Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ТВ није смарт и каже да код мене нема та опција на мом ТВ-у.
Да је било то угасио би и решио проблем.

Pa ako nema opcije onda nema potrebe da je ugasiš jer opcija ne postoji dakle ugašena je. Svakako, reci mi model televizora.

Samsung serija F je LED televizor, model iz 2013.god. Moj prijatelj ima F "šest hiljada i nešto", veća cifra od 6100. Bio je smart model i 3D. Dobijale su se dodatne "aktivne" naočare za gledanje 3D. Gotovo sam siguran da je to model (F) iz 2013.god. Tada je i kupljen, koliko se sećam.

*** sta mi kaze lik na moje da mi je upload oko 5.5 dok uvece 4.5 (60/8 paket)

"To je u sustini to" pa ptm povecajte na 8 i to ce u sustini biti to ! 😡

Kod kolege na nalogu/korisničkom portalu videh da ima opciju za smart tv,potrebno je uneti šifru za aktivaciju,ali na play store-u ne vidim app za smart tv,u čemu je fora?

Aplikacija za TV može se koristiti samo na LG i Samsung smart televizorima. Za sada.

Ne nalazim taj model u varijanti koja nije smart, možeš li pun naziv modela da napišeš i karakteristiku ekrana (Plasma, LCD, QLED) kao i približnu godinu kada je kupljen (tj. proizveden).

Samsung serija F je LED televizor, model iz 2013.god. Moj prijatelj ima F "šest hiljada i nešto", veća cifra od 6100. Bio je smart model i 3D. Dobijale su se dodatne "aktivne" naočare za gledanje 3D. Gotovo sam siguran da je to model (F) iz 2013.god. Tada je i kupljen, koliko se sećam.

Ja mislim da je ovaj takodje iz 2013.
Imam ga skoron7 godina.
I ovaj moj je 3D,naocare su sa onim baterijama,mislim da ih nikad nisam koristio.
Ali ja smart funkcije nemam nikakve u njemu. Imam 40 ili 42 inca.

Данас је опет био сервисер и он са напредном подршком је дошао до закључка да се уређај гаси зато што ТВ није смарт.
Ја нигде нисам нашао на сајту да је услов за овај мув уређај смарт ТВ.
Иначе имам Самсунг Ф6100 или тако нешто...
To su ortodoxne gluposti, apsolutno nema veze ...nego, na kojoj si lokaciji ?

I pretpostavljam da nemas izbora, sto se tice drugog provajdera, Supernova/Telekom jedini izbor ???

nekako sam stekao utisak, gde nema konkurencije, boli ih bas briga za korisnike !

Данас је опет био сервисер и он са напредном подршком је дошао до закључка да се уређај гаси зато што ТВ није смарт.
Ја нигде нисам нашао на сајту да је услов за овај мув уређај смарт ТВ.
Иначе имам Самсунг Ф6100 или тако нешто...
Lažu glupsoni pa moj tv nije smart pa radi sve, lažu jer pojma nemaju. Mogu i da slikam tv ako treba i da pošaljem da se uverite.

A jesu li ti menjali "kutiju"?
Ako nisu. zašto nisu?

Kakva su iskustva sa Supernovom, imam trenutno najslabili MTS net i u oktobru mi istice ugovor, pa sam gledao izmedju SBB Optike i Supernova optike, koliko sam video brzi internet za manje novca nudi mi Supernova, i vise mi se oni svidjaju zbog televizije sto imaju npr. Arenu koja je sada pod svoje uzela skoro sva takmicenja, pa me zanima sta je pametniji izbor izmedju ova dva ?

Imas ~500 strana, prelistaj malo sve ce ti biti jasno...mada dovoljno je i poslednjih 10-tak ;)

Kod mene SN optika radi odlično. Slika je odlična. Interfejs na move boksu je prostiji, video klub siromašniji. Ja nemam problema sa boksom, ali ne znači da ti nećeš imati. Pitaj u komšiluku kako radi SN pa odluči.

Kakva su iskustva sa Supernovom, imam trenutno najslabili MTS net i u oktobru mi istice ugovor, pa sam gledao izmedju SBB Optike i Supernova optike, koliko sam video brzi internet za manje novca nudi mi Supernova, i vise mi se oni svidjaju zbog televizije sto imaju npr. Arenu koja je sada pod svoje uzela skoro sva takmicenja, pa me zanima sta je pametniji izbor izmedju ova dva ?
Vidi ja nisam na optici i nemam problema,sem što sad skoro sa potpisivanjem novog ugovora menjali dva puta move u kratkom roku i sad radi.Ostalo sve ferca super.Dosta zavisi čija je bila mreža pre kupovine od supernove i dali su oni nakon toga menjali.Kod mene u kraju nisu ništa menjali ,RV je tad stavljao kako treba.Ni tad nije bilo problema dok je on bio

Hvala na informacijama, provericu ja to jos malo, ima jos vremena do isteka ugovora sa MTS, problem je samo sto trenutno gde god citam svi "pljuju" njihov internet i Move uredjaje, pa me to jedino plasi, a ovde kod mene niko nema SN Usluge pa ni ne mogu da pitam za iskustva itd.

Internet na optici im radi super. Nisam primetio da se ovde neko žali. Vidim da koristiš mts tv pa ti onda verovatno neće teško pasti prelazak na move boks. Uglavnom na move boks se žale ljudi koji su koristili eon boks. I ja sam jedan od tih ali sam se navikao. Sad mi je čak dosta jednostavan za korišćenje. Čak mi je i vraćanje programa jednostavnije preko posebnih tastera za to. Čest je taj bug sa offline modom, ali kod mene je to rešeno sa drugim ruterom.

Da li neko zna kada ce konacno ti boks paketi sa mobilnom telefonijom u ponudi Supernove.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno