Hvala drug, hvala 😃😃😃ko hoće da čestita mukiju neka čestita
čestitke
Moze, ako potpises novi ugovor.Da li oni mene mogu da prebace na ovaj novi paket "
super plan 2 m
" od 3050 din gde je net 100/8 posto ionako placam 3100 (60/8 ~3100din)
?
Pribeleženo.Napokon prekid usluge i kod mene da se pohvalim, Beograd centar, nema interneta niti TV-a bivši AVCom
Ma ja bih sve te kanale još odavno izbrisao ko to još gleda. Zamisli kanal "MOTORVISION" wtf ....Čemu toIzbaceni iz ponude Motorvison i Trace Sports Stars HD, verovatno ce i ovaj budjavi Partizan da leti.
Kod mene, postoje ti kanali i dalje ...Izbaceni iz ponude Motorvision i Trace Sports Stars HD, verovatno ce i ovaj budjavi Partizan da leti.
To što ti ne gledaš ne znači da niko ne gleda! Čemu takav stav? I taj kanal nije u "osnovnom" paketu tako da to što rade nije u redu.Ma ja bih sve te kanale još odavno izbrisao ko to još gleda. Zamisli kanal "MOTORVISION" wtf ....Čemu to![]()
![]()
Radi adguardov vpn (modovan na premium) ali spor je haos i slika je muljava. Nisam nasao bolje resenje a da je "free"Izgleda da su skapirali kako da blokiraju ipv6 za eon npr, mora da radi vpn. Trebalo mi za emisiju i utakmicu i vidim da preko tv-a ne moze vise nego moram preko mi boxa sa vpn. 🙄
Moe reči i tekst na forumu nije bio upućen Vama već kroz sarkazam njihovim postupcima ...Oni mogu sve i da gase i da premeštaju kanale sve....Nemam reči više za njihove postupkeTo što ti ne gledaš ne znači da niko ne gleda! Čemu takav stav? I taj kanal nije u "osnovnom" paketu tako da to što rade nije u redu.
Zato je najbolje da imate dva provajdera plus IPTV uslugu a može i aplikacija na Androidu i onda gledaj i uživajIzgleda da su skapirali kako da blokiraju ipv6 za eon npr, mora da radi vpn. Trebalo mi za emisiju i utakmicu i vidim da preko tv-a ne moze vise nego moram preko mi boxa sa vpn. 🙄
Ja ne znam, imam drugi VPN a meni svi kanali rade bez VPN-a. (Exe Net).Jel rade SBB kanali na Keep Solidu?
Zavisi koji npr.UBEE Sbb-ov neće promeniti dok HUAWEI provajdera EXE-NET hoće ( kažem samo ako se iskjuči i ponovo uključi bez total.restarta )Ako se ugasi ruter na neko vreme (10min npr), da li se menja IPv6 adresa?
Probaj na kanalima 335, 336 i 337Izbaceni iz ponude Motorvision i Trace Sports Stars HD, verovatno ce i ovaj budjavi Partizan da leti.
Nije TV već glupi MOVE box. Fox Life je duže vreme bio na toj poziciji, sad je TV Partizan.Svi kanali su i dalje tu i nisu baceni na 1000...To sam televizor poput LG-a recimo baca sam kanale tamo ako dodje do pomeranja ili udvajanja...znaci kad preskeniras bice sve gde treba !!!
Ja imam LG TV sa CI modulom tako da govorim za one bez stb.a i move-a..Nije TV već glupi MOVE box. Fox Life je duže vreme bio na toj poziciji, sad je TV Partizan.
Kakva skeniranja, ionako su kanali nabacani bezveze bez mogućnosti da se poređaju po sopstvenoj želji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari