Милисав
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.10.2015
- Poena
- 515
Namesti na 50 hz sigurno ti je na 60 fabrički to ti je razlog, tako je bilo kod mene stavi da bude 50hz i sve je okej.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Haaaa, jeste to. Hvala brapice
Namesti na 50 hz sigurno ti je na 60 fabrički to ti je razlog, tako je bilo kod mene stavi da bude 50hz i sve je okej.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Mislim da nije zbog 500 din, nego moraju da aktiviraju karticu telefonom kada je donesu... Meni cak i nije ista kartica bila za STB i za Cam modulHoću da zamenim STB za CI modul, otišao u poslovnicu, pitam ih za zamenu, kaže možete samo da podnesete zahtev, 500 dinara košta i da čekate da dođu tehničari...
Ne postoji varijanta da im ja donesem uređaj, oni meni daju drugi, potpišem revers i gotovo, nego moraju oni da dolaze, da u vreme pandemije ulaze u kuću da bi naplatili zamenu 500 dinara...
Ne znam za tvoju karticu, meni su i karticu menjali koja je bila u starom boxu, aktivirali i cekali da krene signal... Tek tada su otisliKartice su iste, a čak i da nisu zar nije jednostavnije aktivirati karticu u poslovnici nego iz moje sobe?
Kartice su iste, a čak i da nisu zar nije jednostavnije aktivirati karticu u poslovnici nego iz moje sobe?
Superstar HD, šta im znači to HD u nazivu?? Horrible disgusting? Pogledajte prilog 294620
Sent from my Mi10T using Tapatalk
Moraš ih zvati, kod mene i na tv-u i na move box-u slika odlična, ne znam šta bi mogao biti problem.Uzas, al' tako je od samog pocetka, kad pustaju njihovu produkciju/serije, slika je extra i zvuk takodje...a ove filmove sa ovakvim vizuelnim artefaktima:S:...ne gledam, skoro uopste te kanale Superstar/Super !
Kod mene je i na tom filmu isto kao na slici što sam postavio .. Kopernikus S. PazovaEvo kod mene Superstar, sad je na programu Hankok. Ex RV![]()
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Imam Super Par paket, 2x STB i 1x Modul. Koja je cena za dodatni STB? Na sajtu stoji 299 din mesecno, da li je to tacno?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Znaci nemogu i da hocu, steta...
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Na dosta komentara na benčmarku se popije đon, ne znam što.Koja je poenta posta ako se sme pitati?![]()
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Koja je poenta posta ako se sme pitati?![]()
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Verovatno je jeo sendvic dok je slikao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari