Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vidim šta te to sprečava da zameniš mesta uređajima, bukvalno treba samo da 2 puta odvrneš konektor koji ide u uređaj i na njegovo mesto doneseš drugi uređaj koji si takođe odvrnuo i isključio coax kabl. Neće matorci umreti za 5 minuta koliko ti treba da odneseš uređaj > pročitaš vrednost za jačinu > vratiš uređaj nazad.

A šanse su velike da je problem loše montiran konektor na kabl.. Ili na samom TV-u :D :D

@shamanNS, vraćam poruke sada, i rekao bih da si me pomešao sa Milanom, ja nemam problem :) . Milančetu slab signal

Čitao sam pre da ste se žalili kako ne dobijate naloge za tv po tvom... Ja dobio upravo na mail, juče poštar doneo ugovor na potpis i evo upravo sad stiglo na mail. [emoji16] Uzeo sam ovaj najniži super par 80/8...

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Čitao sam pre da ste se žalili kako ne dobijate naloge za tv po tvom... Ja dobio upravo na mail, juče poštar doneo ugovor na potpis i evo upravo sad stiglo na mail. [emoji16] Uzeo sam ovaj najniži super par 80/8...

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Jedno pitanje vezano za "TV po tvom" ...

Ima već nekoliko meseci kako onaj njihov OTT uređaj, odnosno TV po TVom, ne radi baš kako treba. Vrlo često se gasi a ponekad neće ni da se upali. Monteri koji su bili da mi instaliraju opremu još u Junu mesecu ove godine su rekli da bi trebalo od Septembra da menjaju stare OTT uređaje za nove, ali još uvek nikakvo obaveštenje niti poruku nisam dobio :trust:

Šta uraditi u ovom slučaju? Samo im poslati poruku preko fejsa da mi ne radi "TV po tvom" i da tražim drugi ?

Poslednja izmena:
To ne znam, ja koristim samo tv po tvom za telefon, bez uređaja. Ali naravno ako ti ne radi kako treba zovi ih dok ne srede ili ne zamene uređaj.

Sent from my Mi10T using Tapatalk

Stigao mi danas MOVE box ali ne mogu da ga nakacim na WiFi jer mi preko moje tacke trazi lozinku za povezivanje, a ja na toj tacki nemam nikakvu lozinku tj zastitu. Zna li neko sta moze biti razlog. MOVE box je u drugoj sobi od one gde mi je ruter pa zato mora preko WiFi.

Stigao mi danas MOVE box ali ne mogu da ga nakacim na WiFi jer mi preko moje tacke trazi lozinku za povezivanje, a ja na toj tacki nemam nikakvu lozinku tj zastitu. Zna li neko sta moze biti razlog. MOVE box je u drugoj sobi od one gde mi je ruter pa zato mora preko WiFi.
Kako stigao? Zar to ne donose njihovi tehničari i oni postavljaju?

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

od danas sam postao korisnik Box 4 Beli paket
U petak vracam opremu od super...nje provajdera
Javicu kada mi posalju racun ili daju da platim na salteru

Sada vidim da je ubačen novi kanal Arena 1x2.
Kod mene na broju 98.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

S obzirom da ću sa MTSa verovatno preci na supernova, interesuje me da li na "super sve start" paketu mogu da gledam TV na telefonu bez dodatnih plaćanja ili za to moram da imam move.

Možes na telefonu, ja sam potpisao super par start, i dobio nalog za tv po tvom.

Što pišeš ako nema na šta da se žališ :D :D
Mislio sam da se pohvalim ;) pohvalim Supernovu. Krtaak jr period za neko sumiranje ali ono na prvu loptu na osnovu jednog dana korišćenja - net odličan, upravo proveren na kablu opet 188/20, wifi 101/20. Net bolji Supernova.
Kablovska, kanali ok, ali prednost EON-u za uređaj jer je android i bolji interfejs i stabilniji. Ovde kad vraćaš usereš se koliko premota za sekund, baš smor. Slika odlična i kod supernove

Ni ja nisam uspeo da ga povezem preko wifi, samo kablom

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Ja sam drugi move uređaj povezao na wi-fi bez problema. Ja imam lozinku naravno zaštićen mi je signal ukucao šifru preko daljinskog i sve radi u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Nisam bio kuci, bio na poslu. Obnovio ugovor za SUPER SVE paket + MOVE....u prevodu veci internet i MOVE box za 100 dinara vise.

Jel postoji mogućnost trenutni "super sve plus" paket koji trenutno koristim, nadograditi na ovaj "super sve plus MOVE" paket..?
Preći sa 200 na 250Mbit + dobiti MOVE uređaj, s obzirom da me ovaj dosadašnji "TV po tvom" dosta nervirao.

Poslednja izmena:
Jel postoji mogućnost trenutni "super sve plus" paket koji trenutno koristim, nadograditi na ovaj super sve plus MOVE paket..?
Preći sa 200 na 250Mbit + dobiti MOVE uređaj, s obzirom da me ovaj dosadašnji "TV po tvom" veoma nervirao.
Da

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Možes na telefonu, ja sam potpisao super par start, i dobio nalog za tv po tvom.

Hvala Dejane. Ovo mi je bila važna informacija.

Još me interesuje i kako radi cam module ( da li je isti interfejs kao i na stb i ima li razlike u brzini rada u odnosu na stb) ako je neko isprobao.

Cam modul ti je samo zbog zaključanih kanala. Ne menja se interfejs, isto sve radiš na tv kao i do sad. Možda je za nijansu sporije menjaje kanala, ali zavisi i od tv.

Move isto radi kao ovaj tv po tvom? Lan ili wifi, tj tv po tvom mora na lan na wifi nema leba da radi kako treba.
I da li bolje radi? Jel isti interfejs, brzina menjanja kanala...? Ja sam. Potpisao ugovor sve max u avgustu jel mogu da i ja dobijem njih (ako su ista bolji od tv po tvom boxova)?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Jel ima fora da se smanji onaj skok kada vraćaš nešto na TV-u? Skače po2-3-5 min,baš ružno

Jeste 30 sekundi. Hvala.
I jedno pitanje, verovatno sada vidim neke stvari koje jučeenisam. Oni kajroni na raznim kanalima ne idu glatko već kao da im fali još koji fps da bi išlo kkao treba. Secka ali skroz malo, nije da ne smeta. Jel to tako i kod vas ili ne? Hvala

Jeste 30 sekundi. Hvala.
I jedno pitanje, verovatno sada vidim neke stvari koje jučeenisam. Oni kajroni na raznim kanalima ne idu glatko već kao da im fali još koji fps da bi išlo kkao treba. Secka ali skroz malo, nije da ne smeta. Jel to tako i kod vas ili ne? Hvala
Namesti na 50 hz sigurno ti je na 60 fabrički to ti je razlog, tako je bilo kod mene stavi da bude 50hz i sve je okej.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno