Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teško će biti nešto od toga, ni mts nema Premiere kanale.

Po epsovim banderama razvlače optiku.

Opet sam jutros morao da cupam move iz struje.. Jedino to pomaze .. Pise nema reprodukcije pali -gasi isto ..

Jel zna neko da mi kaze koju pocetnu frekvenciju ovde da unesem kako bi mi tv u pozadini sam skenirao kanale. tj. da izbaci poruku da je lista kanala azurirana kada ubace ili izbace neki kanal:

IMG_8187.JPG

Na mom LG namesteno 570000

Na mom Lg ima opciju samo uključiti ažuriranje kanala.Ništa od frekvencije ne ubacujem.Tako da sam sve .Što se tiče Tesle nemam ,moram sam.Treći Fox uključeno ,njemu kao LCN al nekad radi,nekad ne

Kod mene bi morala da bude niza ta pocetna frekvencija, jer je prva aktivna sa kanalima 522000 i na njoj su ovi novi tv kanali sto su ubacili. Ima i moj LG opciju automatsko azuriranje kanala i on sve doda na listi, ne mora rucno skeniranje, ali ti ne izbaci poruku kada upalis tv da je nesto azurirano. Kada se unese pocetna frekvencija, tv izbaci poruku kada ga upalis da je mapa kanala promenjena i odmah znas da su nesto ubacili. Nije toliko ni bitno, hvala u svakom slucaju.

Ubacen je novi kanal TV Strela. Do 50 kanala ih nema ili su izbaceni. Najvise regionalni i lokalni. Medju njima su i Zadruga kanali,Toxic TV,Front TV HD,MTV Live HD,TV Pancevo,Dunav TV,Brazzers TV HD... Ex Kopernikus-Svilajnac.

Ubacen je novi kanal TV Strela. Do 50 kanala ih nema ili su izbaceni. Najvise regionalni i lokalni. Medju njima su i Zadruga kanali,Toxic TV,Front TV HD,MTV Live HD,TV Pancevo,Dunav TV,Brazzers TV HD... Ex Kopernikus-Svilajnac.
Sada ubacili TV Strela imamo TV Front da nas to nedaj bože Supernova ne sprema za rat. 😀😀😀

Tek sam sada skapirao poentu naziva Supernova. Znaci eksplozija povecava sjaj zvezde vise miliona puta, posle eksplozije sjaj postepeno opada tokom meseci i na kraju bledi... Nestaje.
Dakle vrlo slično firmi Supernova, na kraju se gasi. Svaka čast na kreativnosti svima koji su učestvovali u osmišljavanju ideje za prelazni period dok sve ne postane mts.

Preuzeto sa RTV foruma. Priznajem da je i meni promakla simbolika imena.

Pa lepo, malo iznad ili ispod SBB kabla oni postave svoj. Kod mene po EPS banderama idu Orion i Supernova optički kabl. I kolutovi sa viškom kabla su kod oba provajdera ostavljeni na istim banderama u 95% slučajeva :D

Poslednja izmena:
Čak znaju da postave i svoje drvene bandere ako im zatreba kako bi uradili negde liniju.

Pa lepo, malo iznad ili ispod SBB kabla oni postave svoj. Kod mene po EPS banderama idu Orion i Supernova optički kabl. I kolutovi sa viškom kabla su kod oba provajdera ostavljeni na istim banderama u 95% slučajeva :D
Kod mene su se Supernova i SBB lepo rasporedili sa optičkim kablovima, pa su tako napravili da su jedni sa kutijama i namotajima sa viškom kablova na jednoj banderi a drugi odmah na sledećoj, a desilo se gde se kabl račva u druge ulice da su onda obe kutije i namotaji na jednoj banderi! ;)

Ali neka, samo da je što više operatera to bolje za nas korisnike... :D

Kod mene su se Supernova i SBB lepo rasporedili sa optičkim kablovima, pa su tako napravili da su jedni sa kutijama i namotajima sa viškom kablova na jednoj banderi a drugi odmah na sledećoj, a desilo se gde se kabl račva u druge ulice da su onda obe kutije i namotaji na jednoj banderi! ;)

Ali neka, samo da je što više operatera to bolje za nas korisnike... :D
Super ako je tako, kod mene za sada samo sbb, zato pitam, pa posto optika kod supernove i sbb reko kako ce ugurati ona crna cuda na jednu banderu, vidim nekad sbb ima nprimer iz 3 ulice gde je raskrsnica racvanje pa ima po 3 ona crna cuda okrugla kutije sta li su, reko kad stigne konkurencija bice veselo, elem telekom nikako da se smiluje da siri optiku sem centra i malo sire dzaba reklamiraju 12 po dinar samo optika jes po centru.....

Krenuo je novi informativni i vrlo objektivni kanal Euronews Srbija na 12. poziciji. Nema zabranjenih pitanja, o svemu ce pricati veoma objektivno i nepristrasno.

U duhu toga krenuo je sajt sa vec tri vesti o privrednom evropskom rastu Srbije. Kada Euronews kaze da smo vodeci u Evropi zasto onda da ne verujemo :unsure:

Krenuo je novi informativni i vrlo objektivni kanal Euronews Srbija na 12. poziciji. Nema zabranjenih pitanja, o svemu ce pricati veoma objektivno i nepristrasno.

U duhu toga krenuo je sajt sa vec tri vesti o privrednom evropskom rastu Srbije. Kada Euronews kaze da smo vodeci u Evropi zasto onda da ne verujemo :unsure:
Stoji on tu odavno al sa radom još nije krenuo.

Video sam neka lica koja ce raditi tamo. Dosta njih su vec bila na B92 i Prvoj. Neverovatno koliko se sve izmenjalo za kratko vreme na Prvoj i B92 :)

Verovatno krece 31 maj ili 1 juni :)

Kada ste već kod tog kanala, jel nekome baguje mobilna aplikacija kada se pusti kanal euronews srbija, da aplikacija samo pukne ugasi se i to samo na tom kanalu?

Da, da video sam da su poznata lica, uglavnom sa raznih kanala skupljena.

Jel se zna koliko ce Euronews imati udela u uredjivackoj politici kanala? Ne bi bilo lose imati nesto malo drugacije na Telekomu.

Čim je Telekom u pitanju, čisto sumnjam da ce biti objektivnosti.
A sigurno ce i Jelena Zoric i Jugoslav Cosic preci tu, jer su dali otkaz na N1

Jelena Zoric bi trebala preci u redakciju Insajdera. A nesto sam nacuo da bi mogli pokrenuti i poseban kanal Insajder.

Da, da video sam da su poznata lica, uglavnom sa raznih kanala skupljena.

Jel se zna koliko ce Euronews imati udela u uredjivackoj politici kanala? Ne bi bilo lose imati nesto malo drugacije na Telekomu.
Kako kaže glavni direktor Euronews-a u Lionu, uređivačka politika dolazi direktno iz Liona, a Bojan Brkić gl. I odg. urednik odgovara direktno njima. Videćemo... Stvarno mi treba televizija koja ne pljuje Srbiju kao N1 a i ne diže je u nebesa kao Pink. Samo objektivno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno