Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene i kod kuce i u firmi je uvek puna brzina. Pre 2-3 dana imao sam problem sa brzinom, ali su odmah sutradan zamenili ruter i sada od 350, imam 340, a u firmi od 120, imam 120.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Technicolor. Pre njega sam imao Cbn.

7210 je u pitanju. Koja je razlila izmedju ta dva?

7210 ima 16 bondovanja downstream i 4 upstream kanala,dok 7200 ima 8 bondovanja downstream I 4 upstream kanala

Poslednja izmena:
Kopernikus, pre toga Prava Tv [emoji3526]
Ps. i dalje muke mucim sa WiFi-em. Na kevinom Huawei Nova 5T guram 100 mb download, a na mom iPhone 11 Pro 35-37 mb [emoji15]

Poslednja izmena:
Kakav je internet kod supernove? Da li je obecanih 100mbps stvarno makar blizu 100mbps preko kabla?

Jednom rečju: katastrofalan.

Kod mene bi trebalo da je 60 Mbps, međutim retko kad bude ta brzina, obično je oko 50 Mbps. Što se tiče upload-a, od obećanih 8 Mbita imam najčešče 2-3 Mbita.

Ja tih problema iskreno nemam. Slikacu bas posle up i download. Jeste, imao sam pre dva-tri dana, ali kao sto napisah, resili su zamenom rutera. Decko iz tehnicke sluzbe mi je rekao da imaju problem sa preopterecenjem mreze, pa zbog toga u odredjenim delovima dolazi do nahlog pada brzine.

Ps. i dalje muke mucim sa WiFi-em. Na kevinom Huawei Nova 5T guram 100 mb download, a na mom iPhone 11 Pro 35-37 mb [emoji15]

Ajde ako ti nije cimanje postavi neku sliku iz modema da vidimo koliko su ti kanala pustili za tu brzinu od 350/20 Mbps i kakvi su ti parametri na tom Technicolor 7210?
Pozz!

Na kevinom Huawei Nova 5T guram 100 mb download, a na mom iPhone 11 Pro 35-37 mb [emoji15]

Kevin se kači na 150Mbps WiFi vezu tvoj na 72Mbps. Naravno ovo su teoretske brzine.
Proveri jel je to kada pogledaš status mreže na telefonu

Ajde ako ti nije cimanje postavi neku sliku iz modema da vidimo koliko su ti kanala pustili za tu brzinu od 350/20 Mbps i kakvi su ti parametri na tom Technicolor 7210?
Pozz!

Hocu, nije mi tesko. Samo mi kazi gde tacno treba da udjem, tj. u koju opciju modema da bih slikao.
@sibasd gde se gleda to?

Hocu, nije mi tesko. Samo mi kazi gde tacno treba da udjem, tj. u koju opciju modema da bih slikao.
@sibasd gde se gleda to?

Probaj ovde, verujem da je isto ka na mom Technicolor TC7200.20.

Prilozi

• Kanali.jpg
    Kanali.jpg
    228.7 KB · Pregleda: 197
@sibasd gde se gleda to?

U opcijama telefona gde biraš mrežu na koju hoćeš da se povežeš, samo što "klikneš" na tu mrežu na koju si već povezan. Bukvalno kao kada bi u Windowsu kliknu na ikonicu tvoje mrežne karte i izbacio bi ti status

Evo ga.
65cd2db36314d17439f103da7b036700.jpg

458e27ef047d0e1568aed177fd027ebe.jpg

a5ffc7d9ead5a342104719adfb637c5a.jpg

@sibasd
0fcfffa8227b78ca5c4c63a6649696b8.jpg

Ne vidim nista slicno [emoji51]

Poslednja izmena:
@Pedja1987 ako mi veruješ alergičan sam na IPhone da nadješ tu opciju gde će ti pokazati na koju je WiFi brzinu vezan ne mogu ti pomoći, "pročačkaj". Na kevinom Nova baci pogled sigurno je na 150Mbps vezan čim ti test pokazuje brzinu do približno 100Mbps

Poslednja izmena:
Jednom rečju: katastrofalan.

Kod mene bi trebalo da je 60 Mbps, međutim retko kad bude ta brzina, obično je oko 50 Mbps. Što se tiče upload-a, od obećanih 8 Mbita imam najčešče 2-3 Mbita.

ista prica od pre par dana i meni u sd...

Loš ti taj iPhone. :D Moj iPhone 6 ima 59/8 na 2m od rutera. Imam 60/8 net... Ali tako je na 5GHz netu... na 2.4GHz ode do 40-ak.

Podesi u wireless podešavanjima router-a Bandwidth na 20MHz

Otkad TV po tvom računaju kao jedan od tri uređaja, nije bilo tako, to je posebna usluga...
Pisu ljudi tako da im ne daju tv po tvom kao 4. uredjaj, ne daju uopste jer "kao" ne moze. A opet cini mi se da su nekome i dali, da je pisao o tome i da je to bilo s pocetka davanja usluge...

Imam samo kablovsku. 1 stb i 2 ci i tv po tvom

1 ci i tv po tvom dodatno placam

Pa da, samo tv dobije jedan uredjaj (verovatno, sto je i glupo s njihove strane). U zavisnosti pod paketa koji koristis da li bi ti bilo bolje da si uzeo tv i net u nekom super par paketu pa da ne placas taj harac. Ja sam sve mislio da se za samo tv dobiju dva uredjaja...
Ja imam supera par plus, na 3 tva-a, na dva imam tv po tvom i na tri telefona.
Pa da, 3 uredjaja i nema vise...
Super par ima za 3 uredjaja pa sta vam treba, tako pise na sajtu a tako je bilo i na Kopernikusu. A meni dali dva jer mi nije trebalo ali mi je pripadalo po ugovoru.
Napravili nalog pa ce valjda doneti.
Trazi, trazi, pitaj, zali se, morali bi kad tad da donesu...

Koji deo grada. Ja sam imao tih problema do 28.01 od tada radi sve kao sat.

Poslato sa AUM-L29 pomoću Tapatoka

Senjak. Tu je neki hroncini problem kad god nas strefi neka vrsta nevremena. Obicno to sredi njihova ekipa za 5 minuta kada se pozove na teren..

Da li još neko osim Supernove prodaje online televizore, a da osim osnovnim podataka o proizvodu ne postoji informacija o nazivu modela?

Mislim da ne [emoji23] Ja sam porucio onaj od 50”, ali sam na Gigatronu nasao specifikacije uredjaja i naziv.

Zna li neko koji je ovo smart od 43 inča?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Svi su Vox televizori i androidi su.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno