Sport klub ce da nestane 1.1.2020. isteci ce ugovor koji je RV imao ...
On je bi (i jos je) samo u nekim firmama koje su sada u sastavu SN.
Prvo ti nama reci kojeg su operatera koji je sada deo SN, kupili i sada ga ima u tvojoj zgradi (ulazu)?
Ako je RV onda vredi pokusati, ako je neki drugi saznaj koji je pre bio (i jos je jer se nisu ujedinili u potpunosti, infrastrukture su zasebne i imaju razlicite tehnicke mogucnosti).
Znaj da se svaki kablovski operater moze iz nekog razloga "mrziti", a da ni u jednom ne rade iz altruizma vec radi zarade...
SN je sada sitem koji se jos povezuje i uigrava.
Dok je bio samo RV kod mene se sve resavalo za dan, najvise dva ako je vikend ili tri ako su neki veliki praznici.
Sada nisu u stanju pustiti mi paket za net vec cetvrti dan, ono najosnovnije ne cine, zvao sam previse puta (svako zvanje vise od jednom za resavanje problema je puno, a zvari treci put i svaki naredni je previse).
Uzeli su podizvodjace za sto vise stvari, da bi oni sto manje zaposlenih imali.
Podizvodjaci povrsni, u zurbi, malo ili nimalo opreme nose sa sobom, administraciju (papire) nose u svoju firmu pa ujutru narednog radnog dana predaju, pa firme salju u SN, pa dok to dodje, pa dok razvrstaju i zavedu, pa kad dodje red da obrade prodje 2 dana)...
Korisnicki centar skupljen sa svih strana, mnogi ne znaju najbolje svoj posao, vecina zna samo ono sto im je pokazano i sto im je napisano u prirucniku.
Doci do tehnicke podrske koja nesto zna, znaci do napredne tehnicke podrske, je "nemoguca misija".
Uhodace se samo ima zivce da pogubimo s njima...