chronograph
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.10.2017
- Poena
- 95
Polako sto' gasenje! 😁Taman da ugasimo i ovaj thread !
Boga mi neki procenti padaju, ali je daleko od crnog. Tj.mnogo daleko. Da ne spamujem temu, samo treba biti realan kada se govori o nečemu što se lako proveri. UNITED MEDIA Q1 2021Crni oblaci se odnose samo na stanje kod nas, ne za celu UG grupaciju.
a šta si očekivao ????? (možda neki poklon paket).
Proradio sajt.Koliko vidim sve je ostalo isto.
Ja sam zadovoljan za sada, mada vidim da se puno žale. Ume da zaglupi nekad, što se rešava čuvenom isključi/uključi metodomDa li ima neko da mu taj move uredjaj radi kako treba?
Koliko vidim,moj paket od 3600 ili 3700 din ima tu opciju,pa da znam da li da im trazim taj uredjaj.
Ako ne setujes neke druge dns servere, supernovini dns serveri laguju, znaci spori i cesto padaju kao recimo danas. Podesi neki normalan dns server i radice ti netmeni danas sto puta nestajao net, a poslednjih pola sata uopste i ne radi
jel vama sve normalno danas?
Dobro zapazanje, sad pogledao na listi, tog kanala nema ni ovde vise, ex Kopernikus Paracin.Tanjug TV umesto GINX TV?
Ja sam zadovoljan za sada, mada vidim da se puno žale. Ume da zaglupi nekad, što se rešava čuvenom isključi/uključi metodom
Pa što ih nisi pitao kada si ih zvao možda bi dobio nešto, zvao si al nisi ništa pitao.Sad sam ih zvao,mora da se obnovi ugovor da bi se dobio taj uredjaj.
Stari ugovor mi istice za mesec dana,da li daju neke pogodnosti sad ili ?
Zvanično sa mts-om 🍺🍟Meni ovih dana istice jedan ugovor...
Znaci sada potpisujem sa MTSom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari