Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj najjeftiniji 599 din/mes. što reklamiraju nije smart tv.

Послато са GT-I9505 помоћу Тапатока

Da li radi EON na Kopernikus kablovski net (Supernova)

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Postoje dva različita EON-a.

Jedan je kad ti neko ko ima SBB pozajmi user/pass za “EON” koji je dobio u okviru svog SBB paketa, u tom slučaju nema pravila. Negde neki kanali rade, negde ne. Na mts mreži uglavnom ne radi ništa dobro.

Drugi je kad kupis “EON van mreze”. Onda će raditi svi kanali iz paketa koje si kupio.

Pre kupovine vox smart-a pogledati obavezno šta je kod njih smart i za šta vam treba smart tv.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Dobro radi, ako nemas Telekom internet, onda ne rade N1, SK i Nova S...

Mene zanima kako radi taj EON van mreze? Kakav je kvalitet slike u odnosu na kablovsku? Ima li bagova i koliko? Kasni li prenos u odnosu na kablovsku?

Mozda je vec neko pisao ali nisam nasao.

Ako uzmeš njihov uređaj (ja sam tako uradio) i full paket eon van sbb mreže, radi dobro i rade svi kanali, kašnjenja u odnosu na kablovsku ima malo, ali to je zbog prenosa preko interneta (IP televizija je uvek sporija u odnosu na satelit ili kablovsku). Ovaj paket radi na bilo kom netu. Kvalitet slike zavisi od emitera...

EON VAN MREZE radi na svim internet provajderima. Nema nikakvih ogranicenja. Ako uzmete i EON box onda nem razlike u odnosu na sliku preko kablovske. Ako ga koristite bez boxa na smart televizorima LG,Samsung,Sony i drugim televizorima koji imaju Android Tv(ne obican Android) slika je takodje odlicna. Ako koristite Eon na kompjuteru ili telefonu slika je losija nego preko kablovske.A slika kasni 30ak sekundi u odnosu na realno vreme.

EON VAN MREZE radi na svim internet provajderima. Nema nikakvih ogranicenja. Ako uzmete i EON box onda nem razlike u odnosu na sliku preko kablovske. Ako ga koristite bez boxa na smart televizorima LG,Samsung,Sony i drugim televizorima koji imaju Android Tv(ne obican Android) slika je takodje odlicna. Ako koristite Eon na kompjuteru ili telefonu slika je losija nego preko kablovske.A slika kasni 30ak sekundi u odnosu na realno vreme.

Hvala na odgovoru, to me zanimalo.

Onda obrišite sve, a ne samo moje, lepo sam im dao adresu i objasnio. Postavljaju pitanje 1000X za bezveze.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Ja dobi opomenu, ne znam zašto. Ne sviđa mi se ovo. Sve im smeta.

P. S. Vox televizore morate uživo probati. To sam saznao u servisu. Ogromne su razlike čak i između bliskih brojeva modela. Te oznake ništa ne znače. Naručuju u više fabrika. Meniji mogu biti jadni, jeftini i bez opcija a moze kao ovaj moj koji ima preslikan meni i sve od toshibe koju takođe imam. Znači, identični. Pregršt opcija. Eto.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Gledam vec par dana Nova S kanal i ne vidim zasto svi hoce taj kanal. Prosecan kanal ko i svi drugi.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Domaće serije. Najgledanije...
Jel ti sad jasno? [emoji16]

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Zar to ne ide na RTS-u od 8 uvece? :)

Ne registrovao sam se za 15 dana besplatnog perioda kod providera koji je trenutno u svadji sa Supernovom.

Ne registrovao sam se za 15 dana besplatnog perioda kod providera koji je trenutno u svadji sa Supernovom.

Ja sam od tog provajdera uzeo Full paket na 2 god....

MTS optika,
Trenutno na kanalu Klasik TV 113 pozicija..zamrznuta slika sa N1 televizije, reporter

Čitam danima forum, pratim ovu temu, i prosto ne mogu da verujem da niste još uvek shvatili zašto se sve ovo dešava... Klasično zamajavanje sporednim stvarima kako se ne bi obraćala pažnja na bitnu stvar, a to je - zašto TV Caribrod još uvek nije u HD?

Čitam danima forum, pratim ovu temu, i prosto ne mogu da verujem da niste još uvek shvatili zašto se sve ovo dešava... Klasično zamajavanje sporednim stvarima kako se ne bi obraćala pažnja na bitnu stvar, a to je - zašto TV Caribrod još uvek nije u HD?

+1 I mene to zanima.

Upravo sam se baš zapitao, evo me držim prst na čelu i razmišljam, razmišljam... [emoji848][emoji481]

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Evo sa sajta:

"Dragi korisnici,

Supernova nastoji da vam u što je moguće kraćem roku omogući praćenje televizijskog kanala TV Caribrod HD.

Hvala vam na ukazanom poverenju i strpljenju, a mi aktivno radimo na tome da vam omogućimo praćenje fantastičnih sadržaja ovog supernovističnog kanala, čime značajno unapređujemo tv ponudu, kao i uvek, u interesu naših korisnika.

Vaša Supernova"

:p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno