Čisto da se u ovoj temi nadovežem na polemiku oko HBO kanala, Total TV je sve kanale otključao, čak i HBO a videćemo kao će biti deaktivirani, da li ću HBO morati da deaktiviram ja ili će ga oni sami ukinuti 15.01.2021. godine.
Ko vec ima, u redovnom paketu sve kanale, tradicionalno dobija toljagu !![]()
Ako misliš jezik menia ne može sad sam gledao...Moze li da se na ovom Move uredjaju promeni jezik?
Ne bavi se ti MTSom nego vidi kako da priđemo root meniju Move uređaja, a onda će sve da nas boli uvo za kanale.Nije tačno za HBO [emoji14] Tj HBO+/HBO Premium (kako god sad zovu TV paket sa 3 HBO + 2 Cinestar + HBO OnDemand + HBO Go) se i kod MTS aktivira ručno pa otkazuje telefenom kad prođe mesec dana.
I MTS je ubedljivo najgori i najbezobrazniji što se tiče toga kako se neka dodatna usluga aktivira a kako se deaktivira... pa aktivacija ima i može na MojMTS portalu ili čak direktno na STB a deaktivacija eto "ne može tehnički" isto tako nego isključivo poziv na telefon ili odlazak u poslovnicu.
Imaš obaveštenje na poleđini računa.Pazite kad su ladno promenili žiroračun bez ikakvog obaveštenja....
Jesil' pogledao sa zadnje strane monitora?Elektronski račun nema poleđinu.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Pazite kad su ladno promenili žiroračun bez ikakvog obaveštenja....
Šta će vam šablon, uslikajte samo IPS QR kod i nema greškeMeni su u Septembarskom računu promenili na ovaj žiro račun 200-2769430102033-74 i od tada na računima stalno stoji on za plaćanje.
Valjda ga više neće menjati, stalno menjam šablon u e-bankingu...![]()
Šta će vam šablon, uslikajte samo IPS QR kod i nema greške
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Ima nas koji plaćamo e-bankingom preko računara a ne m-bankingom preko mobilnog. Ja imam naviku da proveravam podatke pre uplate pa sam primetio promenu broja računa i izmenio šablon.Šta će vam šablon, uslikajte samo IPS QR kod i nema greške
Dobijas elektronsku formu na mail da si platio racun, sta ce ti bolje od toga [emoji123]Meni nije jer volim da sve imam u mojoj elektronskoj formi
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
pročitaj objavu sa njihovog zvaničnog sajta tu ti sve piše vezano za HBO i Cinemax
https://mojasupernova.rs/a1280/Vesti/Novosti/Vreme-je-za-super-TV-novogodisnji-ugodjaj.html
Ne bavi se ti MTSom nego vidi kako da priđemo root meniju Move uređaja, a onda će sve da nas boli uvo za kanale.
PA procitao sam,zato se i zalim ovde.Ostale kanale su otkljucali a te nisu.Jel se jos nekom to desilo?
Nisu nikome te kanale otključali. Ti kanali se otključavaju pozivom na broj call centra. Pozovi ih i dobićeš kanale.
Super filmski i serijski program u okviru HBO premium paketa (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2, kao i HBO GO) možete pratiti ukoliko prethodno izvršite aktivaciju pozivanjem kontakt centra na 19911 ili 0800 311 312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari