Zna li neko koji je ovo smart od 43 inča?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Da li radi EON na Kopernikus kablovski net (Supernova)
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Kod mene radi sve u EON-u a uzet je uz Total TV
Ja sam uzeo eon van sbb mreže za 1 tv i radi bez problema....
Dobro radi, ako nemas Telekom internet, onda ne rade N1, SK i Nova S...
Mene zanima kako radi taj EON van mreze? Kakav je kvalitet slike u odnosu na kablovsku? Ima li bagova i koliko? Kasni li prenos u odnosu na kablovsku?
Mozda je vec neko pisao ali nisam nasao.
EON VAN MREZE radi na svim internet provajderima. Nema nikakvih ogranicenja. Ako uzmete i EON box onda nem razlike u odnosu na sliku preko kablovske. Ako ga koristite bez boxa na smart televizorima LG,Samsung,Sony i drugim televizorima koji imaju Android Tv(ne obican Android) slika je takodje odlicna. Ako koristite Eon na kompjuteru ili telefonu slika je losija nego preko kablovske.A slika kasni 30ak sekundi u odnosu na realno vreme.
Zar to ne ide na RTS-u od 8 uvece?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ne registrovao sam se za 15 dana besplatnog perioda kod providera koji je trenutno u svadji sa Supernovom.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Senjak. Tu je neki hroncini problem kad god nas strefi neka vrsta nevremena. Obicno to sredi njihova ekipa za 5 minuta kada se pozove na teren..
A u supernovoj kodiran signal!MTS optika,
Trenutno na kanalu Klasik TV 113 pozicija..zamrznuta slika sa N1 televizije, reporter
Čitam danima forum, pratim ovu temu, i prosto ne mogu da verujem da niste još uvek shvatili zašto se sve ovo dešava... Klasično zamajavanje sporednim stvarima kako se ne bi obraćala pažnja na bitnu stvar, a to je - zašto TV Caribrod još uvek nije u HD?
Upravo sam se baš zapitao, evo me držim prst na čelu i razmišljam, razmišljam... [emoji848][emoji481]Čitam danima forum, pratim ovu temu, i prosto ne mogu da verujem da niste još uvek shvatili zašto se sve ovo dešava... Klasično zamajavanje sporednim stvarima kako se ne bi obraćala pažnja na bitnu stvar, a to je - zašto TV Caribrod još uvek nije u HD?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari