nema sanse da ukidaju kljucne pay kanale i da to prodje bez posledica i bez mogucnosti za raskid.
A druga stvar je sto super nova bukvalno strateski zauzima monopolsku poziciju na trzistu kablovskih operatera tako da se ja vise brinem za buducnost ostalih nego za njihovu.
Više puta je pričano da većina nas koji smo na SuperNovi a pogotovo Kopernikus korisnici nemamo mogućnost prelaska kod drugog operatera tako da nam ta mogućnost raskida ništa ne znači.Jedina opcija nam je Telekomov ADSL i paket 10/1...Zato smo i prešli kod Kopernikusa...
U Beogradu? Koji je to tacnije deo grada? VDSL je (skoro) svugde u BGu moguc. Jedino nije moguce dobiti svugde VDSL ako su portovi prezauzeti, sto nije redak slucaj.Preslikana moja situacija!
Nemam ama baš ni jednu alternativu sem Supernove, a Telekomov 10/1 Mbps i ne računam!![]()
Ja mogu da predjem na Exe, ali nisam detaljno upoznat sa njihovom televizijom, tacnije kvalitetom njihove usluge. Plus koliko znam traze neke doplate za Prvu i O2.Više puta je pričano da većina nas koji smo na SuperNovi a pogotovo Kopernikus korisnici nemamo mogućnost prelaska kod drugog operatera tako da nam ta mogućnost raskida ništa ne znači.Jedina opcija nam je Telekomov ADSL i paket 10/1...Zato smo i prešli kod Kopernikusa...
Koliko Exe trazi doplatu da NEMA tih kanala?Ja mogu da predjem na Exe, ali nisam detaljno upoznat sa njihovom televizijom, tacnije kvalitetom njihove usluge. Plus koliko znam traze neke doplate za Prvu i O2.
Ja mogu da predjem na Exe, ali nisam detaljno upoznat sa njihovom televizijom, tacnije kvalitetom njihove usluge. Plus koliko znam traze neke doplate za Prvu i O2.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Ne bi ni meni bili bitni ti kanali, ali ne zivim sam u kuci. Otac voli da gleda reprize serije Lud zbunjen normalan i Stolice, a majka ne moze da zamisli zivot bez Parova. Ukoliko joj onemogucim Happy Reality, bice svasta... To je moj razlog zasto ne mogu da predjem na optiku koja ceka na banderi.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Pitanje, da li još neko na BKTV ima epg hrvatske TV Nove, i da li ima epg na Epic i BBC Earth kanalima, ja ih nemam, Horizont stb![]()
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
100.64.0.0 do 100.128.255.255 baš jeste opseg adresa za CGNAT...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari