Šta je novo?

Supernova (2024+)

Jel neko podnosio skora zahtev za raskid ugovora? Da li sad nude nešto bolje za ostanak u supernovi? Ugovor ističe za 15 dana a nude u poslovnici 1 mesec 50%, a preko agenta 6 meseci 50%.

Meni ponudili 50% na sest meseci ali da predjem na jaci paket. Pri tome, drugi operater kada me pozvao ponudio mi tri meseca po 50% i rekao da je to maksimalno koliko mogu da daju 😀

Mene zvali, nije ni stigao da nudi nešto, napušio sam lika kao konja, isplj uvao mu firmu na kraju rekao sorry znam da to nije ništa do tebe... On kaže "ma opušteno, slažem se sve..."

Meni ponudili ko sa sajt 4 m 50% ostalo puna cena. Izgleda da su puni pa ih briga da daju neke jače popuste.

Koliko su mi objasnili u poslovnici, bolje uslove daju postojećim korisnicima. 6 meseci 50 % i mogućnost jedne dodatne kartice za drugi TV besplatno. Za nove korisnike samo 4 meseci i svaka dodatna kartica se placa 350 din. Pošto su svi sada uveli kablovske, imternete , sada su okrenuli ploču, daju bolje uslove postojecim korisnicima.

Mene su jutros zvali na broju koji mi je trenutno na pauzi pa nisam bio dostupan. Ugovor mi istice 4 Novembra, tako da je i bio dogovor da me zovu 3 meseca pre isteka. U pitanju je prelazak na optiku, verovatno Box 3S paket. Pitam 100 puta, zanima me da li ja koji prelazim sa Supernova Super Plan 2 paketa, na taj Box 3S imam pravo na te TCL televizore koji idu novim korisnicima?

Pozdrav, da li se u okviru paketa super plan 2S dobija na korišćenje i Move aplikacija, za gledanje preko telefona/kompa?

Да једино се мислим не добија за онај лајт пакет (200/20).

Opet ne radi ipv6.
Bukvalno nedelja dana ne moze da prodje bez problema!
Od 4 upstream kanala radi 1.
Strasno!

Zvali su me malopre. Ponuda je sledeća:
Super Plan 3s 5500 sa 6m po 50% plus još jedan za online račun
2 doplate za televiziju po 350 din
Sad pošto ja imam klasični fiksni koji je odvojen i nema veze sa internetom, da li mogu da prebacim broj ili treba da se raskida u pošti? Da li je ovo OK? Bilo bi još povoljnije da imam 10m po 50%, ali su mi inicijalno nudili 3 pa nakon konsultacija ponudili još 3 meseca.

Znači ipak nije "mts" optika nego "supernova" optika.

Nebitno; fiksni telefon se kroz bilo koju (i "mts" i "supernova") PON optiku Telekoma realizuje na identičan način: u "ruter" (ustvari ont, ruter, switch, ap, ata kombinovani uređaj) se uključi fiksni telefon umesto u priključak u zidu. Nije potrebno nikakvo odjavljivanje, prebacivanje broja i slično jer je i "obični" fiksni telefon u Telekomovoj mreži.

Samo im treba reći da želiš da taj broj telefona ubaciš u Super Plan.

Dodatna možda korisna informacija:
Korisnicima BBTF telefonskog priključka, realizovanog korišćenjem širokopojasne pristupne tehnologije, kao i korisnicima telefonskog priključka realizovanog preko optičke infrastrukture sledeće dodatne usluge su obuhvaćene mesečnom naknadom i ne naplaćuju se dodatno:

• Identifikacija dolaznih poziva
• Poziv na čekanju
• Preusmeravanje poziva (svi tipovi: bezuslovno, nejavljanje, zauzeće)
• Odbijanje anonimnih poziva
• Ne smetaj
• Konferencijska veza
• Brzo biranje

Navedenim korisnicima se u skladu sa prethodnim cenovnikom naplaćuje samo korišćenje dodatne usluge Govorna pošta.

Nazad
Vrh Dno