Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne daju horizont umrsto kam modula nego ako hoćeš da koridtiš 72h unazad itd. To je bilo kod vektota dok nije pistao supernova.
Samo kod Horizonta 15 kanala za vracanje , moj star tv nema za cam modul pa zato mislio
44624e86575c20e6963bc2a53c446341.jpg

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

To su ti dali ako si tražio da vraćaš program inače daju ove obične bez mogućnosti vraćanja programa.
59815447fcec648abb14be34c670b68e.jpg

Jel se vraćanje unazad naplaćuje?

Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока

Vrlo zanimljivo.
A kako si to dobio? Čujem da nema uređaja.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Imaju uređaje video sam u petak u poslovnici jer sam išao da vidim zašto mi nisu doneli u utorak kako su obećali. Sad su mi čvrsto obećali da mi donose sutra oko 9h.

Neznam koliko se isplati da se uzme. Beše može i na telefonu da se gleda?

Jel može na komp?

Neznam šta da radim. I onako plaćam 3300 sa tih dodatnih 300 je 3600 što nije malo. A neznam kolko je to potrebno[emoji3]

Postoji li mogucnost da kosrisnici RV mreže i dalje dobiju Horizont box ukoliko ne žele OTT uslugu ?

Čekaj ott i tv za poneti nije isto? Da li je ott 300 dinara mesečno?

Da li je "Horizont box" klasican STB?
Da li se na Horizont box-u ima usb konektor?
Da li na Horizont box-u moze preko usb konektora i externog hdd-a da se snima tv program?
Da li se mogu snimati svi kanali ili samo neki (barem domaci)?

Da li ovaj uredjaj za "Tv po tvom" (72h unazad) ima usb konektor, da li se moze sa tim uredjajem snimati tv program na externi hdd, da li se mogu snimati svi kanali ili samo neki i ako moze koji i da li su to samo oni koji se mogu gledati 72h unazad...?

Da li je neko probao snimati tv program preko ovih uredjaja uopste?
Imaju li neki tajmer, neku listu za snimanje...?

Što konačno?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da li je "Horizont box" klasican STB?
Da li se na Horizont box-u ima usb konektor?
Da li na Horizont box-u moze preko usb konektora i externog hdd-a da se snima tv program?
Da li se mogu snimati svi kanali ili samo neki (barem domaci)?

Da li ovaj uredjaj za "Tv po tvom" (72h unazad) ima usb konektor, da li se moze sa tim uredjajem snimati tv program na externi hdd, da li se mogu snimati svi kanali ili samo neki i ako moze koji i da li su to samo oni koji se mogu gledati 72h unazad...?

Da li je neko probao snimati tv program preko ovih uredjaja uopste?
Imaju li neki tajmer, neku listu za snimanje...?
Mozes da snimas na externi disk, najbolje da ima preko 500 GB, moze da se isprogramira, nisam probao da li radi snimanje u catch up modu.Oni programi gde nema EPG tu je malo teze isprogramirati snimanje, ali moze

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Videću sutra ali kako sam ja shvatio da se ne vezuje ugovor na 2 god. Ako grešim neka me neko ispravi

Ja sad pitao preko fb kažu da se na uslugu čeka 10 dana. Zašto toliko dugo?

Da li neko zna da odgovori na pitanje postoji li mogucnost da se i dalje zahteva Horiznot box ako ste korisnik na RV mrezi bez uzimanjan OTT usluge ?

Ja ćekam od 19.5 . Neodgovorni su mnogo.Zvali u prošli ponedeljak i rekli da u utorak donose stb, među tim nema ih do petka. U petak odem u poslovnicu i žena koja rafi tamo mi kaže da nisu ni mogli da mi donesu pre jer je ona tek u petak dobila uređaje i da njihov čovek može tek sutra da mi donese uređaj. Stvarno su mnogo iskomplikovali bez potrebe pa zato i nije čudo što se čeka

Po zakonu, ugovor mozes uvek da raskines, ali moras da platis onaj deo koji si dobio umsnjen za neku akciju. Ako ti je mesec bio 1dinar, moras da platis njegovu punu cenu. Ali bar mozes da raskines ugovor

Baš tako

Sad mi pada na pamet da da to zloupotrebom jer oni nikakve beneficije i ne daju osim onih mesec dana.

Znači praktično mogu da potpišem novi ugovor zatim da tražim raskid, i nakon toga potpišem novi bez telefona pošto drugačije ne mogu.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Увешће, ако већ нису, неки сетап или сличне додатке да би се одбранили од тих навика. ;)

A ako free meseca nije bilo? sta bi se placalo?

Taksu za ugradnju,taksu za izdavanje opreme,taksu za setovanje razliku u ceni između one bez UO i sa UO na 24 meseca, poklon paketi po punoj ceni.Svi operateri imaju taksu za ugradnju i ovo za razliku u ceni između one bez UO i sa UO,to nemožeš sigurno izbeći ni kod jednog od njih.Sad ih ima ko npr vaša Supernova koji pored Priključna taksa od 9.900 din i razlike u ceni sa i bez UO od 400 din po mesecu imaju još dodatnih taksi ko što je priključna taksa za internet od 4.900 din,priključna taksa za fiksnu telefonijuod 4.900 din.

U Paraćinu nema usluga tv po tvom. Baš bio da se raspitam.

Oni u poslovnicama nemaju pojma. Tv po tvom može da radi svuda gde imaju njihov net. Meni jutros doneli box. Uključili ga u struju i povezali lan kabal i to je sve

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno