Korisnicima BBTF telefonskog priključka, realizovanog korišćenjem širokopojasne pristupne tehnologije, kao i korisnicima telefonskog priključka realizovanog preko optičke infrastrukture sledeće dodatne usluge su obuhvaćene mesečnom naknadom i ne naplaćuju se dodatno:
• Identifikacija dolaznih poziva
• Poziv na čekanju
• Preusmeravanje poziva (svi tipovi: bezuslovno, nejavljanje, zauzeće)
• Odbijanje anonimnih poziva
• Ne smetaj
• Konferencijska veza
• Brzo biranje
Navedenim korisnicima se u skladu sa prethodnim cenovnikom naplaćuje samo korišćenje dodatne usluge Govorna pošta.
Dobija se i uz lite paket, novih paketa nema više bez move.Да једино се мислим не добија за онај лајт пакет (200/20).
Ali imaju caku za move aplikaciju, a to je da ako hoćeš move app na adresi priključka moraš da imaš jedan MOVE box umesto kartice, ako ga nemaš ne radi move app.Dobija se i uz lite paket, novih paketa nema više bez move.
Istekao mi super plan 2S, najavio raskid i odlazak na A1 5g kucni net, prvo su ponudili super plan 2 lite sa 6 meseci 50%, sledeća ponuda 8meseci 50% i na kraju kad su videli da cu ih otkaciti poslednja ponuda je bila 12m 50% , svakako sam ih otkačio i prešao na A1, ovo je bilo pre 2 nedelje...

Dobro jutro,Ima li neko slična iskustva i kako ih je rešio
Bože svašta,Dobro jutro,
Od njihovih prevara se neces otkaciti sve dok im placas. Salju i meni neke racune koji nemaju veze s'mozgom. Odgovorio sam im par puta kratko i jasno i opet im kao nesto nije jasno. I traze momentalno preko 23000din. I niti cu vise da im odgovaram niti cu im dati i jedan dinar. Znam da ce oni zapinjati jos par godina i pretiti, ali jednostavno od toga nema nista. Oni jednostavno to rade javno i niko im nista ne moze. Oni su za psihijatriju, ali to nije moj problem.
Daju neki Huawei, blagi užas 5ghz signal ne može 3 metra da dobaci, a 2.4ghz dobaci 6-7 metara. Kroz zid 5ghz teško...Zna li neko kakav se wifi ruter dobija uz optiku? Spominjali ste Huawei, kako se pokazao?
potpišeš se sa njegovim inicijalima, znaš koliko je to ovim lopovima bitnoPa evo sada imam Technicolor 7210 i on mi pokriva sve na 5ghz, pokriva u smislu da ja ne osećam bilo kakve smetnje pri korišćenju u susednoj sobi, terasi... Ako Huawei sa 4 eksterne antene radi lošije od TC sa integrisanom antenom to mi je već fenomen.
Elem, zvali su me jutros zbog montaže optike u Pon, ali nisam mogao ništa da potvrdim. Ugovor se vodi na oca koji je trenutno u bolnici, da li može uz neki njegov pristanak da se to "na daljinu" reguliše?
Takođe, negde u decembru mi se nekako aktivirao taj paket, iako ni ne gledam TV uopšte. Na kraju sam platio jer sam budala koju je mrzelo da se nateže sa njima, ali od njih više neću uzeti nikakvu uslugu tačno da zadnji ostanu. Večito su bili klošari i lopovi i to se ne menja.Pre par meseci sam imao slučaj(pisao sam ovde o tome) da su mi nakačili HBO kao dodatni paket koji nismo aktivirali a oni tvrde da je aktiviran preko BOX-a daljinskim i na kraju smo platili da bi skratili mučna prepisivanja razgovore koji vređaju zdrav razum. Isto se dešava sa računom za prošli mesec samo ovaj put za dal dečiji paket i 4k, pitao sam ih da onemoguće aktiviranje dodatnih usluga, kažu ne mogu to uraditi! Ima li neko slična iskustva i kako ih je rešio, možda neki savet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari