Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel neko u Nisu ima problem sa internetom, konkretno Durlan.
Nemam net, cas dodje, cas nestane. Ugasim modem iz struje i nece da se vrati u normalu jako dugo, a kad se vrati imam brzinu, a upload koji mi je bitniji, nemam.
Zvao sam ih kazu da ce doci i nema ih. Tv radi

Treba dve plave lampice da mi svetle, a meni svetli jedna, i ova ispod nje treba da je plava. Mozda zato nemam upload?
https://imghub.io/i/0ovwF

У Ехе нету нису чули за ову вест.
Sad su čuli, pošto si ih ti obavestio.

Šalu na stranu, od 1. decembra za sve informacije treba pozvati Supernovin korisnički servis ili posetiti poslovnicu.

Kad sam zvao Exe korisnički servis u vezi popusta za OSI, pojma nisu imali o čemu pričam, kad sam nazvao Supernovin, rekli su mi šta od dokumentacije da odnesem u najbližu Supernovinu poslovnicu.

Exe Netov služi samo za prijavu eventualnih smetnji u radu televizije/ interneta/telefonije.

Рекли ми да их назовем за дан-два. :)
Јеси звао супернову да провериш да ли промена важи и за ехе пакете и кориснике?

Pozdrav,

za par meseci mi ističe mts BOX 4 paket, pa razmišljam šta dalje.
U temi za EON tv već sam pisao da sam uzeo van ugovorne obaveze eon van mreže da probam na mesec dana, ali svako veče štuca i baferuje pa mi to nije rešenje, mada mi je net trenutno 20/4, pa možda na većoj brzini ne bi bilo takvih problema. Inače EON TV aplikacija za smart uređaje je bar 10 puta bolja od kilave iris mts tv.

Elem, tražio sam ovde na forumu ali verujte mi da nisam našao, pa molim nekoga da mi odgovori na sledeća pitanja:
- koliko Supernova tv vraća programe unazad, sedam dana ili 72 sata i da li je za vraćanje unazad dovoljan stb koji se dobije, kao na mts tv, ili se mora imati ovaj MOVE uređaj?
- koji se programi mogu vratiti unazad, jesu li to programi navedeni na sajtu u delu Tv po tvom? Ako se vraćaju samo ti programi onda im ponuda nije neka, ne mogu se vratiti Sinestar kanali, niti Nick jr ni Nick toons.

Probaj da smanjiš kvalitet protoka na EON boxu, to je meni pomoglo u večernjim časovima , veza Supernova SBB drastično uveče pada kvalitet

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Nemam EON box već mibox s i na njemu EON aplikaciju. Probao sam da smanjim kvalitet slike, ali nema neke svrhe.

Hajde da ne idemo u drugu temu kojoj ovde nije mesto.

U porodici se 90 posto vremena tv program gleda unazad, pa su mi pitanja koja sam postavio značajna, jer što više ima kanala koji se unazad mogu vratiti to bolje.

Pozdrav,

U temi za EON tv već sam pisao da sam uzeo van ugovorne obaveze eon van mreže da probam na mesec dana, ali svako veče štuca i baferuje pa mi to nije rešenje, mada mi je net trenutno 20/4, pa možda na većoj brzini ne bi bilo takvih problema. Inače EON TV aplikacija za smart uređaje je bar 10 puta bolja od kilave iris mts tv.

Elem, tražio sam ovde na forumu ali verujte mi da nisam našao, pa molim nekoga da mi odgovori na sledeća pitanja:
- koliko Supernova tv vraća programe unazad, sedam dana ili 72 sata i da li je za vraćanje unazad dovoljan stb koji se dobije, kao na mts tv, ili se mora imati ovaj MOVE uređaj?
- koji se programi mogu vratiti unazad, jesu li to programi navedeni na sajtu u delu Tv po tvom? Ako se vraćaju samo ti programi onda im ponuda nije neka, ne mogu se vratiti Sinestar kanali, niti Nick jr ni Nick toons.

Programe koje želiš da vratiš unazad 7 dana možeš ostvariti isključivo sa MOVE uređajem, dakle nemože se vraćati sa boxom koji dobiješ mislim na skymaster uređaj. Što se tiče kanala tj. spiska kanala koji su oni postavili na sajtu za vraćanje unazad on nije tačan - nedostaje dosta kanala npr. HBO123, CINEMAX, Eurosport12, nick jr, nickelodeon, Cinestar kanali i još po neki. Dakle možeš vraćati unazad kanale koje si ti tražio samo im je ažurnost na sajtu veoma loša kao i sve ostalo što se tiče tehničke podrške. Pozz

Znači u paketu super sve start, gde se dobijaju 3 STB uređaja, nijedan od njih ne omogućava vraćanje unazad?!
Ili paket super sve plus daje 1 move uređaj, a na drugom tv sa STB uređajem nema vraćanja unazad?
Glupost totalna.

Znači u paketu super sve start, gde se dobijaju 3 STB uređaja, nijedan od njih ne omogućava vraćanje unazad?!
Ili paket super sve plus daje 1 move uređaj, a na drugom tv sa STB uređajem nema vraćanja unazad?
Glupost totalna.
Kako si citirao ovaj paket, tu ne dobijaš pomenuti uređaj. Dobijaš samo parametre za mobilni, ali nije problem ako imaš neki android box instaliraš aplikaciju i upravljaš mišem... Ali imaš opciju da naručiš preko sajta i dodatno onda doplaćuješ mesečno tu uslugu.
f62c5d26be337beeeddd3ba83c64579c.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Glupost totalna.
Uz Super sve plus Move dobijaš jedan uređaj koji ima mogućnost vraćanja unazad. Uz Start ne.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Ja koristim Start i vracam na telefonu ili na racunaru koji je zakacen na TV. Aplikacija za Android je bolje odradjena od Web stranice koja je dosta konfuzna, koriste isti sistem kao i RTS Planeta i interfejs je uzas.

Ja koristim Start i vracam na telefonu ili na racunaru koji je zakacen na TV. Aplikacija za Android je bolje odradjena od Web stranice koja je dosta konfuzna, koriste isti sistem kao i RTS Planeta i interfejs je uzas.
E stvarno to si u pravu stvarno bi to mogli bolje da odrade. Al neće mrzi ih. Samo mrzovolja ništa drugo nije u pitanju.

Na andorid aplikaciji na telefonu, slika stoji a zvuk normalno ide. Jel imao neko ovaj problem? Na svakom kanalu je tako...

Sent from my Mi10T using Tapatalk

Na andorid aplikaciji na telefonu, slika stoji a zvuk normalno ide. Jel imao neko ovaj problem? Na svakom kanalu je tako...

Sent from my Mi10T using Tapatalk
Ima neki problem box mi brljavi od noćas nekih 02:40h, na telefonu mi lepo radi dok na telefonu kod brata isto brljavi.

Pozdrav,

Evo koji kanali imaju vraćanje/premotavanje (na Supernova OTT sajtu... verovatno je isto i za aplikaciju na Move box-u):

Kod:
24 Kitchen HD
AMC
AXN
AXN Spin
Agro TV HD
Animal Planet HD
Arena Sport 1 HD
Arena Sport 1x2
Arena Sport 2 HD
Arena Sport 3 HD
Arena Sport 4 HD
Arena Sport 5 HD
B92 HD
BBC Earth HD
Balkan Trip HD
CineStar TV 1
CineStar TV Action 
CineStar TV Comedy 
CineStar TV Fantasy 
Cinemax 2 HD
Cinemax HD
DOX TV
Discovery
Diva
E!
Epic Drama HD
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
Fight Network
Film Klub
Film Klub Extra
Filmbox Extra HD
Filmbox Premium HD
Filmbox Stars
Fox Crime HD
Fox HD
Fox Life HD
Fox Movies HD
HBO 2 HD
HBO 3 HD
HBO HD
Happy TV
Hype TV HD
ID HD
Kitchen HD
Klasik TV
Kurir TV HD
Minimax
National Geographic HD
National Geographic Wild HD
Nick Jr.
Nickelodeon
Nicktoons
PRVA FILES
PRVA KICK
PRVA LIFE
PRVA PLUS
Pink
Pink 3 Info
Pink Action
Pink Classic
Pink Comedy
Pink Crime & Mystery
Pink Family
Pink Film
Pink Horror
Pink Movies
Pink Music
Pink Premium
Pink Reality
Pink Romance
Pink Sci-Fi & Fantasy
Pink Serije
Pink Thriller
Pink Western
Prva Max
Prva TV HD
Prva World
RTS 1 HD
RTS 2 HD
RTS 3
RTS Drama
RTS Kolo
RTS Muzika
RTS Poletarac
RTS Trezor
RTS Zivot
RTV Vojvodina
RTV Vojvodina 2
Red TV
SCI FI HD
Star TV
Superstar TV HD
TLC
TV 1000
Timeless Dizi Channel
Travel HD

Dakle 97 kanala. 7 dana u nazad.

Nemam info za Zadruga kanale da li imaju ili nemaju CUTV :D :D

Poslednja izmena:
Da to su ti kanali

Mada su mogli da ubace i history kanale i pink pedia, dobri dokumentarni kanali imaju lepe emisije.

Zanimljiva stvar je da oni kanali kopernikus sever, istok, zapad, jug rade samo preko interneta, na "move" uređaju ne rade.

Jel još nekome na "move" uređaju ovako velike ikone kanala umesto onih sličica trenutnih emisija. Kada se gleda uživo ne piše naziv emisije već samo naziv kanala i nema one crvene crte koliko još neka emisija traje.
12821141013b601b7082454d2eef961c.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Zanimljiva stvar je da oni kanali kopernikus sever, istok, zapad, jug rade samo preko interneta, na "move" uređaju ne rade.

I još mnogi lokalni kanali.....zato što jednostavno nisu u ponudi kablovske tv i samim tim ne rade preko dvb-c.
Verovatno imaš i cam modul ili skajmaster box koji su samo dvbc i verovatno si primetio da tih lokalnih kanala nema.....

Poslednja izmena:
Ovako izgleda uživo kad se gleda, piše samo naziv kanala i nema one crte, isto kada pritisnem dugme na daljinskom za vraćanje unazad ne stoji na trenutnoj emisiji već stoji na četvrtak poslednja emisija, bez obzira na kanal.
3a72c1184408eba43bb148e2e8dd9db6.jpg

Isto je i kod mene na starom OTT uređaju i na mobilnoj aplikaciji.
Verovatno nešto rade-menjaju....unazađuju, ko će ga znati....:D

Ovako izgleda uživo kad se gleda, piše samo naziv kanala i nema one crte, isto kada pritisnem dugme na daljinskom za vraćanje unazad ne stoji na trenutnoj emisiji već stoji na četvrtak poslednja emisija, bez obzira na kanal.

Isključi move uređaj iz struje sačekaj 3-4 sekunde pa uključi

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Da nije Iris???

Isključi move uređaj iz struje sačekaj 3-4 sekunde pa uključi

Sve je već urađeno i ne pomaže ništa

Da nije Iris???

Joj ćuti sve koje znam žale se na iris

Isto je i kod mene na starom OTT uređaju i na mobilnoj aplikaciji.
Verovatno nešto rade-menjaju....unazađuju, ko će ga znati....:D
Neka ne valja još 5 dana, ali ako će isto da bude neka se teraju onda.

Poslednja izmena od urednika:
Hahahahah taj iris je čudo

Sad videh i kod mene je na oba move uređaja isto takva slika nešto su izmuvali jutros nije bilo ovako

Sad videh i kod mene je na oba move uređaja isto takva slika nešto su izmuvali jutros nije bilo ovako

Ja se bio uplašio da nije nešto do uređaja, dobro je.

E još jedno pitanje.
Raspitujem se danas i saznam da je u moje mesto stigao Supernovin internet, ali ne optika kako sam do sad mislio nego preko koaks kabla.
Ok, brzine su veće (do 80mbit ili 50 mbit, ne znam tačno) nego ADSL Telekomov, ali šta je sa ostalim stvarima?
Čitao sam malo, pošto se ne razumem, ispada da bi trebalo da je kablovski net svakako bolji od ADSL ne samo što se tiče brzine već i stabilnosti.
Kakva su vaša iskustva sa SN kablovskim netom?

Hteo bih da predjem sa mtsa na supernovu... Pa me zanimaju vasa iskustva vas sto imate Supernovu, kako radi tv i net (forumas iznad napisao da je odlican), obzirom da se kod mene u okolini svi zale....

Izgleda da nešto muljaju sa vraćanjem unazad, kako na Move, OTT tako i na mobilnoj aplikaciji. Ovako je na pojedinim kanalima na telefonu:
5538169654eca15e3f13f7283b841e73.jpg
8874f4f14d76946ad63c1dc87e70022f.jpg
a87345bcfd337dc4dbbdfe5e0b8d87b3.jpg

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno