Pa izbacili su dosta.Нека избаце оне на 800.
Pre je bilo 8 Erotic i 8 Adult kanala pa su srezali na 5 Erotic i 4 Adult.
Pa izbacili su dosta.Нека избаце оне на 800.
STB uređaj
Svi novi korisnici koji u promotivnom periodu zaključe ugovor za Super PLAN 2 paket dobijaju osnovni STB uređaj besplatno na korišćenje tokom trajanja ugovora.
Promocija traje do 31. 7. 2026. godine.
Osnovni STB uređaj
Osnovni STB uređaj je besplatan za postojeće korisnike. Za nove korisnike Super PLAN 2 paketa, cena osnovnog STB uređaja je 350 dinara mesečno.
Dodatni STB uređaj
Od 1. jula 2026. postojeći korisnici koji su imali aktivne benefite za dodatni STB uređaj mogu da ih iskoriste do isteka ugovora. Nakon isteka ugovora, cena dodatnog STB uređaja je 350 dinara mesečno.
Za sve nove korisnike Super PLAN 2 paketa cena dodatnog STB uređaja je 350 dinara mesečno.
Možeš da aktiviraš do četiri dodatna STB uređaja. Dodatni STB uređaj se dodeljuje na tvoj zahtev.
Kako piše na sajtu svaki ali je trenutno aktuelna promocija da je prvi besplatan do 31.7. ... do kada će produžavati ne znam.@zekica Čekaj, naknada za svaki stb uređaj je od 1. jula 350 dinara? Za svaki ili dodatni?
Pravo vreme da se istrazi sta ima od drugih provajdera u kraju.Posle više od godinu dana čekanja optike sam na 3 meseca od isteka ugovora i mogu da pregovaram za novi GPON ugovor. To bi trebalo da bude prve nedelje Avgusta, a meni ko u inat nikad gora situacija. Fabrika u kojoj sestra radi se zatvara i porodično ostajemo bez jačeg izvora prihoda, tako da smo primorani da preko noći "preštelujemo" životne želje, navike/potrebe, troškove i sl.
Ono što trenutno koristimo je 200mb interneta, osnovni tv paket sa 2 ci modula i 1 stb uređajem za 4250 mesečno. To je sve, bez ičeg drugog.
Ono što me zanima da li prelaskom na optiku u svakom slučaju dobijam 10m po 50%?
Da li mogu na optici da ostanem na istoj brzini interneta i nekoj donekle sličnoj ceni?
Da li mogu da ostanem na istom broju televizora (2 CI + 1 STB)?
Čisto želim da se informišem pre nego što me pozovu, ili idem u poslovnicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari