Zekovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2017
- Poena
- 225
Najjeftiniji ti je kabl, ne znam kako se toga nisi setio?
Koja je svrha laptopa ako ga vucem sa lan kablom po kuci?
Najjeftiniji ti je kabl, ne znam kako se toga nisi setio?
Koja je svrha laptopa ako ga vucem sa lan kablom po kuci?
Jedino neka eksterna antena na USB.Sad sam proverio izgleda da mi ne radi lan kartica na laptopu tako da hteo ne hteo moram na wifi na idem , imam paket 80 a brzina mi oko 50 do 60 nema sanse vise da izvuce.
Imaš krš od laptopa...Sad sam proverio izgleda da mi ne radi lan kartica na laptopu tako da hteo ne hteo moram na wifi na idem , imam paket 80 a brzina mi oko 50 do 60 nema sanse vise da izvuce.
Sad sam proverio izgleda da mi ne radi lan kartica na laptopu tako da hteo ne hteo moram na wifi na idem , imam paket 80 a brzina mi oko 50 do 60 nema sanse vise da izvuce.
Čisto informativno me interesuje, u kojim slučajevima/primenama primetiš tu razliku od 20-30Mbps. Osim, naravno, na Speedtest-u?Sad sam proverio izgleda da mi ne radi lan kartica na laptopu tako da hteo ne hteo moram na wifi na idem , imam paket 80 a brzina mi oko 50 do 60 nema sanse vise da izvuce.
Potpuno ista svrha kao i sa wifiKoja je svrha laptopa ako ga vucem sa lan kablom po kuci?
To je do tvog racunara i nista vise.Sad sam proverio izgleda da mi ne radi lan kartica na laptopu tako da hteo ne hteo moram na wifi na idem , imam paket 80 a brzina mi oko 50 do 60 nema sanse vise da izvuce.
Jedino neka eksterna antena na USB.
Svi ruteri koje daje Supernova podržavaju wifi i na 2.4 i na 5Ghz, samo treba staviti istu šifru na obe mreže da bi radilo.
Ovde nemas 5GHz
Ovde nemas 5GHz
Trebalo bi da imas da izaberes kao na slici
Sent from my motorola one zoom using Tapatalk
![]()
The WF2411E is compatible with 2.4 GHz Wi-Fi networks. 2.4 GHz is the most widely used frequency and in some cases may be overcrowded.
Antennas
1 x 5 dBi
fixed
2.4 GHz
yes
5 GHz
no
60 GHz
no
Standards
IEEE 802.11b/g/n
Class
N150
Speed
150 Mbps
Transmit power
20 dBm
Security
WEP
WPA
WPA2
WPS
Guest network
no
Sve zavisi od podgrupe bivše ex mreže ja sam dobio ruter pa ne podržava 5GhzSvi ruteri koje daje Supernova podržavaju wifi i na 2.4 i na 5Ghz, samo treba staviti istu šifru na obe mreže da bi radilo.
Sve zavisi od podgrupe bivše ex mreže ja sam dobio ruter pa ne podržava 5Ghz
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Meni iskreno stvarno nije jasno zašto niste tražili nalog za Move od ekipe koja vam je postavljala uređaj. Meni su oni to od radili časkom. Što ja da se cimam?To je piraterija i nije za forum.
Ne znam sto neke korisnike kao mene zezaju sa ovim Move nalogom, 7 dana nisu u stanju da omoguce nalog kao da je to neka nauka a ne par klika misem. 7 dana od kako je ukljucen paket a nalog ne dobijam ali ce zato uredno da naplate sve. Kome ste prijavili ovo njihovo bahato ponasanje?
Meni iskreno stvarno nije jasno zašto niste tražili nalog za Move od ekipe koja vam je postavljala uređaj. Meni su oni to od radili časkom. Što ja da se cimam?
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
@rameddenas Bila su neka dva momka, podizvođači. Ja mu čak i nisam tražio već me je on pitao koja mi je mail adresa i za par minuta je stiglo.
I da trebalo je da naplate uslugu 500 din, i nakon toga da plaćam Move 300 din mesečno. Evo stiže račun i ništa od toga nije naplaćeno.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari