. I zato dolaze, opet, da ga promene.
Pošto čitam da CGNAT onemogućava u nekim slučajevima normalan striming, ja imam problem sa YOUTUBE-om na smart TV-u starije generacije, Youtube je čini mi se zasnovan na nekoj Opera platformi. Sama aplikacija na TV-u ne radi kako treba, ali može da se strimuje sa android uređaja youtube video, radi još bolje sa youtube music (jer je video striming ograničen na 480p). Da li natovan internet može da ima uticaja na YOUTUBE aplikaciju na smart TV, ili imam problem sa TV-om? Neka druga aplikacija radi sasvim ok, kao Cinetrailer, media server UPNP dobro radi na tv odnosno nema problem da se na tv strimuje sa medija servera na računaru. TV ima samo UTP piključak nema wireless.

Ljudi, ima li nekih (ne)zvaničnih ili drugih informacija o tome koliko će se zadržati SportKlub kanali u okviru Supernova paketa? Bilo je priče da će to biti samo dok ne istekne licenca koju je Vektor imao za emitovanje ovih kanala, a posle toga u Supernova paketima ostaju samo Arene.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Ljudi, ima li nekih (ne)zvaničnih ili drugih informacija o tome koliko će se zadržati SportKlub kanali u okviru Supernova paketa? Bilo je priče da će to biti samo dok ne istekne licenca koju je Vektor imao za emitovanje ovih kanala, a posle toga u Supernova paketima ostaju samo Arene.

Sent from my MI 9 using Tapatalk
Informacije jos sa pocetka supernove su takve. Meni su jos na pocetku rekli da kako kom starom operateru budu isticali ugovori da ce gasiti. Jer sada nemaju ni svi u supernovi SK kanale. Sve zavisi koji ti je bio operater pre nego sto ga je supernova kupila...

Nemoguce je na žalost u srbiji da mts drzi kanale svog konkurenta u ponudi...

A bilo bi tako dobro, i imali bi mnogo vise korisnika da mogu tu ponudu da ujednace svima i da je zadrze

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

A bilo bi tako dobro, i imali bi mnogo vise korisnika da mogu tu ponudu da ujednace svima i da je zadrze
Zato što ni jedni, a ni drugi ne žive od reklama i gledanosti, nego od toga koliko pretplatnika Telekom/SBB ima. U Britaniji su taj problem Sky i BT rešili.

Poslednja izmena:
Cim SBB uvodi Nova Sport kanal,gde ce prebaciti najvaznije dogadjaje sa SK kanala,da bi mogli da se gledaju samo kosd njih,znaci da ce SK kanali bitibjos dugo ubkod Supernove.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno