Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i moje "liste",sve je isto samo se POWER razlikuje.Sta to znaci?Moj paket je 80/8.

Captfure.PNG

Pozdrav,

Imam pitanje oko CGNat na SN. Sad sam na mts ADSL, ali nameravam preći na SN optiku, pa me interesuje kako taj CGNat smeta za igranje Fortnite ili drugih igrica online na PS4 i da li smeta uopšte?

Da ne ispadne da nisam čitao prethodne postove, čitao sam, ovde sam i saznao za taj proble, ali pošto mi to nije baš jasno, molim nekog samo kratko, ako može, da mi objasni da li to može da utiče na online igranje. Plašim se da uzmem a onda budu neki problem, deca će me isterati iz kuće:)

Mts internet koji imam je sasvim ok, retko kada je bilo nekakvih problema, ali je to vrv što sam od pošte udaljen 100 metara. Hteo bih da menjam jer mi više nije dovoljna brzina od 20mbit, a i optika je (valjda) optika što se tiče stabilnosti veze i odstupanja. Mada vidim da i tu zna da bude nekih problema.

Hvala unapred. Sve najbolje u novoj godini i da smo živi i zdravi.

Nema nikakvih problema, moj klinac cepa fortnite, minecraft i call of duty. Fortnite gura na 200fps u medium, Minecraft 350 render distance na najveće... Koliko sam razumeo taj cgnat ne pravi problem za igranje igrica za obične korisnike i ne samo za igrice već i za sve ostalo

Postoji li mogućnost da admin odvoji temu supenova internet od tv, pošto me internet supernove uopšte ne interesuje...?

Bez ljutnje druže ali to što tebe ne interesuje, preskoči. Ovo je tema o kablovskom distribiteru koji pruža usluge interneta, televizije i telefonije.

Jedno pitanje.

Već dva dana me net *mjau**mjau**mjau**mjau*, danas su bili, promenili su modem ali opet isto. Ping i upload odličan, download se raspada, ne preko 10mb osim na momente semo (plaćam 120).

Imam ovu poslednju verziju modema valjda kod koje su podešavanja za 2.4ghz i 5ghz na istoj strani, a jedna se aktivira tako što se druga disable-uje ili kako?

Imam problem sa strimingom sadržaja sa kompa preko plexa i servia, na starom modemu sam to prevazišao tako što sam prebacio u ruteru da radi na 5ghz, ali sada se problem vratio i jako me nervira (barem dok mi ne stigne usb3-gigabit adapter).

Pitanja su:

- kako da budem siguran da mi je wifi na 5ghz
- da li ovaj problem sa lošim downloadom može da utiče na protok podataka kroz mrežu, neko zagušenje i sl?...

Model modema je tc 7210.

Hvala.

Ako sam te dobro razumeo, odes u http://192.168.100.1 i namestis/vidis sta ti treba

ja imam neku stariju verziju modema ...ali mislim da je ova odgovarajuca

wifi-setup-75281-large.jpg

Imate li Studio B?
Ispisuje kad prebacujem da je Studio B, ekran crn, a tv prijavljuje da nema signala, na oba tv-a...
Sta se desava?

Proverih, osim sto nema na tv preko cam, nema ni preko stb kod SN ali nema ni na mts-u preko njihovog stb...
Stvarno, šta se dešava, otisli na odmor i zatvorili radnju ili ...?

Nazvah (sta cu radoznalost mi velika), kazu da je do Studija B, ocekuje se za 1,5-2h da ce se uspostaviti usluga...

Poslednja izmena:
Super vest baš za Novu godinu

Supernova je pripremila super novinu za svoje korisnike! Sa Novom godinom dolaze i novi kanali u našoj ponudi, tako da od danas korisnici “Super TV L” paketa imaju priliku da uživaju o izvanrednom TV sadržaju koji nude Discovery Turbo Xtra i Home&Garden Television. Discovery Turbo Xtra kanal obradovaće ljubitelje adrenalina, dvotočkaša i četvorotočkaša sa programskom šemom koja obiluje mnogobrojnim emisijama o automobilima, motorima, kamionima itd, dok je kanal Home&Garden posvećen ljubavi prema domu na kome se mogu pronaći najbolji saveti, trikovi i inspiracija kako da svoj dom tretirate baš onako kako i zaslužuje. Pomenuta dva kanala predstavljaju zamenu za kanale “Discovery Showcase” i “Fine Living” koji prestaju sa emitovanjem. “Super TV L” paket i dalje je u promotivnom periodu tako da svi novi korisnici prvih šest meseci plaćaju samo jedan dinar.

Fine Living prestaje sa emitovanjem na SN ili se potpuno ukida, prestaju da ga snimaju (proizvode) pa ga nema nigde?

Super vest baš za Novu godinu

Supernova je pripremila super novinu za svoje korisnike! Sa Novom godinom dolaze i novi kanali u našoj ponudi, tako da od danas korisnici “Super TV L” paketa imaju priliku da uživaju o izvanrednom TV sadržaju koji nude Discovery Turbo Xtra i Home&Garden Television. Discovery Turbo Xtra kanal obradovaće ljubitelje adrenalina, dvotočkaša i četvorotočkaša sa programskom šemom koja obiluje mnogobrojnim emisijama o automobilima, motorima, kamionima itd, dok je kanal Home&Garden posvećen ljubavi prema domu na kome se mogu pronaći najbolji saveti, trikovi i inspiracija kako da svoj dom tretirate baš onako kako i zaslužuje. Pomenuta dva kanala predstavljaju zamenu za kanale “Discovery Showcase” i “Fine Living” koji prestaju sa emitovanjem. “Super TV L” paket i dalje je u promotivnom periodu tako da svi novi korisnici prvih šest meseci plaćaju samo jedan dinar.

Što bi naš narod rekao: " Tante za kukuriku "

Poslednja izmena:
Ovaj kanal DTX nema prevod.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Fine Living prestaje sa emitovanjem na SN ili se potpuno ukida, prestaju da ga snimaju (proizvode) pa ga nema nigde?
Potpuno se ukida kao i discovery showcase
Fine Living and Food Network has been integrated into the programming of Discovery, TLC and Investigation Discovery in the Benelux.[4] FINE LIVING WILL CLOSE AFTER 31 DECEMBER LIKE DISCOVERY SHOWCASE
https://en.wikipedia.org/wiki/Fine_Living_(European_TV_channel)

Kakva senzacija. Ubacuju nove kanale zbog gasenja starih i to bi trebalo da bude odusevljenje za korisnike i prikupljanje poena. Waaau

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

^^
Moram priznati da nisam shvatio komentar?
Nije supernova nista ugasila, ugasio ih je Discovery Inc. zapravo je njihov sadrzaj integrisao u druge kanale, lepo pise na linku koji sam ostavio.

Poslednja izmena:
Ako sam te dobro razumeo, odes u http://192.168.100.1 i namestis/vidis sta ti treba

ja imam neku stariju verziju modema ...ali mislim da je ova odgovarajuca

wifi-setup-75281-large.jpg

Pa da, tu sam i podešavao, samo ne znam da li su sva podešavanja ok. Da li će wifi raditi na 5ghz bez obzira na ova podešavanja dole koja,iskreno, nemam pojma za šta su?

Da, bitno je da pod Interface drzis enabled za 5GHz, ostalo su default vrednosti

Da, bitno je da pod Interface drzis enabled za 5GHz, ostalo su default vrednosti

Kod mene je sve isto kao kod tebe osim što ja nemam onu opciju output power što je kod tebe current channel 36/80 a kod mene 100/80... Da li to može da utiče na rad?

Ovi su bili danas, ispostavilo se da mi je download bio loš zbog kabla sa kamere na ulazu u zgradu koji je pravio neki šum, ali i dalje mi lagaju veliki filmovi preko mreže preko wifi a ranije nisu... Nervira me to malo. "Malo"...

Kod mene je sve isto kao kod tebe osim što ja nemam onu opciju output power što je kod tebe current channel 36/80 a kod mene 100/80... Da li to može da utiče na rad?

Ovi su bili danas, ispostavilo se da mi je download bio loš zbog kabla sa kamere na ulazu u zgradu koji je pravio neki šum, ali i dalje mi lagaju veliki filmovi preko mreže preko wifi a ranije nisu... Nervira me to malo. "Malo"...

Ona slika je sa net-a, tvog modela modema pa sam samo ilustrovao, tamo su vrv default podesavanja
ova slika je sa mog modema

dg.png

...to za streaming je nezgodno, ne znam sta moze da bude

Ona slika je sa net-a, tvog modela modema pa sam samo ilustrovao, tamo su vrv default podesavanja
ova slika je sa mog modema

Pogledajte prilog 295022

...to za streaming je nezgodno, ne znam sta moze da bude

Pa da, tako je bilo i na mom prošlom modelu, odabereš na jednom mestu koju ćeš brzinu i ćao, ovde su napravili dosta glupavo, imaš dve grupe opcija pa se snalazi, ovu aktiviraj, onu deaktiviraj, nekako mi je konfuznije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno