Technicolor. Pre njega sam imao Cbn.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Technicolor. Pre njega sam imao Cbn.
Kakav je internet kod supernove? Da li je obecanih 100mbps stvarno makar blizu 100mbps preko kabla?
Kopernikus, pre toga Prava Tv [emoji3526]
Ps. i dalje muke mucim sa WiFi-em. Na kevinom Huawei Nova 5T guram 100 mb download, a na mom iPhone 11 Pro 35-37 mb [emoji15]
Na kevinom Huawei Nova 5T guram 100 mb download, a na mom iPhone 11 Pro 35-37 mb [emoji15]
Ajde ako ti nije cimanje postavi neku sliku iz modema da vidimo koliko su ti kanala pustili za tu brzinu od 350/20 Mbps i kakvi su ti parametri na tom Technicolor 7210?
Pozz!
Hocu, nije mi tesko. Samo mi kazi gde tacno treba da udjem, tj. u koju opciju modema da bih slikao.
@sibasd gde se gleda to?
@sibasd gde se gleda to?
Evo ga.
![]()
![]()
![]()
@sibasd![]()
Ne vidim nista slicno [emoji51]
Jednom rečju: katastrofalan.
Kod mene bi trebalo da je 60 Mbps, međutim retko kad bude ta brzina, obično je oko 50 Mbps. Što se tiče upload-a, od obećanih 8 Mbita imam najčešče 2-3 Mbita.
Koji deo grada. Ja sam imao tih problema do 28.01 od tada radi sve kao sat.ista prica od pre par dana i meni u sd...
Ps. i dalje muke mucim sa WiFi-em. Na kevinom Huawei Nova 5T guram 100 mb download, a na mom iPhone 11 Pro 35-37 mb [emoji15]
Pisu ljudi tako da im ne daju tv po tvom kao 4. uredjaj, ne daju uopste jer "kao" ne moze. A opet cini mi se da su nekome i dali, da je pisao o tome i da je to bilo s pocetka davanja usluge...Otkad TV po tvom računaju kao jedan od tri uređaja, nije bilo tako, to je posebna usluga...
Imam samo kablovsku. 1 stb i 2 ci i tv po tvom
1 ci i tv po tvom dodatno placam
Pa da, 3 uredjaja i nema vise...Ja imam supera par plus, na 3 tva-a, na dva imam tv po tvom i na tri telefona.
Trazi, trazi, pitaj, zali se, morali bi kad tad da donesu...Super par ima za 3 uredjaja pa sta vam treba, tako pise na sajtu a tako je bilo i na Kopernikusu. A meni dali dva jer mi nije trebalo ali mi je pripadalo po ugovoru.
Napravili nalog pa ce valjda doneti.
Kao sto svi kazu, zavisi od lokacije. Ja juce presao na super par plus, evo testa preko wifi.Kakav je internet kod supernove? Da li je obecanih 100mbps stvarno makar blizu 100mbps preko kabla?
Koji deo grada. Ja sam imao tih problema do 28.01 od tada radi sve kao sat.
Poslato sa AUM-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari