Ja sam jednom zeleo da potpisem ugovor na svoje ime i odbili su da urade instalaciju posto je na istoj adresi vec bila aktivna instalacija na drugog clana porodice. Kako mi je receno nije im dozvoljeno da na jednoj kuci imaju dve aktivne instalacije. A planirao sam upravo to, da otkazem paket koji se vodi na brata i da potpisem na svoje ime kao novi korisnik dvogodisnji ugovor.Drugo rešenje ti je promoter i uvedeš Box ili net na nekog drugog člana porodice, kao novi korisnik.
To uradiš i pre nego što otkažeš pretplatu na tvoje ime kad ti istekne ugovorna obaveza.
Meni ne rade, piše da je potrebno da se aktivira filmski kombo paket, iako bi sad trebalo da je otključano svima zbog praznika 😵U filmski paket ubačena 2 nova kanala - SkyShowtime 1 i 2 (poz. 250 i 251)
Kod mene preko cam-a takođe ne rade ovi kanali. Piše da su skremblovani.Meni ne rade, piše da je potrebno da se aktivira filmski kombo paket, iako bi sad trebalo da je otključano svima zbog praznika 😵
Ovo ima svake godine.Znate li da li ovo važi i za korisnike Supernove?
![]()
HBO+ paket na poklon – uživaj besplatno tokom praznika | mts
HBO+ paket na poklon -uživaj u filmovima i serijama tokom cele praznične sezone. Aktiviraj brzo i jednostavno-– uživaj odmah!mts.rs
Važi, moraš da aktiviraš. Još bitnije je da pred istek promotivnog perioda deaktiviraš, u suprotnom vrše naplatu.Znate li da li ovo važi i za korisnike Supernove?
![]()
HBO+ paket na poklon -uživaj u filmovima i serijama tokom cele praznične sezone. Aktiviraj brzo i jednostavno-– uživaj odmah!mts.rs
Izvini ali moraš pažljivije da pročitaš šta sam napisao, ključna reč je promoter.Ja sam jednom zeleo da potpisem ugovor na svoje ime i odbili su da urade instalaciju posto je na istoj adresi vec bila aktivna instalacija na drugog clana porodice. Kako mi je receno nije im dozvoljeno da na jednoj kuci imaju dve aktivne instalacije. A planirao sam upravo to, da otkazem paket koji se vodi na brata i da potpisem na svoje ime kao novi korisnik dvogodisnji ugovor.
Ја гледам преко апликације за ТВ, и нешто сам приметио, оно што нема превод на платформи то нема ни на каналима, као на пример ево сада на 1ом каналу иде suits и нема превод 😉Kod mene Skyshowtime kanali rade normalno na Move stb-u i aplikaciji a na onom njihovom običnom tv box-u (HDX2) nemaju ton a ni titlove😅
Dobro aj prevod, ali nemam ton 😅 U aplikaciji imam ton, na HDX2 boxu nemam, rekoh dal' audio boxa nije na bitstream pa zato ali već je bio na pcm.Ја гледам преко апликације за ТВ, и нешто сам приметио, оно што нема превод на платформи то нема ни на каналима, као на пример ево сада на 1ом каналу иде suits и нема превод 😉
Napisao si da potpise ugovor i uvede uslugu na istoj adresi, samo na drugog clana domacinstva, a da prethodno nije raskinuo ugovor koji se vodi na jednog clana domacinstva na istoj adresi. Ja sam napisao za primer kada sam zeleo da uvedem jos jedan link od optike na drugog clana domacinstva i receno mi je da mora prvo da se raskine taj postojeci link pa da onda moze na moje ime da ide.Izvini ali moraš pažljivije da pročitaš šta sam napisao, ključna reč je promoter.
To nije istina, mogu na jednoj kuci da budu dve instalacije.Preko promotera sam dogovorio. On je zakazao instalaciju. Na dan instalacije su dosli radnici, doneli su ugovor sa popustom na moje ime i pitali su me gde zelim da instaliraju optiku.
Rekao sam im i potvrdili su da je ok i napomenuo sam da vec postoji instalacija i da se postavi jos jedna na suprotnoj strani kuce. Posle nekog vremena ih je nazvao sef i rekao im je da to ne rade jer na jednoj kuci po pravilu nikada ne idu dve instalacije i tu se prica zavrsila.
Sve zavisi od tehnologije, hfc može, dok optika je pitanje da li ima mesta po zok-ovima.To nije istina, mogu na jednoj kuci da budu dve instalacije.
Znate li da li ovo važi i za korisnike Supernove?
![]()
Moje je pitanje, je l' optika dodje samo do centrale ili do bandera gde su razvodne kutije i odatle coax prema krajnjem korisniku? Meni je samo do centrale, posle svud po banderama coax. Ovo je stanje u selu u pomoravlju.Праве за сада хибридну мрежу део коаксијалних каблова на бандерама замењују оптичким.
Kako se logujes na moj mts app, sa tim se logujes na novu move app. Ako nemas nalog na moj mts, napravi ga.Dobio move,
za sada je stara platforma pa mi rekoše da će u petak da se ažurira na novu.
E sad da li moram da zatražim kredencijale ili će mi poslati oni?
Isti slucaj i kod mene, s tim sto ja imam paket superplan 3m 200/20, tako se zvao kad sam potpisao ugovor. Kad su promenili imena paketa dobio sam brzinu 400/20, ali su je odmah vratili na 200/20. U racunu pise paket net400. Cena je ista, pa se ne bunim. Je l' si mozda zvao pa su ti povecali brzinu u medjuvremenu?Kad ce da mi povecaju na 400/20 net, imam Super Plan 2, jer jos nisam dobio ni onih besplatnih 200mb sa 150mb... 😀
Kod mene na kući su 3 instalacije, za svaki sprat po jedna. Poslednji priključak je instaliran pre nekih 6-7 godina - coax, jer optika još nije prošla. Prijava je podneta u poslovnici. Jedino ako su u medjuvremenu ustanovili neko novo pravilo, pa sad ne moze.Preko promotera sam dogovorio. On je zakazao instalaciju. Na dan instalacije su dosli radnici, doneli su ugovor sa popustom na moje ime i pitali su me gde zelim da instaliraju optiku.
Rekao sam im i potvrdili su da je ok i napomenuo sam da vec postoji instalacija i da se postavi jos jedna na suprotnoj strani kuce. Posle nekog vremena ih je nazvao sef i rekao im je da to ne rade jer na jednoj kuci po pravilu nikada ne idu dve instalacije i tu se prica zavrsila.
Imam mts nalog, stara aplikacija mi sad radi pa mi rekoše da će do petka da bude na staroj platformi.Kako se logujes na moj mts app, sa tim se logujes na novu move app. Ako nemas nalog na moj mts, napravi ga.
И код мене су раније били само коаксијални каблови а сада у сваком селу видим оптичке каблове по бандерама до кутија (сигурно су оптички каблови видео сам крај једног како виси). До централе као и између села каблови су код мене увек ишли подземно.Moje je pitanje, je l' optika dodje samo do centrale ili do bandera gde su razvodne kutije i odatle coax prema krajnjem korisniku? Meni je samo do centrale, posle svud po banderama coax. Ovo je stanje u selu u pomoravlju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari