Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoću da zamenim STB za CI modul, otišao u poslovnicu, pitam ih za zamenu, kaže možete samo da podnesete zahtev, 500 dinara košta i da čekate da dođu tehničari... :)

Ne postoji varijanta da im ja donesem uređaj, oni meni daju drugi, potpišem revers i gotovo, nego moraju oni da dolaze, da u vreme pandemije ulaze u kuću da bi naplatili zamenu 500 dinara...

Hoću da zamenim STB za CI modul, otišao u poslovnicu, pitam ih za zamenu, kaže možete samo da podnesete zahtev, 500 dinara košta i da čekate da dođu tehničari... :)

Ne postoji varijanta da im ja donesem uređaj, oni meni daju drugi, potpišem revers i gotovo, nego moraju oni da dolaze, da u vreme pandemije ulaze u kuću da bi naplatili zamenu 500 dinara...
Mislim da nije zbog 500 din, nego moraju da aktiviraju karticu telefonom kada je donesu... Meni cak i nije ista kartica bila za STB i za Cam modul

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Kartice su iste, a čak i da nisu zar nije jednostavnije aktivirati karticu u poslovnici nego iz moje sobe?

Trebali jutros da dodju da instaliraju Move uredjaj, dali mi obnovu ugovora sa Super par plus na ovaj novi Super par plus Move, prosle nedelje me zvali zakazali instalaciju za danas od 9 do 10 jos ih nema, bezobrazno sa njihove strane, odvojis taj period za njih oni te ispale.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Kartice su iste, a čak i da nisu zar nije jednostavnije aktivirati karticu u poslovnici nego iz moje sobe?
Ne znam za tvoju karticu, meni su i karticu menjali koja je bila u starom boxu, aktivirali i cekali da krene signal... Tek tada su otisli

Jeste jednostavnije u poslovnicu da se aktivira i tako direktno uđe u sistem, ali supernova ne bi bila to što jeste a da ne zakomplikuje.
Kod njih je sve komplikovano, kao da uživaju u tome

A o cemu bi onda mi pisali da je kod njih sve sjajno i bajno...

Послато са POCO X3 помоћу Тапатока

Kartice jesu iste, ali ces svakako dobiti drugu.

I moraju oni da ti donesu ne moze u poslovnici.

ja sam to razumeo da je iz bezbednosnih razloga, i da se zna tacno ko je karticu gde odne i kome je ugradjena, a ne da neko sa fiktivnom adresom pokupi kartice i izgubi se.

Poslednja izmena:
Korisnik sam 8 godina i to na istoj adresi, tako da priča o fiktivnoj adresi nema smisla... Ako je ugovor važeći i postoji revers ne vidim problem za operatora... Ako misle da bih odneo karticu ko zna gde, to mogu da uradim i kad je oni instaliraju, nije teško izvaditi karticu i CI modul iz TV-a...

U svakom slučaju, nije mi toliko bitno šta će biti na sekundarnom televizoru, STB ili CI modul...

Superstar HD, šta im znači to HD u nazivu?? Horrible disgusting? IMG_20201224_172801.jpg

Sent from my Mi10T using Tapatalk

Glupo mi bilo da slikam sa par metara, samo sam prošao pored naroda i onako seljački kulovski bacao pogled ka kesama. Ovo je red ispred SBB-a, ne vidi se lepo ali pola njih nosi opremu da vrati.

Glupo mi bilo da slikam sa par metara, samo sam prošao pored naroda i onako seljački kulovski bacao pogled ka kesama. Ovo je red ispred SBB-a, ne vidi se lepo ali pola njih nosi opremu da vrati.
Koja je poenta posta ako se sme pitati? :)

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Evo kod mene Superstar, sad je na programu Hankok. Ex RV
953717d54eb85dff24fe28c34e8b6ff6.jpg

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Uzas, al' tako je od samog pocetka, kad pustaju njihovu produkciju/serije, slika je extra i zvuk takodje...a ove filmove sa ovakvim vizuelnim artefaktima:S:...ne gledam, skoro uopste te kanale Superstar/Super !
Moraš ih zvati, kod mene i na tv-u i na move box-u slika odlična, ne znam šta bi mogao biti problem.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ja sam pre pola sata gledao neki film na Superstaru i sve je bilo ok do 15 min pre kraja, onda je krenulo kockanje do negledljivosti. Često im se to dešava

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

@Piros nije to pixelizacija, "kockanje" slike ! vec horizontalne linije, preko celog ekrana, kao sto je na slici kod dejan#7

Imam Super Par paket, 2x STB i 1x Modul. Koja je cena za dodatni STB? Na sajtu stoji 299 din mesecno, da li je to tacno?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Imam Super Par paket, 2x STB i 1x Modul. Koja je cena za dodatni STB? Na sajtu stoji 299 din mesecno, da li je to tacno?

Jedino možeš da uzmeš MOVE uređaj kao dodatni, ne i STB i modul, tu si na maksimumu

Znaci nemogu i da hocu, steta...

Koja je poenta posta ako se sme pitati? :)

Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Na dosta komentara na benčmarku se popije đon, ne znam što.
Ajde da ti nacrtam Bosla mada znam da si shvatio post ali nije mi teško :)

Poenta je ta da SBB boli uvo što im narod odlazi. Umesto da krenu u rat i krenu da se bore i za stare i za nove korisnike oni prekrstili ruke i to je to. Bez obzira što je privatna kompanija u pitanju, ako malo ne "zalegnu" i smanje ionako nenormalne cene. Meni iskreno žao što sam otišao od SBB-a ali dok ih ne zasvrbi neće da se opamete

I Telekom ( Supernova naravno) i SBB je isto s.r.a.n.j.e, bez prave konkurencije, pitanje je samo cije je s.r.a.n.j.e lepse upakovano ili na sta smo lokacijski osudjeni...

Nemojte koristiti usloge ovih mutanata

Mojima salju racune za wifi koji se ne koristi vec godinu dana jer je antena skinuta u selu, moji nikad nisu imali ugovor sa njima a prethodni wifi operater kojeg su koristili 3 godine sa istim takodje nisu imali ugovornu obavezu

jednostavno odbijaju svaki nacin za raskid kao nekog ugovora i dalje salju mesecne racuna koji moji roditelji placaju iako uslugu ne koristi niko godinu dana, preko telefona i email odbijaju raskid ugovora kao mora licno, po njima moraju ljudi od 70 godina sad da sednu u autobis i idu 100km da raskinu nesto sto uopste ne postoji

Mislim da to nije slucaj za ovaj forum, vi imate neke druge probleme kada tako nesto prihvatate...

Verovatno je jeo sendvic dok je slikao :D

Totalno pogrešan zaključak. Ja ne mogu da ih svarim kad ih vidim na TV-u, i naravno navijam za SBB u svakom pogledu. Ja sam pitao da li će da mi skinu kabl do kuće kad sam raskidao ugovor, kada su rekli da nećw laknulo mi jer za dve godine ću da se vratim SBB-u. Moje (loše) mišljenje o aktuelnoj vlasti ne može da promeni ni 1000 Supernova i Mts-a ali trenutno sam primoran da se upravljam novčanikom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno