- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Mts optika je bez greske za sad. Sa supernovom sam cekao jednom 7 dana da rese glupost od problema i tu sam popizdeoŠta bolje radi mts ili supernova?
Mts optika je bez greske za sad. Sa supernovom sam cekao jednom 7 dana da rese glupost od problema i tu sam popizdeoŠta bolje radi mts ili supernova?
Mislim da nije nezainteresovanost vec ne znaju ili ne mogu da rese problem. I ja sam imao slicnu stvar, trazio staticku ip adresu i bridge mod… dva meseca nisu mogli da nameste gde mi se javio jedan decko i priznao da “nesto tu ne radi”… ukinuli mi uslugu i vratili na staro… sva sreca pa mi za Ubiquiti unifi protect ne treba javna adresa, a home assistant sam resio podizanjem cloudflare tunela. Wireguard mi inicira konekciju sa te strane te imam pristup i mrezi, i tako mi radi vise nego zadovoljavajuce…
Da sam na tvom mestu, trazio bi ili drugog provajdera ili drugacije resenje za pristup video nadzoru…
NIJE TI UGAŠEN UGOVOR06.08 mi je istekla UO u Supernovi. Prosli mesec vracena oprema. Vidim da i dalje mogu da se ulogujem na nalog i stoji sve aktivno. Jel to normalno ili treba da reagujem da ih cimam?
Inače u par poslednjih nedelja imam neki problem sa internetom i gamingom .Konkretno kad igram efootball na ps5 ,a takođe i fifu ,često me izbaci i izgubim mečeve .Nezvanicno sam čuo od druga da se dosta ljudi koji imaju MTS ili supernovu žale na isti problem ..
MTS optika je svetlosnim godinama ispred SNŠta bolje radi mts ili supernova?
Iskljucise danas \o/NIJE TI UGAŠEN UGOVOR
Kakva je razlika kod televizora između Android TV-a i ovog novog Google TV-a??Да ли може даљински од ТВ-а да се упари са MOVE уређајем?
Тв је Гугл ТВ.
Тцл Ц734
Koliko sam gledao i raspitivao, sa imao prilike i da vidim to se kaže (nije šija, nego vrat) Jednostavno malo našminkaniji i u nazivu da bi se lekše razumelo između TV-a i telefona. Aplikacije iste kao do sada.Kakva je razlika kod televizora između Android TV-a i ovog novog Google TV-a??
Meni je bukvalno isti slučaj, s tim što mi se ugovor završavao 3.6.!Meni istice ugovor 03.09 i podneo sam zahtev za raskid mesec dana ranije. Do tada koristim uslugu a 03.09 idem da vratim opremu ako me ne zovu pre toga
Tako i planiram da koristim, nedam im ni jedan dinar bez veze. Zao mi je sto su postali sistem, gde nema razumevanja za stare korisnike, gde nema kvalitetne tehnicke podrske. Ja sam od pocetka od Kopernikusa dok je bio pa do Supernove, mislim da ce oni polako krenuti da gube korisnike ako se nesto ne promeni. Oni koji imaju SBB mogu da dobiju od MTSa neke silne popuste a stari korisnici mogu da se j..u.Meni je bukvalno isti slučaj, s tim što mi se ugovor završavao 3.6.!
Otišao mesec dana ranije, potpisao zahtev za raskid...
Poslednjg dana maja, sve spakovao (u original kutijama) i odneo u poslovnicu. Potpisao revers o vraćenoj opremi, još mi radnica kaže "odlično što ste doneli zadnjeg dana u mesecu"!
Pozdravili se bez ljubljenja... Ali u julu mi je stigao račun za 3 dana juna, nešto oko 300 dinara. Nisam hteo da budem veći magarac od njih, platio i završio sa njima.
Tako da koristi maksimalno, do kraja. A opremu bez penala vrati najkasnije 7 dana od kraja UO. U tvom slučaju do 10.9.
Tesko da starima ista ponude dok ne najave raskid UO , a onda kreće pilićarenje . U plusu si ako imas nekog od drugih provajdera pa mozes da biras ili da izvuces nesto povoljnije .Valjda nude neke benefite i starim korisnicima kad potpišu zahtev za raskid ugovora?
Za obnovu su ponudili 50% umanjenja za jedan mesec. Nakon posnetog zahteva za raskid UO su pozvali i ponudili 8 meseci po 50% umanjenja racuna.Valjda nude neke benefite i starim korisnicima kad potpišu zahtev za raskid ugovora?
Moguće da box šalje Limited Color Range (16-235) a ne Full Range (0 - 255). Da li TV ili box imaju podešavanje "Color Range"?Neko je ovde pisao da mu je slika na move boxu lošija nego na običnom risiveru. Takav je slučaj i kod mene. Pokušao sam sa podešavanjima na tv-u ali rezultat je nikakav. Tv je TCL C725. Slika na move boxu je bleda, isprana, jednom rečju ne može se porediti sa običnom risiver om.
Meni na boxu move n go može da se kontroliše samo mišem. Move smart radi sa daljinskim od boxa savršeno.Vezano za ovu temu da kažem, da sam aplikaciju move n go instalirao na Android box i da je tu slika sasvim ok. Mnogo bolja nego originalnog boxa.
Gresis, silno gresis.MTS optika je svetlosnim godinama ispred SN
Ja sam upravo zbog toga odustao od uvodjenja optike. Supernova mi radi super, verovatno zbog toga što sam uspeo da ih nateram da mi urade kompletnu novu liniju od "čvora" do priključka u kući i u kući novu instalaciju. Linija u ulici je bez šumova i relativno nova.Gresis, silno gresis.
sa tom MTS optikom si osudjen na IPTV pa moras koristiti njihove settopbox-eve ili eventualno smarttv aplikaciju. nema CAM modula.
mislim da tu nema uopste IPv6 a kod SN bar imas neke sanse.
Da li je još neko imao problem da registruje Hbo max aplikaciju preko Supernove.Već pet dana pokušavam i ne uspevam da povežem provajdera (Supernova) sa nalogom na Hbo max.Izaberem provajdera,unesem verifikacioni kod i broj ugovora i dobijem obaveštenje da podaci nisu ispravni,zvao sam tehničku podršku,prvo su imali tehničke poteškoće a zatim administrativne(šta god to značilo).Rekli su mi sačekajte 24 sata biće rešeno,prošlo je već pet dana i nema pomaka.
Da, sa Supernovom (80% infrastrukture) imaš beneficije da nekad nemas uslugu po par sati ili dana, pa da ko čovek možeš da odmoriš bez televizije i interneta, na mts optici nažalost si osuđen na konstantan i pouzdan rad servisa za koje plaćaš mesečnu pretplatu.Gresis, silno gresis.
sa tom MTS optikom si osudjen na IPTV pa moras koristiti njihove settopbox-eve ili eventualno smarttv aplikaciju. nema CAM modula.
mislim da tu nema uopste IPv6 a kod SN bar imas neke sanse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari