Šta je novo?

Supernova (2024+)

Drugo rešenje ti je promoter i uvedeš Box ili net na nekog drugog člana porodice, kao novi korisnik.
To uradiš i pre nego što otkažeš pretplatu na tvoje ime kad ti istekne ugovorna obaveza.
Ja sam jednom zeleo da potpisem ugovor na svoje ime i odbili su da urade instalaciju posto je na istoj adresi vec bila aktivna instalacija na drugog clana porodice. Kako mi je receno nije im dozvoljeno da na jednoj kuci imaju dve aktivne instalacije. A planirao sam upravo to, da otkazem paket koji se vodi na brata i da potpisem na svoje ime kao novi korisnik dvogodisnji ugovor.

U filmski paket ubačena 2 nova kanala - SkyShowtime 1 i 2 (poz. 250 i 251)
Meni ne rade, piše da je potrebno da se aktivira filmski kombo paket, iako bi sad trebalo da je otključano svima zbog praznika 😵

Ja sam jednom zeleo da potpisem ugovor na svoje ime i odbili su da urade instalaciju posto je na istoj adresi vec bila aktivna instalacija na drugog clana porodice. Kako mi je receno nije im dozvoljeno da na jednoj kuci imaju dve aktivne instalacije. A planirao sam upravo to, da otkazem paket koji se vodi na brata i da potpisem na svoje ime kao novi korisnik dvogodisnji ugovor.
Izvini ali moraš pažljivije da pročitaš šta sam napisao, ključna reč je promoter.

Kod mene Skyshowtime kanali rade normalno na Move stb-u i aplikaciji a na onom njihovom običnom tv box-u (HDX2) nemaju ton a ni titlove😅

Kod mene Skyshowtime kanali rade normalno na Move stb-u i aplikaciji a na onom njihovom običnom tv box-u (HDX2) nemaju ton a ni titlove😅
Ја гледам преко апликације за ТВ, и нешто сам приметио, оно што нема превод на платформи то нема ни на каналима, као на пример ево сада на 1ом каналу иде suits и нема превод 😉

Ја гледам преко апликације за ТВ, и нешто сам приметио, оно што нема превод на платформи то нема ни на каналима, као на пример ево сада на 1ом каналу иде suits и нема превод 😉
Dobro aj prevod, ali nemam ton 😅 U aplikaciji imam ton, na HDX2 boxu nemam, rekoh dal' audio boxa nije na bitstream pa zato ali već je bio na pcm.

Izvini ali moraš pažljivije da pročitaš šta sam napisao, ključna reč je promoter.
Napisao si da potpise ugovor i uvede uslugu na istoj adresi, samo na drugog clana domacinstva, a da prethodno nije raskinuo ugovor koji se vodi na jednog clana domacinstva na istoj adresi. Ja sam napisao za primer kada sam zeleo da uvedem jos jedan link od optike na drugog clana domacinstva i receno mi je da mora prvo da se raskine taj postojeci link pa da onda moze na moje ime da ide.

Čoveče, jedno su radnici u ekspozituri i zaposleni u telekomu, drugo su promoteri. Promoter radi na kvotu, završiće ti sve što može samo da te pridobije, ne razumem kako ne shvataš?

Preko promotera sam dogovorio. On je zakazao instalaciju. Na dan instalacije su dosli radnici, doneli su ugovor sa popustom na moje ime i pitali su me gde zelim da instaliraju optiku.
Rekao sam im i potvrdili su da je ok i napomenuo sam da vec postoji instalacija i da se postavi jos jedna na suprotnoj strani kuce. Posle nekog vremena ih je nazvao sef i rekao im je da to ne rade jer na jednoj kuci po pravilu nikada ne idu dve instalacije i tu se prica zavrsila.

Preko promotera sam dogovorio. On je zakazao instalaciju. Na dan instalacije su dosli radnici, doneli su ugovor sa popustom na moje ime i pitali su me gde zelim da instaliraju optiku.
Rekao sam im i potvrdili su da je ok i napomenuo sam da vec postoji instalacija i da se postavi jos jedna na suprotnoj strani kuce. Posle nekog vremena ih je nazvao sef i rekao im je da to ne rade jer na jednoj kuci po pravilu nikada ne idu dve instalacije i tu se prica zavrsila.
To nije istina, mogu na jednoj kuci da budu dve instalacije.

Uspeo sam posle mesec dana da ih nateram da mi zamene modem nadajući se da će to da reši problem ali i dalje imam isti problem: Povremeni skok pinga i lagovi, traje 10, 15 sekundi, 20, i vrati se u normalu...

Ima li neko ideju šta činiti? Zvao sam ih 10 puta oko toga tako da sumnjam da mogu i da će bilo šta da urade....

Dobio move,
za sada je stara platforma pa mi rekoše da će u petak da se ažurira na novu.
E sad da li moram da zatražim kredencijale ili će mi poslati oni?

Праве за сада хибридну мрежу део коаксијалних каблова на бандерама замењују оптичким.
Moje je pitanje, je l' optika dodje samo do centrale ili do bandera gde su razvodne kutije i odatle coax prema krajnjem korisniku? Meni je samo do centrale, posle svud po banderama coax. Ovo je stanje u selu u pomoravlju.

Kad ce da mi povecaju na 400/20 net, imam Super Plan 2, jer jos nisam dobio ni onih besplatnih 200mb sa 150mb... 😀
Isti slucaj i kod mene, s tim sto ja imam paket superplan 3m 200/20, tako se zvao kad sam potpisao ugovor. Kad su promenili imena paketa dobio sam brzinu 400/20, ali su je odmah vratili na 200/20. U racunu pise paket net400. Cena je ista, pa se ne bunim. Je l' si mozda zvao pa su ti povecali brzinu u medjuvremenu?

Ugovor (TV+optika 200/200) mi ističe 11.01.2026. Išo sam u poslovnicu da vidim šta i kada da im vratim. Rekli su mi da TV opremu donesem 12.01. na razduženje i da će neko zvati sa ponudama za dalje...
Sinoć zvala neka žena, ponudila povećanje brzine, trte-mrte....
Kad sam joj rekao da ne želim nikakvu verziju njihove televizije, da su mi preuzimanjem odstrane MTS-a bez ikakvog smisla uništili prethodno postojeći nalog na MojMTS-u, email na Supernova nalogu, da to što koristim nema nikakve veze sa potpisanim ugovorima sa ExeNet-om i Supernovom a da sa MTS-om nemam više nikakav ugovor niti da mi treba. Da tri meseca ne mogu da dodjem do nekog sposobnog i da se dopisujem sa robotima koji su idioti po defaultu..... da su od sada blokirani i na mobilnom.
Samo mi je rekla da je to sve nemoguće, da sam trebao da zovem na broj 0800-..... i da je cena ugovora na 2 godine nastavka 4500RSD uz nekakve popuste od 50% nekoliko meseci.

Rezime: odjaviću TV, MOVE i sve što mi ne treba a ostaviću Net optiku jer ništa bolje nema u blizini ni u najavi. Nastavljam bez ugovorne obaveze po ceni od 3850RSD za brzinu 200/200 dok se ne pojavi nešto novo.

Mene su danas zvali posto UO istice za 7 dana (TV + optika 400). Rekli su mi da u slucaju novog dvogodisnjeg ugovora nude 4 meseca 50% popusta na paket Super plan 2S koji inace sada kosta 5299. Rekao sam im da ako je to maksimalni benefit da cu najverovatnije raskinuti ugovor i potpisati nesto povoljnije kod drugog operatera.

Kod mene na kući su 3 instalacije, za svaki sprat po jedna. Poslednji priključak je instaliran pre nekih 6-7 godina - coax, jer optika još nije prošla. Prijava je podneta u poslovnici. Jedino ako su u medjuvremenu ustanovili neko novo pravilo, pa sad ne moze.

Edit: izbrisana je poruka na koju sam odgovorio, pa evo izmena da bi moja poruka imala smisla. Ovde je jedan član postavio Supernovin odgovor da HBO+ nije deo ovogodišnje promocije. Taj odgovor je, međutim, od 17. novembra, a HBO+ je pušten 1. decembra. Neko je postavio MTS-ov link, sa pitanjem važi li i za Supernovu, i odgovor je da važi.

Svakako je najrelevantnije pratiti vesti na Supernovinom sajtu, kače i tamo redovno.
Evo konkretno za HBO+, a tu su i uputstva za aktivaciju namenjena SN korisnicima.

ako imam Iris nalog MTS, da li ce login podaci vrediti za novu move app

Moje je pitanje, je l' optika dodje samo do centrale ili do bandera gde su razvodne kutije i odatle coax prema krajnjem korisniku? Meni je samo do centrale, posle svud po banderama coax. Ovo je stanje u selu u pomoravlju.
И код мене су раније били само коаксијални каблови а сада у сваком селу видим оптичке каблове по бандерама до кутија (сигурно су оптички каблови видео сам крај једног како виси). До централе као и између села каблови су код мене увек ишли подземно.

Nazad
Vrh Dno