Ja sam avcom i net mi odličan, sad sve zavisi koja lokacija, ja sam Beograd u samom centru odakle su krenuli sa radomradilo neko vreme od sinoc su ubacili staru plocu
Pogledajte prilog 294013 ako ste pod Avcom ogrankom crna pogibija sto se tice upload-a
Čovek je napisao da je cena bila 3599 a od Nove godine je 3699...^Kako moze kad njegov paket nije poskupeo?I dalje placa super sve plus ...
Čovek je napisao da je cena bila 3599 a od Nove godine je 3699...
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Hvala na info...https://mojasupernova.rs/a1278/Vesti/Novosti/Obavestenje-za-korisnike.html
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
MozeJel ova aplikacija Move Tv po tvom moze da radi na sbb netu?
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Ne vidim razlog prijavljivanja ako vec svima otkljucavate, a jos gore nakon toga se moramo odjaviti a ko zakasni ili zaboravi povecava mu se racun. NEKA HVALA NE TREBA!!
Ja da nemam u sklopu paketa u životu ne bih doplatio za HBO. Sve ovo vreme jedan čestit film odgledao nisam. Nešto i ako valja već sam gledao. A još i po nekoliko puta repriziraju jedno isto.Nema te sile da se prijavim za bilo šta što sami ne uključe. Preživeću bez HBO.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Ladno su mi otkljucali samo neke kanale, a neke nisu. H2, xxx kanali su otkljucani, a HBO i Cinemax-nisu.
Sent from my Huawei p10 using tt
Ladno su mi otkljucali samo neke kanale, a neke nisu. H2, xxx kanali su otkljucani, a HBO i Cinemax-nisu.
Sent from my Huawei p10 using tt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari