slaksm
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.01.2015
- Poena
- 305
Agent mi kaze da nema otkupa, ako idrzis 2 god ugovora ostaje tebi. Bilo bi dobro da neko ko je uzeo proveri sta mu pise u vezi sa tim - to bi trebalo da je kao neki dodatak/aneks na ugovor, tamo gde se govori i o vracanju ostale opreme.@Borussia Ne nisu. Ko će da ti da bilo šta na poklon? Dati su na korišćenje kao i ostalu opremu što dobijaš. Nakon 2 godine kada "otplatiš" uređaj, dobijaš mogućnost otkupa. Ovo ti dođe otprilike kao lizing.
Tcl 43S5L. Naravno cepnuli malo cenu. A cene su sve u Eur, za ruter,kablove,stb... Sada proverio, ipak je vrednost televizora u ugovoru 310e a ne 300e.@Mig29 To je to. A koji je TV pa košta 36.000 dinara?
Ne delimo baš mišljenje, ali ti (ili bilo ko drugi) po želji svakako možeš da ih prijaviš tržišnoj inspekciji. To se lako radi, npr. ovde, a prijavljene slučajeve po pravilu lepo analiziraju, pa ne treba oklevati samo zato što je Telekom. Čak ti ne treba ugovor za to, dovoljan je recimo ovaj aktuelni cenovnik BOX paketa sa sajta, gde je vrednost celokupne terminalne opreme iskazana u evrima, i to čak pod nazivom cena. Ipak, postoji napomena da je naplata u dinarima, po srednjem kursu NBS, i meni je to dovoljno da prođe kao regularno, pod plaštom valutne klauzule. Ovde i nije suština da hoće da nešto naplate u evrima, nego da se sačuvaju eventualnih kursnih razlika, jer su sigurno po istom principu i oni tu opremu nabavili.Bez obzira da li je vrednost ili prodaja, zvanična valuta Republike Srbije nije Euro, vrednost je morala biti iskazana u dinarima.
Pa kod nas se i u zakonima navode iznosi u evrima. Pogledaj poslednje usvojene zakone u skupštini i videćeš da se u samim zakonima nalaze neke takse iskazane u evrima (npr. Zakon "svoj na svome"). Tako da, ako može u zakonu, može i firma pa makar bila državna.Kako su smeli kao državna firma da stave cenu u eur ne u din?
Neka se prijavi drugi ukućanin a ti otkaži sve servise odmah potom.Ako sam hipotetički koristio uslugu dve godine Super net i TV uz plaćanje fiksnog telefona i vratio opremu,nastavio samo fiksni, posle koliko me sistem vidi kao novi korisnik da se prijavim ponovo za ovu akciju? Jos je Jotel tu kao direktna konkurencija.
pa to sam i rekao, ako izguras ugovor do kraja (2 god) onda ga dobije za 1 din?@vladaepro Drugar čitaj između redova. To je to, klada ga otplatiš nakon 2 godine "otkupljuješ" uređaj za 1 dinar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari