Sada ubacili TV Strela imamo TV Front da nas to nedaj bože Supernova ne sprema za rat. 😀😀😀Ubacen je novi kanal TV Strela. Do 50 kanala ih nema ili su izbaceni. Najvise regionalni i lokalni. Medju njima su i Zadruga kanali,Toxic TV,Front TV HD,MTV Live HD,TV Pancevo,Dunav TV,Brazzers TV HD... Ex Kopernikus-Svilajnac.
Zadrzis taster za uklj/isklj move boxa pa ti se pojavi opcija shutdown i reboot box.Opet sam jutros morao da cupam move iz struje.. Jedino to pomaze .. Pise nema reprodukcije pali -gasi isto ..
Tek sam sada skapirao poentu naziva Supernova. Znaci eksplozija povecava sjaj zvezde vise miliona puta, posle eksplozije sjaj postepeno opada tokom meseci i na kraju bledi... Nestaje.
Dakle vrlo slično firmi Supernova, na kraju se gasi. Svaka čast na kreativnosti svima koji su učestvovali u osmišljavanju ideje za prelazni period dok sve ne postane mts.
Pitam se kako li izgleda u mestu gde i sbb ide preko epsovih banderaPo epsovim banderama razvlače optiku.
Kod mene su se Supernova i SBB lepo rasporedili sa optičkim kablovima, pa su tako napravili da su jedni sa kutijama i namotajima sa viškom kablova na jednoj banderi a drugi odmah na sledećoj, a desilo se gde se kabl račva u druge ulice da su onda obe kutije i namotaji na jednoj banderi!Pa lepo, malo iznad ili ispod SBB kabla oni postave svoj. Kod mene po EPS banderama idu Orion i Supernova optički kabl. I kolutovi sa viškom kabla su kod oba provajdera ostavljeni na istim banderama u 95% slučajeva![]()
Super ako je tako, kod mene za sada samo sbb, zato pitam, pa posto optika kod supernove i sbb reko kako ce ugurati ona crna cuda na jednu banderu, vidim nekad sbb ima nprimer iz 3 ulice gde je raskrsnica racvanje pa ima po 3 ona crna cuda okrugla kutije sta li su, reko kad stigne konkurencija bice veselo, elem telekom nikako da se smiluje da siri optiku sem centra i malo sire dzaba reklamiraju 12 po dinar samo optika jes po centru.....Kod mene su se Supernova i SBB lepo rasporedili sa optičkim kablovima, pa su tako napravili da su jedni sa kutijama i namotajima sa viškom kablova na jednoj banderi a drugi odmah na sledećoj, a desilo se gde se kabl račva u druge ulice da su onda obe kutije i namotaji na jednoj banderi!
Ali neka, samo da je što više operatera to bolje za nas korisnike...![]()
Stoji on tu odavno al sa radom još nije krenuo.Krenuo je novi informativni i vrlo objektivni kanal Euronews Srbija na 12. poziciji. Nema zabranjenih pitanja, o svemu ce pricati veoma objektivno i nepristrasno.
U duhu toga krenuo je sajt sa vec tri vesti o privrednom evropskom rastu Srbije. Kada Euronews kaze da smo vodeci u Evropi zasto onda da ne verujemo![]()
Verovatno krece 31 maj ili 1 juniKrenuo je novi informativni i vrlo objektivni kanal Euronews Srbija na 12. poziciji. Nema zabranjenih pitanja, o svemu ce pricati veoma objektivno i nepristrasno.
U duhu toga krenuo je sajt sa vec tri vesti o privrednom evropskom rastu Srbije. Kada Euronews kaze da smo vodeci u Evropi zasto onda da ne verujemo![]()
Imaju i sa N1 dvoje njih koji su prešli: Milan Šarić(vodio vesti) i Milena Lazarević (voditeljka vremenske prognoze).Video sam neka lica koja ce raditi tamo. Dosta njih su vec bila na B92 i Prvoj. Neverovatno koliko se sve izmenjalo za kratko vreme na Prvoj i B92![]()
Ima novinara i sa N1 i RTS-a.Video sam neka lica koja ce raditi tamo. Dosta njih su vec bila na B92 i Prvoj. Neverovatno koliko se sve izmenjalo za kratko vreme na Prvoj i B92![]()
Kako kaže glavni direktor Euronews-a u Lionu, uređivačka politika dolazi direktno iz Liona, a Bojan Brkić gl. I odg. urednik odgovara direktno njima. Videćemo... Stvarno mi treba televizija koja ne pljuje Srbiju kao N1 a i ne diže je u nebesa kao Pink. Samo objektivno.Da, da video sam da su poznata lica, uglavnom sa raznih kanala skupljena.
Jel se zna koliko ce Euronews imati udela u uredjivackoj politici kanala? Ne bi bilo lose imati nesto malo drugacije na Telekomu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari