Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde nek još neko proba da sa HDMI CEC funkcijom uđe u root menu Move boxa.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Mala pomoc,imam paket super sve plus koji je 3599din.
Sad vidim da imaju novi paket super sve plus move koji je 3699din.
Skuplji 100din.
da li ja mogu sad da trazim raskid ugovora zbog povecanja cene?

Mozes naravno.
Sve to pise u vesti gde je objavljeno poskupljenje.

^Kako moze kad njegov paket nije poskupeo?I dalje placa super sve plus ...

^Kako moze kad njegov paket nije poskupeo?I dalje placa super sve plus ...
Čovek je napisao da je cena bila 3599 a od Nove godine je 3699...

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Jel ova aplikacija Move Tv po tvom moze da radi na sbb netu?

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Na osnovu cega zakljucujes da moze?
Nisam 100% siguran, ali mi se cini da je neko pomenuo pre izvesnog vremena da TV po tvom radi samo na Supernova i mts internetu...

Od jutros promenjene lokacije svih TV kanala. Opet moram da ih slažem :(
Novi Beograd, bivši Radijus Vektor.

Ne vidim razlog prijavljivanja ako vec svima otkljucavate, a jos gore nakon toga se moramo odjaviti a ko zakasni ili zaboravi povecava mu se racun. NEKA HVALA NE TREBA!!

Stigao ja kući sad s posla. Upalio move uređaj pustio HBO kad iskače plava informacija da nisam pretplaćen za taj kanal. Ne radi mi ni jedan HBO niti sinemax kanali. Odmah sam zvao na tel sad ću da vidim šta će biti...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ne vidim razlog prijavljivanja ako vec svima otkljucavate, a jos gore nakon toga se moramo odjaviti a ko zakasni ili zaboravi povecava mu se racun. NEKA HVALA NE TREBA!!

očigledno im je to namera-platiš dinar da uđeš u kolo a dva da izađeš.
a pretpostavljam da će im se "pokvariti" telefoni u call centru ili će biti jako teško da se dobiju posle 15.01......

Nema te sile da se prijavim za bilo šta što sami ne uključe. Preživeću bez HBO.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Nema te sile da se prijavim za bilo šta što sami ne uključe. Preživeću bez HBO.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Ja da nemam u sklopu paketa u životu ne bih doplatio za HBO. Sve ovo vreme jedan čestit film odgledao nisam. Nešto i ako valja već sam gledao. A još i po nekoliko puta repriziraju jedno isto.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

HBO jeste očajan kanal, samo holivudski glupi filmovi, ali je zato cinemax odlican
A ostaje nejasno i zašto supernova nema sve cinestar kanale?
To nije neka egzotika a nema ih.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pazite kad su ladno promenili žiroračun bez ikakvog obaveštenja....

Ladno su mi otkljucali samo neke kanale, a neke nisu. H2, xxx kanali su otkljucani, a HBO i Cinemax-nisu.

Sent from my Huawei p10 using tt

Ladno su mi otkljucali samo neke kanale, a neke nisu. H2, xxx kanali su otkljucani, a HBO i Cinemax-nisu.

Sent from my Huawei p10 using tt

Znaju sta gledas :d

Zvao sam sad telefonom i momak kaze da se kanali moraju odjaviti 15.01. a ne 31.01. kako su objavili.

Verujem da se moze prijaviti i odjaviti i mailom, to mi je nekako najefikasnije.

Nek ostane jedan screenshot da su najavili odjavljivanje do 31.01

Screenshot_2020-12-15.png

Poslednja izmena:
@bakara....možeš misliti kakav će kolaps biti kada će preko hiljadu korisnika pozvati call centar ili hiljadu njih da pošalju mail15.01, a već 16.01 to je jedan dan preko koji će da se naplati....
meni ovo liči na otimačinu para korisnicima.....živi bili pa videli....

Poslednja izmena:
Ko posalje emailom zahtev za prestanak besplatnoh hbo premium paketa, ce dobiti odgovr da ne moze emailom ili ce biti mi nismo barem 10 -15 dana kasnije otvorili vas email i sproveli vas zahtev...

To je cista navlakusa da se zaboravni ili neupuceni izmanipulisu pa da nekoliko meseci plate vise.
Sramota, bezobrazluk, podlo, kvarno...
To sve od uprave dolazi, to polazi i zavrsava u rukovodstvu firme.
Kakv je karakter tih na polozaju, tako se ophode i prema klijentima a od manipulatora i lopuža se ne moze nista drugo ni ocekivati.

Došle su sada indijanci da postave net i donose mi korišćeni ruter. Samo sam im se zahvalio i rekao da me zovu kad imaju nov.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Čisto da se u ovoj temi nadovežem na polemiku oko HBO kanala, Total TV je sve kanale otključao, čak i HBO a videćemo kao će biti deaktivirani, da li ću HBO morati da deaktiviram ja ili će ga oni sami ukinuti 15.01.2021. godine.

@Zeha....pa oni još nisu ni pustili paket a najavljuju otimanje para jer su napisali datum odjave 31.01. a operater je bakari rekao do 15.01.
aj pa da poverujemo da je greška....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno