Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sajt supernove je ugasen, tako da ocekujem da sve buduce objave budu na MTS sajtu, ukljucujuci i pakete za SN korisnike.

Crni oblaci se odnose samo na stanje kod nas, ne za celu UG grupaciju.

Crni oblaci se odnose samo na stanje kod nas, ne za celu UG grupaciju.
Boga mi neki procenti padaju, ali je daleko od crnog. Tj.mnogo daleko. Da ne spamujem temu, samo treba biti realan kada se govori o nečemu što se lako proveri. UNITED MEDIA Q1 2021

Ima li negde za Telekom grupu da uporedimo ko se više crni?

Prilozi

• IMG_20210601_102409.jpg
    IMG_20210601_102409.jpg
    177.9 KB · Pregleda: 167
Sacekaj kraj godine, kada krene Telenor i kada se ponovo odlozi licitacija za 5G mrezu.Onda ce brojke u 2022 ,biti crne,zaista crne.Procenti koji sada blago padaju ,su samo pocetak.

Proradio sajt.Koliko vidim sve je ostalo isto.

Poslednja izmena:
Nista specijalno osim ovoga:

"Pored postojeće ponude paketa usluga Supernove koju već koristite, imaćete mogućnost i da proverite zašto je MTS mobilna mreža broj 1 u Srbiji. Odabirom BOX paketa pruža Vam se prilika da uživate u optičkim brzinama interneta i drugačijem TV doživljaju, a sve to uz značajnu uštedu i brojne druge pogodnosti".

Da li ima neko da mu taj move uredjaj radi kako treba?
Koliko vidim,moj paket od 3600 ili 3700 din ima tu opciju,pa da znam da li da im trazim taj uredjaj.

Proradio je sajt.Koliko vidim, dodat je samo u gornjem uglu MTS link, i ubacen info za Tanjug tv kanal.

meni danas sto puta nestajao net, a poslednjih pola sata uopste i ne radi
jel vama sve normalno danas?

I na kraju kao što sam i mislio, mnogo buke ni oko čega. Brend će ostati, pakete za sad još nisu menjali, jedina promena poddomen sajta mts.rs i link na sajtu ka mts-u, a isto tako i na mts sajtu link ka Supernovoj...

Zvao sam zbog tog MOVE uredjaja.
Rano mi je da pitam,teta kaze da ugovor traje jos 45 dana.
Sacekacu jos mesec dana pa onda.

Meni ovih dana istice jedan ugovor...

Znaci sada potpisujem sa MTSom.

• Like
Reagovanja: bit
Malopre upalim TV i izađe mi ovo. Čini mi se da nakon ovog ažuriranja bolje šalta i bolje premotavanje radi. Bar za sada

Prilozi

• IMG_20210601_144654.jpg
    IMG_20210601_144654.jpg
    147.1 KB · Pregleda: 140
Sad i kod mene palo ažuriranje, pre bih rekao da je ažuriranje samog android sistema, aplikacija je ista. Ne vidim promene.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno