Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
Каже да је ово проблем
Ne nalazim taj model u varijanti koja nije smart, možeš li pun naziv modela da napišeš i karakteristiku ekrana (Plasma, LCD, QLED) kao i približnu godinu kada je kupljen (tj. proizveden).
Ne nalazim taj model u varijanti koja nije smart, možeš li pun naziv modela da napišeš i karakteristiku ekrana (Plasma, LCD, QLED) kao i približnu godinu kada je kupljen (tj. proizveden).
Samsung serija F je LED televizor, model iz 2013.god. Moj prijatelj ima F "šest hiljada i nešto", veća cifra od 6100. Bio je smart model i 3D. Dobijale su se dodatne "aktivne" naočare za gledanje 3D. Gotovo sam siguran da je to model (F) iz 2013.god. Tada je i kupljen, koliko se sećam.
To su ortodoxne gluposti, apsolutno nema veze ...nego, na kojoj si lokaciji ?Данас је опет био сервисер и он са напредном подршком је дошао до закључка да се уређај гаси зато што ТВ није смарт.
Ја нигде нисам нашао на сајту да је услов за овај мув уређај смарт ТВ.
Иначе имам Самсунг Ф6100 или тако нешто...
Lažu glupsoni pa moj tv nije smart pa radi sve, lažu jer pojma nemaju. Mogu i da slikam tv ako treba i da pošaljem da se uverite.Данас је опет био сервисер и он са напредном подршком је дошао до закључка да се уређај гаси зато што ТВ није смарт.
Ја нигде нисам нашао на сајту да је услов за овај мув уређај смарт ТВ.
Иначе имам Самсунг Ф6100 или тако нешто...
A jesu li ti menjali "kutiju"?
Ako nisu. zašto nisu?
Vidi ja nisam na optici i nemam problema,sem što sad skoro sa potpisivanjem novog ugovora menjali dva puta move u kratkom roku i sad radi.Ostalo sve ferca super.Dosta zavisi čija je bila mreža pre kupovine od supernove i dali su oni nakon toga menjali.Kod mene u kraju nisu ništa menjali ,RV je tad stavljao kako treba.Ni tad nije bilo problema dok je on bioKakva su iskustva sa Supernovom, imam trenutno najslabili MTS net i u oktobru mi istice ugovor, pa sam gledao izmedju SBB Optike i Supernova optike, koliko sam video brzi internet za manje novca nudi mi Supernova, i vise mi se oni svidjaju zbog televizije sto imaju npr. Arenu koja je sada pod svoje uzela skoro sva takmicenja, pa me zanima sta je pametniji izbor izmedju ova dva ?
Tema je Supernova...koga je briga kako UM trosi pare ! To je privatna kompanijaKada SBB nešto skupo kupi, oni su onda sposobni, nisu nesposobni kao Telekom ili RTS, a kada ovi drugi nešto otkupe, onda je to bacanje para.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari