Koji je to paket na na upstreamu imaš 16 kanala a na downu samo dva?
Da li je moguce pristupiti ZTE F612?
Pozdrav,
Imam pitanje oko CGNat na SN. Sad sam na mts ADSL, ali nameravam preći na SN optiku, pa me interesuje kako taj CGNat smeta za igranje Fortnite ili drugih igrica online na PS4 i da li smeta uopšte?
Da ne ispadne da nisam čitao prethodne postove, čitao sam, ovde sam i saznao za taj proble, ali pošto mi to nije baš jasno, molim nekog samo kratko, ako može, da mi objasni da li to može da utiče na online igranje. Plašim se da uzmem a onda budu neki problem, deca će me isterati iz kuće![]()
Mts internet koji imam je sasvim ok, retko kada je bilo nekakvih problema, ali je to vrv što sam od pošte udaljen 100 metara. Hteo bih da menjam jer mi više nije dovoljna brzina od 20mbit, a i optika je (valjda) optika što se tiče stabilnosti veze i odstupanja. Mada vidim da i tu zna da bude nekih problema.
Hvala unapred. Sve najbolje u novoj godini i da smo živi i zdravi.
Za pismene piše sve hahahhaa, hvalaPročitaj gornji desni ugao na ekranu!
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Super vest baš za Novu godinu
Supernova je pripremila super novinu za svoje korisnike! Sa Novom godinom dolaze i novi kanali u našoj ponudi, tako da od danas korisnici “Super TV L” paketa imaju priliku da uživaju o izvanrednom TV sadržaju koji nude Discovery Turbo Xtra i Home&Garden Television. Discovery Turbo Xtra kanal obradovaće ljubitelje adrenalina, dvotočkaša i četvorotočkaša sa programskom šemom koja obiluje mnogobrojnim emisijama o automobilima, motorima, kamionima itd, dok je kanal Home&Garden posvećen ljubavi prema domu na kome se mogu pronaći najbolji saveti, trikovi i inspiracija kako da svoj dom tretirate baš onako kako i zaslužuje. Pomenuta dva kanala predstavljaju zamenu za kanale “Discovery Showcase” i “Fine Living” koji prestaju sa emitovanjem. “Super TV L” paket i dalje je u promotivnom periodu tako da svi novi korisnici prvih šest meseci plaćaju samo jedan dinar.
Fine Living prestaje sa emitovanjem na SN ili se potpuno ukida, prestaju da ga snimaju (proizvode) pa ga nema nigde?
Potpuno se ukida kao i discovery showcaseFine Living prestaje sa emitovanjem na SN ili se potpuno ukida, prestaju da ga snimaju (proizvode) pa ga nema nigde?
https://en.wikipedia.org/wiki/Fine_Living_(European_TV_channel)Fine Living and Food Network has been integrated into the programming of Discovery, TLC and Investigation Discovery in the Benelux.[4] FINE LIVING WILL CLOSE AFTER 31 DECEMBER LIKE DISCOVERY SHOWCASE
Pojavio se prevod. Mada cu ga izbaciti iz liste favorita za dokumentarce posto ne volim kola a ni motore.Ovaj kanal DTX nema prevod.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Ako sam te dobro razumeo, odes u http://192.168.100.1 i namestis/vidis sta ti treba
ja imam neku stariju verziju modema ...ali mislim da je ova odgovarajuca
![]()
Jel može na Move uređaju da se isključi konvertovanje SDR signala u HDR?Discovery je u HD preko usluge TV po TVOM
Da, bitno je da pod Interface drzis enabled za 5GHz, ostalo su default vrednosti
Zar Gpon super par nisu Supernovini paketi?
Kod mene je sve isto kao kod tebe osim što ja nemam onu opciju output power što je kod tebe current channel 36/80 a kod mene 100/80... Da li to može da utiče na rad?
Ovi su bili danas, ispostavilo se da mi je download bio loš zbog kabla sa kamere na ulazu u zgradu koji je pravio neki šum, ali i dalje mi lagaju veliki filmovi preko mreže preko wifi a ranije nisu... Nervira me to malo. "Malo"...
Ona slika je sa net-a, tvog modela modema pa sam samo ilustrovao, tamo su vrv default podesavanja
ova slika je sa mog modema
Pogledajte prilog 295022
...to za streaming je nezgodno, ne znam sta moze da bude
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari