Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da dobijem podrsku a da li ima i dalje na neodredjeno?

Ima li ko link ka smart "move n go" aplikaciji, a da nije sa google marketa? Hvala.

Ma ja bih sve te kanale još odavno izbrisao ko to još gleda. Zamisli kanal "MOTORVISION" wtf ....Čemu to :) :D
To što ti ne gledaš ne znači da niko ne gleda! Čemu takav stav? I taj kanal nije u "osnovnom" paketu tako da to što rade nije u redu.

Izgleda da su skapirali kako da blokiraju ipv6 za eon npr, mora da radi vpn. Trebalo mi za emisiju i utakmicu i vidim da preko tv-a ne moze vise nego moram preko mi boxa sa vpn. 🙄

Izgleda da su skapirali kako da blokiraju ipv6 za eon npr, mora da radi vpn. Trebalo mi za emisiju i utakmicu i vidim da preko tv-a ne moze vise nego moram preko mi boxa sa vpn. 🙄
Radi adguardov vpn (modovan na premium) ali spor je haos i slika je muljava. Nisam nasao bolje resenje a da je "free"

To što ti ne gledaš ne znači da niko ne gleda! Čemu takav stav? I taj kanal nije u "osnovnom" paketu tako da to što rade nije u redu.
Moe reči i tekst na forumu nije bio upućen Vama već kroz sarkazam njihovim postupcima ...Oni mogu sve i da gase i da premeštaju kanale sve....Nemam reči više za njihove postupke

Zato je najbolje da imate dva provajdera plus IPTV uslugu a može i aplikacija na Androidu i onda gledaj i uživaj :D (y)

I meni od pre par dana ne radi Eon aplikacija na TCL android tv-u., tj. ne rade samo kanali United grupe.
Jel postoji neko free rešenje a da radi dobro jer pišete da ovi free VPN-ovi rade užasno?
Bivši Exe Net u Nišu.

Ma ja vec imam pretplatu na Nordu, nego sam taman mislila da sklonim box jer mi je u tv-u sve i smorim se na ovo. Ali dobro, njihovo pravo. 😁

Idite na link i ostavite mejl da vam stižu svakodnevne giveaway aplikacije. Pre par dana je bio KeepSolid VPN Unlimited.

Svi kanali su i dalje tu i nisu baceni na 1000...To sam televizor poput LG-a recimo baca sam kanale tamo ako dodje do pomeranja ili udvajanja...znaci kad preskeniras bice sve gde treba !!!

Ako se ugasi ruter na neko vreme (10min npr), da li se menja IPv6 adresa?

Hvala, nisam primetio, ova tri sportska kanala Extreme Sports, Motorvision i Trace Sports Stars prebacena na 335, 336 i 337. Raspored kanala ziva komedija sada, a ni pre nije bilo bolje.

Svi kanali su i dalje tu i nisu baceni na 1000...To sam televizor poput LG-a recimo baca sam kanale tamo ako dodje do pomeranja ili udvajanja...znaci kad preskeniras bice sve gde treba !!!
Nije TV već glupi MOVE box. Fox Life je duže vreme bio na toj poziciji, sad je TV Partizan.
Kakva skeniranja, ionako su kanali nabacani bezveze bez mogućnosti da se poređaju po sopstvenoj želji.

Znam da si pisao o direktnom signalu na TV ali sam pominjao sebe u startu. Lako bih za takvu situaciju, preko Đida MOVE ne ide. Ostaje samo da gledam premetaljku kad im se ćefne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno